barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lrcgzb7l2k1qfh5tdo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 abowww debra komplo mu kurdu laguerta yine mi bamya diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 spo oglum dex zehirci karıyı 2 dk de sattı yakıstıramadım, bari kız kardesimi zehirlemeye calıstıgını ogrendım lutfen git deseydi uzaklara falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Bildiğin öldürseydin daha iyidi dedi ve gitti kız üzüldüm lan nefret etmeme rağmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 spo harbi empati yapması gerekirdi, kendi aşkı icin babasını kesti zarar gelmesin diye, en azından yolun acık olsun yuru git işine demesi gerekirdi, direk kucagına verdi polisin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 su olayı debranın işi çıkcak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 adama bı pıçak saplayıp öyle kaçsaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 riglous said: 1. sezon finali dedi, dizi bitmiyor muydu yahu? 2. 12'sinde askere gidiyoz.. 6 ay bekleyecek miyim şimdi ben?!?!!?!? Ne cenabet haftaymış, cuma da hobbit başlıyor.. bir dahaki sezon final sezonu olacak. Başta bu sezon son olacak demişlerdi de sonra uzattılar işte bir sezon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 laguearta artık %100 emindir dexter olduğundan katilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 aslında hapishanede cinayet işlese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Sezon bitiyor mu? Bitiyorsa yeni konuyu sonraki sezona acarim, ayiriyorum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 haftaya bitiyor sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu topic daha çok su kaldırır hftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Iki hafta sonra filan keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oğlum allah kahretsin, kesin debranın bok yemesi bu kesin. gitti caaanım strahovski. içim acıdı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 promoyu izlediyseniz olaylar olaylar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 heee.. dizi finali degilse dexter olmez :) Zaten gerisi de aciklanmis oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 GERGE said: Iki hafta sonra filan keserim. simdi kes, son bolum yeni konuda olsun. sezon finaline yakisan baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gergecut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 forumun kuralları neyse uygulansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sonra game of throene kitaplar dizilerde gibi R yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://i.imgur.com/XkzBu.jpg ahahahahah http://i.imgur.com/KJ3iG.png?1 suprise motherfuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 oha dalmışım farkına varmadan izledim sondaki reklamı, adamlar gelecek bölümün hepsini koymuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dex in amk sattı gül gibi kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yeni izledim bölümü promo HOLY SHIT dedirtti edit: progamer'ın koyduğu resmi gördükçe gülüyorum ya hasjkdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar