sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 10 lirasına bahse girelim. sembolik de olsa haklı olup 10 lira almak; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 stalker bunu da çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Lumen bu sezon ya ölür ya hapis. Gelecek sezonu çıkarmaması lazım. Dexter bi darbe daha yesin ilişkilerden ki anlasın artık yalnız olması gerektiğini. Ne zaman grup takılsa illa ki bi okluk oluyor. aile kurdu katliam çıktı, ispanyol adamla arkadaş oldu katliam çıktı. Bu arada yaşlı detektif büyük ihtimal bunlarla tehdit edecek ve kızda Dextera sen bana yardım ettn şimdi yardım sırası bende mahiyetinde bir iyilik olarak herifi kesecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 absoluttan da bi 10 lira yani. iyi para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sonunda hani seviştiler ya. ben hep sevişme seviyesine geldiklerinde lumen'in "I'm not ready yet" falan tarzı bi travmaya bağlı isteksizlik yapacağını düşünüyodum. Ama yanıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 en son olaydan sonra hazir olmasaydi lezbiyen diyecektim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 6. sezon için anlaşılmış. son sezon olup olmayacağına dair birşey yokmuş, güzel giderse 7'yi de yaparlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Diziye yeni başladım baya güzelde gecenin bir körü o jenerigi bitiriyor insanı acıktım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu julia stiles ne acayip kadınmış yahu. bi fotoğrafında elisha cuthbert olmuş, öbüründe kirsten dunst, sonra natalie portman ve dido. joker gibi kadınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kirsten dunst fotografini linkle lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 kirsten dunst (thumbnail'ken daha çok benziyorlarmış. ehu) natalie portman dido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ilk resimi açtıktan hayattan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hicbirinin alakasi yok, ozellikle natalie diye koyduguna kufur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 idare eder ama kirsten olamaz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sezon finali http://www.youtube.com/watch?v=QbqW0IKelE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 öldürmüşler adamı püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 laaaaaaaaaaan, preview'den heyecanlandım yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi abi abi abi abiiiiiiii o preview ın sonu ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya abi preview'in sonunda kesin iki farklı sahneyi birleştirmişlerdir gaz olsun diye,dextera doğrultmuyodur orda silahı deb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok fena ya herhalde montajdır ama debranın surat ifadesi biraz acıklıydı eyvah dedim çok fena ama diyordum ben hazırlıyorlar debrayı diye dexter gerçeğine bence gerçektir öğrenip bi şekilde ayak uyduracak kardeşine sonra tüm miami metro öldürücek kötü adamları :p saka bi yana debra dexter a katılabilir ya da en azından göz yumabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi ilk cümlenin yarısını okudum allahtan. SPOILER KULLANIN SPOILER IZLEMEDIK DAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 LANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ustteki linke zaten tiklamadim, bu bolumun sonunu ozellikle izlemedim preview'u gormeyeyim diye. ama sagolsun kafasi basmayan bencil arkadaslar onu da cok gormus. su topic neden var? spoiler tag'i neden var? su kadar basit seyleri kafaniz almiyor mu? bir insanin o kadar aptal olabilecegini sanmiyorum. o zaman geriye kalan secenek bencillik ve gorgusuzluk. edit: spoiler kullanmayan kisiler bir sure ban yesin bolumden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 valla ilk cümleyi okurken allah dedim çevirdim kafamı, yani benim için çok özel bir olay dexter. Şuan indirdim mesela izlemiyorum akşam yemeğimi içkimi alıcam öyle izlicem diye. Saygı duyun allahsızlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar