Emaleth Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 @dela: hangi dava be lol? ben anlaşma filan imzaladığımı hatırlamıyorum cannibal corpse ya da carcass dinleyebilmek için :P @daesu: bilemedim amcayı ama harleyciler metalci değil de rock'n'roll'cu olur benim bildiğim ayol. @volfican: dövme konusunun komple hastasıyım. görüşmeyeli bi tane daha yaptırdım ben ehe. [ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 19:23 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 NTV de Banu Güven var. O da metal falan dinliyordu bayağa çok sever.Bizim arkadaşın İEL den tanıdığı İEL in bi mezunlar gününde tanışmıştım. Çok iyi gruplar falan biliyordu konuşmuştuk biraz ama gel gör ki hatun inanılmaz taş ve hep elbiseli hanım hanımcık giyiniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 punk is not dead, just hidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 öehhh banu güven metal dinliyo ha, şaşırdım baya. cidden taş ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bLackcha0s said: NTV de Banu Güven var. O da metal falan dinliyordu bayağa çok sever.Bizim arkadaşın İEL den tanıdığı İEL in bi mezunlar gününde tanışmıştım. Çok iyi gruplar falan biliyordu konuşmuştuk biraz ama gel gör ki hatun inanılmaz taş ve hep elbiseli hanım hanımcık giyiniyor =) dream tv de emin misin değil misin adlı programa konuk şuanda. Led zeppelin konserine gitme şansı olan binlerce insandan biri olduğunu söylüyor. waşş ne karıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ohoo günaydın sizlere. ama banu bozdu sonradan. 6-7 sene once ilk cıktıgında benim uyuma programımdı 24 saat. acardım yatardım yatagıma banu anlatırdı haberleri ben mısıl mısıl uykuya dalardım. tabi klasik konusamama ve kelime hataları uykumu ilk zamanlar kacırtabilirdi ama sonradan alıstım tebessümle mutlu mesut uyutuyordu banu.hala hata yapıyor ama o yüzündeki yumusak bi pamuksu ifade artık yok gibi. kendisinin fan clubları var 5-6 senedir.led zeppelin hastası bide aklma gelmedi simdi bi metalcinin(eski baya) büyük fanlarından.ama gel gör haber spikeri olmus. eskiden deli dolu yasayan anarşik genc kızlarımuızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ersin Karabulut'un şokella -salçalı ekmek muhabbeti de aynı haftamıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bu yaşlarda babanızla yaşıt öğretmenlere müdürlere marjinal olmak güzel geliyor da günün birinde kendinizden yaşça küçük gri ceketli sıkma gravatlı birine(mesela patron)"başüstüne" demek zorunda kadığınızda anlıyorsunuz aslında ne kadar da marjinal! olduğunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 adam olun dio saçını dötünü boyatmakla olmuo bu işler dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bizim insanımız geleceğini düşünür, hep bu yüzden. baştan aşağı dövmeli, buruş buruş bir teyze görmenizi istemediklerinden. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yedik onu biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yalnız banu güven farklı bi olay ya 1969 lu olan bir taş hatun kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 black metalin 82 de çıktığını düşünürsek, torunlarımıza anlatan biz olmalıyız(ım). black metal çıkmış, 5 sene sonra ben doğmuşum bi haber. du bakalım nolacak ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İyide koçlar ben metal rock punk dinliyorum diye illaki siyah giyinip piercing takıp sakal bırakıp saç uzatıp uçuk renklere boyamam mı gerekiyor? Pekala ben gayet süt giyinip çok pis metalci de olabilirim :D Saçma gelir bunlar bene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bLackcha0s said: Mesela şimdi taksimde gördüğümüz o uçuk tipler falan.İleride bundan 10 yıl sonra falan nasıl olucaklar.Hala o saçlarla sakallarlamı o giyim tarzlarıylamı gezecekler acaba? nedir ne değildir ? =) abi 30 yaşına geldim diye mesela atıyorum bi anda bütün giyim çizgimi değiştirecek değilim ama tabi ki modernize olur bazı şeyler duruma göre. biraz daha sadeleşir ama çok değişmez bence insanların görünüşleri. zaten yavaş yavaş işte ki etrafımda var öyle insanlar tanıdığımız. dövmesinden müziğine 50 yaşında devam edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar