kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 http://www.ntvmsnbc.com/news/401657.asp bilkent universitesinde okuyup ta Kağan Gürşen ile Açelya Yumak' ı tanıyan vardır belki başımız sağolsun, üzücü bişey.
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 kendilerine birsey demiyorumda.karsı tarafa gecip carptıkları arabadakilere üzüldüm.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Apache bende öyle düşündüm, yarışın yarışın alakasız insanların canını alın =o/ Bende az önce hürrüyet te okudum =o(
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Aklıma gelmişken bu eskişehir yolu cok kotu zaten, üst geçitler yapıldı kullanan yok.... Geçen haftasonu Ankaradaydım, Bilkent e giderken aksam 20:00 gibi gözümün önünde 3 kişi yolla atladı tam Bayındır hastanesinin orda, 2 araba onlara çarptı... Çok kötüydü, işin en acısı ise 50 metre ötede üst geçit var. Burda hatalı olan yayalardı, araba şehirler arası yolda giderken önüne adamlar atladı =o/ sonucu bilmiyorum duramazdım, çok yazık...
Baluu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ahh, anlik zevkler peşinde düşünmeden kosan su insanlar.. Aileleri ne durumdadir şimdi, yürekten gecmis olsun.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 demin tvde izledim feci görüntüler vardı :(
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 gerçekten üzücü bir haber. eskişehir yolunda bu tarz şeyler çok sık oluyor.
skyly Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bilkentin kendi yoluda çok kötü. paso sallanıyo araba orda.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Şimdi elbette çok yazık, gencecik insanlar, iyi bir üniversitede okuyan, geleceği parlak, muhtemelen ülkedeki sayılı şanslı azınlık içerisindeki insanlar canlarını kaybetmişler. Hepsinin ailesi var, arkadaşı seveni var. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin demek düşer bize de elbette... Ancak buna rağmen çok sert konuşacağım. Ne kadar dünyayı "kolay" bir yer haline getirsek, ne kadar yaşam standartlarını yükseltsek de doğa bir yolunu buluyor, "doğal seçilim" gerçekleşiyor, zayıf ve başarısız halkalar böyle eleniyor işte. Kimse kusra bakmasın, tanıyan varsa da özür dilerim, ama gerçekten bahsedildiği gibi bir yarış söz konusu ise (ki oldukça mümkün, Ankara'da okuyorum, antrenmanlarım dolayısıyla gece geç saatlerde Bahçeli - ODTÜ arasında yolda oluyorum ve bu tür şeyler görmüşlüğüm var daha önce) yaptıkları gerizekalılıktan başka bir şey değildir, haketmişlerdir başlarına ne geldiyse. Kurallara uymayı geçtim, ailesini düşünmemesini geçtim, hadi kendi canına değer vermemesini geçtim (herkesin hayatı kendi yüklediği değerdedir zaten, demek ki değersizmiş zaten hayatı kendi gözünde de...) ama başkalarının hayatını riske atıp başkaları için böyle tehlike oluşturmaya ne hakları var yahu? Ettiklerini bulmuşlar, yazık olmuş elbette ama kimsenin de haketmemişler diyeceğini sanmam. Diğer taraftan gelip de tamamen tesadüfen hiç bir suçu olmadan ölen kişilere gerçekten çok yazık, birkaç veledin şımarıklığı yüzünden hayatlarından oldular. Belki sözlerim çok sert gelecek, çok aşırı tepkiler alacak ama isteyen dile getirsin isteyen getirmesin herkesin içinde böyle bir düşünce geçtiğine eminim. Elini kalbine koyup da bu sözlere zerre katılmıyorum diyen olacağını sanmıyorum. (Ha dediğim gibi sözlerim sadece bahsedildiği gibi bir yarış varsa -ki öyle görünüyor- geçerli.) [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 22:54 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yazık. Çok ucuz ölümler bunlar. Suçun büyüğüyse anne babalarda ne yazık ki. Üniversiteye girdi diye çocukları adam oldu zannetmesinler. Kim ne derse desin hayatta üzerine gerçek sorumluluk almamış insanlar çocuktur ve trafik çocuklara göre bir yer değildir. Bırakın çocuklarınız arabalarını okullarını bitirip kazandıkları kendi paralarıyla alsınlar.
deeper Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 karşıdan gelenlere harbiden yazık ya, ne olduğunu anlayamadan gümbürtüye gitmek kadar iğrenç bir şey yok şu dünyada, ego tatmin etmeye çalışan 2-3 kendini bilmezin hareketi nelere mal oluyor. yazık ...
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Kazayı geçirenlere zerre üzülmedim açıkçası, üniversiteye gidip de hala bu şekilde davranan adamlar kaza geçirmemişlerdir beni gözümde, cinayet işlemişlerdir. Diğerlerine yazık olmuş diyebiliyorum sadece...
zgrw Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ya cidden ayıp ya, o yola kaç tane radar kondu, polis kondu, hala yarış var, hala kaza var, hala ölüm var..... Ama bunların suçlusu sadece kaza yapanlar değil.. Yetersiz denetim ve kötü planlamayla bu kazalara sebep veren insanlarda suçlu. Örneğin; İstanbul yolu Ulustan başlayarak, neredeyse istanbula kadar hiç kırmızı ışık yok, sürekli alt geçit ve yol 5 şeritli. Her gece o yolda yarış yağıldığını ben çok iyi biliyorum....
cemad Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 140ta takılı kalmış diyor hız göstergesi. frene abandıktan sonra 140a düştüyse anca abanmadan önce kaçtı acaba eğer hakkaten yarışarak insanların hayatını tehlikeye attılarsa rahmet filan dilemiyorum. eğer cehennem varsa inşallah en kötü yerindelerdir şanssız bir şekilde bu magandalara denk gelenlere allahtan rahmet ailelerine sabır dilerim...
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 "Ulustan başlayarak, neredeyse istanbula kadar hiç kırmızı ışık yok, sürekli alt geçit ve yol 5 şeritli. Her gece o yolda yarış yağıldığını ben çok iyi biliyorum.... " Beyler, Ankara Türkiye'nin en büyük ikinci şehri. Bırakında merkezi bir yerden geçmeyen bir yolda ışık olmasın; aksine 20 şerit geliş 20 şerit gidiş olsun, uçak pisti gibi olsun, polis de olmasın. İnsan olanlar o yolun hakkını versin yeter. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 23:51 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
zgrw Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 huun ankarayı pek tanımadığın belli sanırım, o merkezi değil dediğin yol, pek çok merkezi yerden geçiyor ve ankaranın en kalabalık yerlerinden biri olan ulusa gidiyor. o yol, kalabalığı nedeniyle 5 gidiş, 5 geliş yapıldı ve geceleri boş olduğu için insanlar yarışıyor. O yola, bence polis konması şart
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Yo gayet iyi biliyorum, o yolda gayet sağlıklı dönüşler var. Kızılay-Eryaman en kalabalık saatte taş patlasa ve yolda ortalamanın altında mesela 3 kaza olsa, 1 saat 20dk civarı. Günün büyük bir bölümünde söylediğin yolda gidiş-geliş radar ve trafik kontrol var ama kazalar engellenemiyor. Özellikle Şaşmaz'daki alt geçitte fren izlerini takip edersen 50km hız sınırı olan yere 200le giren insanlar olduğunu anlarsın 8D Demem o ki polis, kontrol, radar, plan, program bir yere kadar. Yapacak olan yapıyor o kazayı.
zgrw Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 gündüz yoğunluktan dolayı olur kaza, geceyse ben yarış yapıyorlar diyorum, onları engellemek lazım
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bişeyi yapacak olduktan sonra kimse kimseyi engelleyemez ki zaten ..
Zegna Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 okula giderken bende mecbur eskisehir yolunu kullaniyorum gercekten neler goruyorum inanamazsiniz.. allah sonumuz hayir etsin.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Bu durumu bilmiyorum ama, adamlar saatte 120km ile giden arabaların bulunduğu yola atlıyorlar, araba çarpınca da sürücü hapse giriyor.
skyly Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ben gördüm gece orda hızla giden. Nos falanmı ne açıyolar bi şey oluyo garip bi ses çıkıyo araba sallanıyo altı sürtüyo kıvılcım çıkıyo. 3 kişi yürürken gece eve(cumhurbaşlkanlığı ile gaziosman paşa arasında bi yol var unuttum adını. yıldız kavşağına çıkıyo) bir korktuk anlatamam kıvılcım çıktı arabanın altından sağa sola savruldu
Vodan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 birkaç gerizekalının şahsi tatminsizliği yüzünden suçsuz insanların zarar görmesi çok üzücü
Öne çıkan mesajlar