dogan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Tüm PKK ya kafam ve kafalar girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 her zaman ki klasik olarak telekoma girsin. sakaryada baglanti kopuyo sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 benle birlikte binen polis memurunu alıp benide yer yok diye minibüse almayan ve polis memurunu ayakta götüren minibüscülere kafam girsin ... benle dalga geçen herkese kafam girsin.. beni küçük düşürmeye çalışan ve sürekli arkamdan konuşanlarada kafma girsin.. babamla dedemin arasını bozan amacamada kafam girsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 rezervasyon telefonunu açmayan cinebonusa kafam girsin. bile bile açmıolarsa daha bi iyice girsin. bi filme gitcez alttarafı ya. spartalı300e de kafam girsin. spartalı sensin, ayrıca 300ü de sana girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 giren varsa bana girsin beni sevsinde herşey girsin lağn löl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 profilodaki burger a kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 arkamda bılgısayarın hoporlerıne baglı elktroyu calmaya calısan volkana kafam gırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Barzani 'ye gövdem girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 31 marttan önce Garanti hesabı açandan yıllık 46 ytl alıpta, 31 marttan sonra hesap açanlardan para almayan Garanti Bankasina kafam girsin.(vadesiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 K2 Network'un sömürgesine kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 telekoma tekrar tekrar 375834568934659384659346593465934659346 kere kafam girsin. 1024 net var. 5-10kbp/s arası indiriyorum şu an.olur mu lan :S başka bi downloadla alaakalı bişeyde yok ayrıcana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 soldat-tr'cıların alayına, topuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Okuduğum bölüme,Çine,Çinli hocalarıma,Çinceye kafam bacaam ne varsa girsin.. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 dün geceye kg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 KAFAM GİRSİN TELEKOMA. EVET. DENGÜZEKLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 FromTheHell said: bizim coorafyacıya,biolojiciye, okul müdürü ve aynı anda bizim tarih öğretmenliğimizi yapan robottan farkı olmayan insanımsıya ve kimyacıya girsin.. ben 1. sınıfa giderken bizim alt komşu wardı damla diye, ona girsin. hakeden herkese girsin. Hangi kafadan bahsediyoruz, çok anlam çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 tehlikeli bi baslık (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 DoruK said: KAFAM GİRSİN TELEKOMA. EVET. DENGÜZEKLER..3 sene önceki topakı bulmak nasıl bir hafıza dostum tebriks... Bu arada bayram sorun çıkaran bütün otellere kafam girsin ve otel yetkililerin annelerine selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 konuyu açan passanger benım nıckım lan :( kıskanç bir kız arkadaş tarafından iç edildi şifresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahahahaha senin şifren kızda ne arıyor ki ufak bir pısırıklık sezdim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 çocuktuk abi o zamanlar, başka bir kız için topic açmıştım. kıskançlık krizinde iç etti şifremi. Mailide götürdü yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Onunla beraber değildik ondan önceydi. Şimdi olsa yürü git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahahahahaha caner abi sende de mericlik varmıs bi zamanlar,hissetmstm bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Tenekeadam said: çocuktuk abi o zamanlar, başka bir kız için topic açmıştım. kıskançlık krizinde iç etti şifremi. Mailide götürdü yanında.ahahahaha çok pis fail olmuşsun kız yüzünden yazık olmuş yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 zaten nicki yanlış almışım ya boşver : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar