Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gececiler Damlasın

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim kaldığım yer gece sayılır. Penceresi olmadan bir yerde notebook ışığıyla aydınlamıyorum şu anda. Notebook'u duvara çevirdiğimde ay ışığı gibim bile oluyor.
Mesaj tarihi:
final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres
Mesaj tarihi:
Anelor said:
ulan anneme söz verdim ps alsin diye cok caliscam dedim hic dersten kalmicam dedim sınıfta kalcam ama böhü

ulan bi şöyle annem olmadı be.
en fazla bi sınavda başarımdan dolayı looney tunes karakterli don almıştı. onu da zoraki.
Mesaj tarihi:
lan hakkaten ha. başarı sanki bi görevmiş gibiydi bizde de. başarısızlığa gayet güzel ceza gelyiodu ama ödül yoktu. ailede management hatası var bariz bi şekilde
Mesaj tarihi:
Hayvan gibi bi proje yaptım, öğlen 11'den beri 3 dakikanın 1'ini full projeyle uğraşarak geçirdim, şimdi hiç rapor yazasım yok. Projeye de bi şeyler ekleyebilirim aslında ama yemiyo, pazartesi başka bi final var. Proje sunumu da o gün ayrıca.
Lan bi de bu haftaki finaller aşırı kazık ya. Cuma gelse de aralıksız wow seanslarına yeniden başlasam sdf
  • Yeni Oluştur...