Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkan Bey'in Atatürk fıkrası

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Çok büyük bir densizlik. Belli görevlere getirilen insanların tanıdık olsun da işten anlamasada olur mantıgı ile seçilmesinin doğal sonucları bunlar.
Mesaj tarihi:
İyice saçmalamış artık.Madem milleti güldürmek istiyorsun,kendinden bahset.Atatürk gibi biri ile dalga geçebilmen için önce onun seviyesine erişmen lazım bence.Millet tepki vermedikçe daha da gaza geliyor bu herifler

Bu arada şekerli kahve ile ne alaka ya? :s
Mesaj tarihi:
ya anlamadığım, adamla dalga geçecek birşey bulamıyolar aslında böyle komik komik şeyler üretiyolar. yemiyo ben karşıyım devrimlere demek tabi. döt herifler.
Mesaj tarihi:
Az önce bilmemne haberde gördüm.Böyle gerizekalılar neden herzaman önemli konumlarda olurlar.Bu adama birşey yapıcaklarını zannetmiyorum kalıcak öyle bir yaptırım olmayacak
Mesaj tarihi:
Bu mesajı ilk yazdığımda ana avrat küfürle doluydu...
ikici yazışım daha beter küfürlüydü

"Densizliğe bak ya" diyorum sadece

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:47 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:47 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu ne be? Diyecek birşey bulamıyorum. Bu adamı belediye başkanı yapan zihniyete sokayım. Hayır Atatürk'e yapılan hakareti geçtim, bu kadar salak kendi kuyusunu kazan adamlar nasıl buralara geliyorlar. Hangi gerizekalı bunu belediye başkanı yapar..

[ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 19:57 tarihinde, zlorwf tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...