Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etrafta neden punkçı teyzeler rocker dedeler yok ???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

@dela: hangi dava be lol?
ben anlaşma filan imzaladığımı hatırlamıyorum cannibal corpse ya da carcass dinleyebilmek için :P

@daesu: bilemedim amcayı ama harleyciler metalci değil de rock'n'roll'cu olur benim bildiğim ayol.

@volfican: dövme konusunun komple hastasıyım. görüşmeyeli bi tane daha yaptırdım ben ehe.

[ Mesaj 10 March 2007, Saturday - 19:23 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

NTV de Banu Güven var. O da metal falan dinliyordu bayağa çok sever.Bizim arkadaşın İEL den tanıdığı İEL in bi mezunlar gününde tanışmıştım.
Çok iyi gruplar falan biliyordu konuşmuştuk biraz ama gel gör ki hatun inanılmaz taş ve hep elbiseli hanım hanımcık giyiniyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
bLackcha0s said:
NTV de Banu Güven var. O da metal falan dinliyordu bayağa çok sever.Bizim arkadaşın İEL den tanıdığı İEL in bi mezunlar gününde tanışmıştım.
Çok iyi gruplar falan biliyordu konuşmuştuk biraz ama gel gör ki hatun inanılmaz taş ve hep elbiseli hanım hanımcık giyiniyor =)

dream tv de emin misin değil misin adlı programa konuk şuanda.
Led zeppelin konserine gitme şansı olan binlerce insandan biri olduğunu söylüyor.
waşş ne karıymış ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo günaydın sizlere.
ama banu bozdu sonradan.
6-7 sene once ilk cıktıgında benim uyuma programımdı 24 saat.
acardım yatardım yatagıma banu anlatırdı haberleri ben mısıl mısıl uykuya dalardım.
tabi klasik konusamama ve kelime hataları uykumu ilk zamanlar kacırtabilirdi ama sonradan alıstım tebessümle mutlu mesut uyutuyordu banu.hala hata yapıyor ama o yüzündeki yumusak bi pamuksu ifade artık yok gibi.
kendisinin fan clubları var 5-6 senedir.led zeppelin hastası bide aklma gelmedi simdi bi metalcinin(eski baya) büyük fanlarından.ama gel gör haber spikeri olmus. eskiden deli dolu yasayan anarşik genc kızlarımuızdan.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşlarda babanızla yaşıt öğretmenlere müdürlere marjinal olmak güzel geliyor da günün birinde kendinizden yaşça küçük gri ceketli sıkma gravatlı birine(mesela patron)"başüstüne" demek zorunda kadığınızda anlıyorsunuz aslında ne kadar da marjinal! olduğunuzu
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

Mesela şimdi taksimde gördüğümüz o uçuk tipler falan.İleride bundan 10 yıl sonra falan nasıl olucaklar.Hala o saçlarla sakallarlamı o giyim tarzlarıylamı gezecekler acaba?
nedir ne değildir ? =)

abi 30 yaşına geldim diye mesela atıyorum bi anda bütün giyim çizgimi değiştirecek değilim ama tabi ki modernize olur bazı şeyler duruma göre. biraz daha sadeleşir ama çok değişmez bence insanların görünüşleri. zaten yavaş yavaş işte ki etrafımda var öyle insanlar tanıdığımız. dövmesinden müziğine 50 yaşında devam edenler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...