erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 dvdrip değil dvd screener, bence normal hdtv'den daha kötü kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 11-12 eh mükemmel bitti yine, zaten içten lila ya uyuz olmaya başlamıştım her bölümde daha bir iskeletor-michael jackson kıvamını almaya başlamıştı 12. bölüm sonunda hak ettiğini aldı bütün izleyici kitlesini de rahatlattı sanırım :) 2. sezon boyunca dexter'in iç karmaşasını gördük bence, boş yere gitti doakes ama kendi kaşındı bir anlamda eğer kafayı dexter'e takmasaydı mutlu mesut hayatına devam ediyor olacaktı :P lila'nın da kendine göre tekniği varmış hehe her haltı ateşe veriyor hatun uzmanlaşmış yalnız anlamadığım tek bir nokta var bu iskeletor neden dexter'in gps aletini çalma gereği duydu ki durduk yere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 nereye gittigini bulmak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 [spo]Kadın Dexter'ı istiyor. Takmış kafayı. O yüzden çalıyo GPSi. Dexter teslim olmayı planlarken kalıcı olarak uzaklara gidiyorum tipinden bişeyler demişti Lila'ya.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ooy oy Ama en sonda göğsünün orta yerine nasıl taktı aleti "hoşurt!" diye:D Ben bu adamı seviyorum ya valla çok güzel bişey=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 11. bölümü seyrettim yine sezon finali süper olcak gibi diğer dizi yapımcılarına ders diye izletmek lazım örnek alsınlar öyle zittirikten sezon finali yapmakla olmuyor +11.bölümü dvdrip izledim :S inş 12nin de altyazısı dvdrip için çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 1. Sezonunki gibi bomba bir final olmadı ama yine de oldukça tatminkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 zaten birinci sezonun finali tadında bi finali hiç bir dizi sunamaz bence. bu final de baya bi güzeldi ama. bu final yapma işini dexter'ın senaristler çok iyi biliyo yahu, biraz heroes'a falan da yardım etseydi şu senaristler ne güzel olurdu =( altyazısı gelmiş buarada dvdrip için, ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 valla gayet tatminkardı 2. sezon finali hakkını yemeyin adamların şimdi :P kusursuz bir dizi bariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yeni sezon ne zaman geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 imdb de bi bilgi yok ama ben bahar gibi bekliom :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 çok kanlı dizidir; kesme, parçalama işlemlerini ayrıntılı gösterir diye izlemekten çekiniyordum ama işin aslı öyle değilmiş çok güzel, zevkli bişeymiş açılış jeneriği çok super olmuş, ilk izlenişi harika, film ordan devam ediyor, bi sonraki bölümde jenerik olduğunu çaktım :) sonraki bölümde kabullendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Valla ben dvd lerin aldım ve acayip hoşuma gitti.. İki günde izledim iki sezonu... Devamını bekliyorum inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Yeni sezon gelmeyecek değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gelcek yeni sezon, 120 gün, yani 4 ay sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 12 bölüm olması biraz sıkıntı yaratıyor işte büyük bir gazla izleyip bütün bir sene yeni sezon gelmesini bekliyoruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 30 eylülde başliyomuş 3.sezon.bekle bekle bitmez şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 cbnc e de başlıcaktı ne zaman başlıcak , yoksa başladı da kaçırdım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 VE İŞTE TRAILER OMAGAAAWWWWDDDD http://www.sho.com/site/dexter/comic_con.do?source=m_dexter3_fb_0725_chatpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Eylül 27. Şu mexico kılıklı detektifleri nerden buluyorlar ya bayılıyorum adamlara. Moar Blood! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Trailer güzel olmuş dexter yoldan çıkıyor anladığım kadarıyla bu sezonda! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 O ingiliz bayanı getirsinler yine. Güzel rol yapıyordu hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Onu paketledi abi! Zombi dizisi olması lazım! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dexter bu abi napar eder bulur getirir. Olmadı ona benzerini bulur. Adamım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bu yeni Latin eleman hafif kurt gibi yalnız. Doakes gibi SpecOps bi tip istiyorum ben yine ya. Böyle 52. caddede problem olmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar