Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6052035.asp?yazarid=5&gid=61 Emin Çölaşan'ın köşesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bu adamı döversek faşist olacak mıyız ? olsak da dövücem ben gördüğüm yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Çok büyük bir densizlik. Belli görevlere getirilen insanların tanıdık olsun da işten anlamasada olur mantıgı ile seçilmesinin doğal sonucları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 www.sekerlikahveicencumabozgeyikinvidyosuliseli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ne hale geldi ülke ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 O beledi başkanını alıcan vazektomi yaptırcan, kesin çözüm. tükensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 İyice saçmalamış artık.Madem milleti güldürmek istiyorsun,kendinden bahset.Atatürk gibi biri ile dalga geçebilmen için önce onun seviyesine erişmen lazım bence.Millet tepki vermedikçe daha da gaza geliyor bu herifler Bu arada şekerli kahve ile ne alaka ya? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 mal herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya anlamadığım, adamla dalga geçecek birşey bulamıyolar aslında böyle komik komik şeyler üretiyolar. yemiyo ben karşıyım devrimlere demek tabi. döt herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Az önce bilmemne haberde gördüm.Böyle gerizekalılar neden herzaman önemli konumlarda olurlar.Bu adama birşey yapıcaklarını zannetmiyorum kalıcak öyle bir yaptırım olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gerizekalı az embesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Pardon dedi olay bitti havası olmuyor mu ona deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 anasını avradını varya...feci sövdüm pc başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 fıkra mı gerçek olay mı onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 hayvan herif, onu dinleyenlerde mal başkanı olduğu halka bırakın bu fıkrayı anlatmasını, öyle küfürlü konuşan belediye başkanından ne hayır gelir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 fede kuşadasında ne tren istasyonu ? yok abi orda tren falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 zibidi ya..asmaklazım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Tayyip kendine laf edilince milleti cezalandırıyor du (!) Bu arkadaşa ne etcekler acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bu mesajı ilk yazdığımda ana avrat küfürle doluydu... ikici yazışım daha beter küfürlüydü "Densizliğe bak ya" diyorum sadece [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:47 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:47 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bu ne be? Diyecek birşey bulamıyorum. Bu adamı belediye başkanı yapan zihniyete sokayım. Hayır Atatürk'e yapılan hakareti geçtim, bu kadar salak kendi kuyusunu kazan adamlar nasıl buralara geliyorlar. Hangi gerizekalı bunu belediye başkanı yapar.. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:57 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yasak değilmi bu yaptığı? hapse atmıylarmı böyle yapanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 sepet kafalı grzkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Orhan Pamuk , Hrant Dink gibi kişilere yüklenmesi kolay ya bunlarla ilgilenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar