Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 olm dev nerde lan? adamı kaç zamandır banlı görüyorum. ne oldu da uçtu, sağlam mı uçtu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Benim kaldığım yer gece sayılır. Penceresi olmadan bir yerde notebook ışığıyla aydınlamıyorum şu anda. Notebook'u duvara çevirdiğimde ay ışığı gibim bile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gut nayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nayt gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ooo eisen de burda sdfg. Selam asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres final stres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yeter ulan tamam iyiki bi finaliniz bitti he heryerde görüoyurm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yazık lan öğrencirele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben bu dönem final olmadım ve gördüm ki hiç final olmasın. dünya daha güzel bi yer olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 damladım. adım adım finallller son 1 hafta :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende geçen sene kaldığım grammare çok çalıştım snra 24 aldım vizesinden. Anneme söyleyemiyorum o dersin gg olduğunu. Cons fln arasın soylesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 abi bildigin yaççez gakçez yaççez gakçez final ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ulan anneme söz verdim ps alsin diye cok caliscam dedim hic dersten kalmicam dedim sınıfta kalcam ama böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gece olmuş oh şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 burdan butun patilere annem annem adli sarkiyi armagan ediyorum. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Anelor çok imba birini bulalım annelerimizle konuşsun bence. Osso çok babacan bak o konuşabilir sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Anelor said: ulan anneme söz verdim ps alsin diye cok caliscam dedim hic dersten kalmicam dedim sınıfta kalcam ama böhü ulan bi şöyle annem olmadı be. en fazla bi sınavda başarımdan dolayı looney tunes karakterli don almıştı. onu da zoraki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 lan hakkaten ha. başarı sanki bi görevmiş gibiydi bizde de. başarısızlığa gayet güzel ceza gelyiodu ama ödül yoktu. ailede management hatası var bariz bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Hayvan gibi bi proje yaptım, öğlen 11'den beri 3 dakikanın 1'ini full projeyle uğraşarak geçirdim, şimdi hiç rapor yazasım yok. Projeye de bi şeyler ekleyebilirim aslında ama yemiyo, pazartesi başka bi final var. Proje sunumu da o gün ayrıca. Lan bi de bu haftaki finaller aşırı kazık ya. Cuma gelse de aralıksız wow seanslarına yeniden başlasam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 finallerin ilk haftası hep çalışarak geçiyor da, ikinci hafta çok ciddi bir gevşeme söz konusu. bütün sağlam sınavlar da 2. hafta yaa. ne yapıcam acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 1 sigaram kaldı içsemmi içersem gecenin ilerleyen saatlerinde ne içcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çay sararsın.. :o yapmadığım şey değil.fena olmuyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 viole said: 1 sigaram kaldı içsemmi içersem gecenin ilerleyen saatlerinde ne içcem benim sigaram yok yarısını bana yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gazeteye tütün sarmıstım bir kere zehirleniyordum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar