knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sanki aceleyle çekilmiş gibi çok çabuk gelişti olaylar bilemiyorum pek tutmadım bu sezon finalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 şaşırtmalı olsa bu sefer 2 sezon ustuste oldu dicektiniz. bence gayet iyi bitti. çoğu kişi beklmiyodu bole bi sonu. herkes deb ogrencek quinn olcek falan bekliodu. iyi oldu bence bole bitmesi. lumen'in gidişi resmen kalbimden vurdu beni ama olsun. umarım yeni sezonda geri doner. bence deb dizi finalinde falan ogrenir dexterın durumu. hatta son sezon direk bunun ustune bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Abi yani... Ben yakıştıramadım, Lumen'in gitmesi çok zorlama olmuş, sürpriz yapmak istemişler ama hiç bir dayanağı yok, olmamış. Ayrıca klasik bir dexter izleyicisi olarak Jordan'ın cesedini attıktan sonra teknede dönerken lumen burunda oturup gülümserken uzun menzilli bir tüfekle vurulmasını bekledim açık söyleyeyim :) Bir şey olmayınca o sahnede şaşırdım hatta. Kurgu hataları da vardı, dexter'ın elinde bıçakla merdivenlerden yuvarlanması, kaza yaptığı arabanın bulunmaması gibi. Jordan abimiz de bu kadar basit ölmemeliydi, sıradan bir insan gibi hata yaptırmışlar ama o adam Dexter gibi bir herife arkasını dönecek, silahını da masaya bırakacak, geçiniz. Sonuç olarak; olmadı, yakışmadı. En azından bir Quinn'i öldürün arkadaş. Bu kadar sade bir son geçen sezon ağzımı 5 dk açık bırakan o finalden sonra olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 lumen.... dexter'ın kaza yaptığı arabayı kimsenin görmemesi, deb'in naylon perdeyi çekmemesi değil de, insanlar lumen'ın gitmesine takmış. niye? zorlama olmuşmuş. yahu karı intikam peşindeydi. aldı intikamını. kendisine bunu yapanları öldürdü. durduk yere birilerini öldürme isteği yok. başka bir öldürme içgüdüsü kalmadı. ben senin gibi değilmişim dedi dexter'a. daha net bir açıklama olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Final Kurgu hataları zaten yazılmış onlara katılıyorum. Ben aslında memnun olsam da, mazoşist yanım böyle bitmemesi gerektiğini söylüyor. Deb o perdeyi çekmeliydi ve ondan sonra oradan uzaklaşmalıydı. En azından bir daha ki sezon neler olacağını merak ederdik. Bununla da kudurur teoriler üretirdik. Lumen'ın gidişi çok acele oldu. Biraz bir şeyler yaşanıp anlaşamamazlıklar olsa ve "Ha tamam bizim bağımız adam öldürmekmiş" deseler anlayacağım da, yok bir gecede içindeki karanlık gitmişmiş vs çok yavan kaldı. Quinn olayı da çok saçma oldu. Katil olduğunu anlamasına rağmen "tamam baba sen beni kurtardın bende sana borçlandım" demesi Quinn'in genel kişiliğiyle uyuşmadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 meh türk filmi gibi bitti ya biz bunun için mi dexter izliyoruz gene böyle yapcaklarsa 6.sezonda bitsin gitsin derim forever alone yazık acıdım bizim oğlana ya lumen bildiğin milyonlarca kadının yapacağı hareketi yaptı ahaha ama iyi de oldu. Ritüeli 2 kişilik izlemek tiksindiriyodu beni açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Haftasonu alışveriş merkezinde sanırsam Lumen'i gördüm. Yani emin değilim çok çok fazla benziyordu. Allah'tan finali izledikten sonra görmemişim yoksa allahıma kafa göz dalardım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Rape Lumen umarım bir daha ki sezon yine yeniden defalarca tecavüze uğrar. Gerçi mal Dexter yine alır koynuna onu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 üçüncü sezon rezaletinden katkat iyidir. dördüncü sezon finali dizi tarihindeki en iyi finallerden biriydi naparlarsa yapsınlar sönük kalacak malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dexter'da her sezon sonrakine biraz merak bırakır, abi nolacak acaba bi sonraki sezon dersin de, aile babası dexter izlemeye kimsernin merakı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çok güzeldi ya. gözlerim doldu resmenelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21149709 kendim yazmışım gibi hissettim. bütün bu eksiklikler sezon boyunca gıcığıma gitti. adam da aynen benim takıldığım noktalara takılmış. hafiften açık vermeye başladı senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben dexter'dan asıl "debra kıyağın en büyüğünü yaptı bize. baba adammış!" hissiyatıyla, "la motherfucking motherfucking kıpramayın orda!" diye bağırıp bunların arasından duvara sıktığı kurşunu ve boş kovanı alıp yok etmelerini beklemiştim. malum "bi' saat sonra bin tane polis gelecek buraya." falan diyordu, kayıtlı silah, balistik malistik, "ya debra o değil de duvara sıkmışsın, hayırdır?" demelerine karşı... bir de sanırım astor'un ergen emo olup arkadaşıyla geldiği bölüm var ya, hani "hasiktir jordan kaptı kaçtı kızları." zannettiğimiz. o bölüm hakkaten öyle olmalıydı ya, dexter daha seminerlere falan giderken "yok rita, astor cody, harrison, o bu..." diye istemeden de olsa gözdağı vermeyi biliyordu ama. ayrıca bir sürü açık var tamam da, "debra niye perdeyi çekmez fffffffffuuuuu! diyen arkadaşlar, karı bin defa izledi tecavüz dvd'lerini. "neler çektiklerini anlıyorum, ben de deli manyak tarafından kaçırıldım." deyip duruyordu. ayrıca dexter'la yaptıkları, sonu "some people don't deserve to live."e bağlanan konuşma falan... perdeyi açmamasının bundan daha fazla yolu yapılamazdı yani. karı resmen hak veriyordu vigilante'lere. quinn de mal değil, parmak izi, liddy'nin son aramaları falan, dexter'a ezkaza ters bi' bakış atsa direk içeri attırırdı dexter. ki bence sırf "ha tamam o kan robocop'un değilmiş ok." ile yırtması bile yeterince saçmayken, üstüne bi' de "allah allah niye hemen eyvallah çekiyor ki dexter'ın öldürdüğünden eminken?" demek tüy dikmek oluyor bence. şükretsin yani bu kadar beleşe yırttığına. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 debranın ispanyol herifle konustugu sahne cok iyiydi ahah el trunko?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sipeyskeyk said: Ayrıca klasik bir dexter izleyicisi olarak Jordan'ın cesedini attıktan sonra teknede dönerken lumen burunda oturup gülümserken uzun menzilli bir tüfekle vurulmasını bekledim açık söyleyeyim :) Yalnız bölümü izlerken durdurup msn'den bir arkadaşa şunun aynısını demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ben de aha simdi gitti dedim ama, olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lumen dexter reyize ayıp etti,icimdeki dark passenger öldü ne lan,ayrıca ben ikimizin yerine dark passenger olurum ne abi cok romantik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi quinnin işkillenmesi lazım bence durumdan. dexterdan beklememsi lazım böyle bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 barnacle said: abi quinnin işkillenmesi lazım bence durumdan. dexterdan beklememsi lazım böyle bi hareket. tamam da sonuçta dexter'ın elinde de koz var eger dexter yakalanırsa direk idama kadar yolu var e tehtit etti bilmemne yaptı değiştirmek zorunda kaldım der ondan yırtar quinn daha beter boka batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 haklısın. içi içini yesin itin o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi izlemeyenler olabilir, ne bu rahatlık? nefret ediyorum şu spoiler verme alışkanlığınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 spoiler değil bence o ya. millet merak eder naptı lan acaba diye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sneak peak diyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 sipeyskeyk said: abi izlemeyenler olabilir, ne bu rahatlık? nefret ediyorum şu spoiler verme alışkanlığınızdan. direkt olarak sana söylüyor değilim ama diziyi izlememiş adam ne bok yemeye sezon finali yeni yayınlanmış bir dizinin topakında son sayfayı kovalar beynim yetmiyor abi. yani son bölümle alakasız bir yorum bulma ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Sorun bilen icin degil bimeyende zaten, ornegin dexter neymis acaba diye giriyor aaaa 4. Sezonda bu su olmus olarak gorunce diziyi izleme zevkinde degisim oluyordur, sorun zaten herkesi kendimiz gibi sanmaktan ortaya cikiyor. Izledim sonra girdim topige ben misal, kendim gibi sansam milleti yazsam herseyi simdi banlanmam lazimdi. Dexteri bilen adam icinde durum ayni aslinda, 2. Sezonda olur merak eder vs. Spoilera almak arkadasim sana zararli dikkatli ol demek bilmeyen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar