Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

abi imkanı yok bu sezon yine finalde sıççak olaylar
tahminen

lumeni alacak polis bi şekilde, jordan tahminen öldürmez 2 sezon arka arkaya kadın öldürmezler.bide göz göre göre jordan ı öldürmeye çalışması çok tehlikeli dexterın, yani bide robokap bırakmaz bu işin peşini, onun ölme ihtimali %100 zaten
ama tahminen ya debra ya quinn öğrenir bu sezon ve kabullenir, gelecek sezon da boku çıkmasın diye bitirirler

Sosyal ağlarda paylaş

s5e10 gayet manyak bi bölüm oldu :D

spoiler

quinnle dexterin kızkardeşi kapıyı açmaya yakın aha sıçtılar dedim içimden :) Tahminimce şu Quinn in para verdiği yaşlı eleman sezonun sonuna dogru onun uzerine cinayetlerı bi şekilde yıkıp, dexter i aklarlar kesin.. Dizinin ortalarında biyerdede bu Lumen i bi şekilde öldürtürler vs... Diğer sezon olacaksa bundan sonra, dexterin tek başına gene cinayet işlemesi açısından..

Sosyal ağlarda paylaş

dizinin sonunda dexter'ın ne halt yediği, bütün cinayetleri falan çıkacak. toplum ikiye falan bölünsün istiyorum böle. bir kesim dexter'cı olurken diğer kesim "bütün o öldürdüğü canilerin ölmesine dexter karar vermemeliydi" desin falan. yine de tabii ki hukuki nedenlerle death row'a gitsin, lethal injection tam verilirken de dizi bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence son sezonda kesinlikle dexter ve lumen tarafından yetiştirilen harisson'ın büyümesine tanık olacağız. Böyle hızlı hızlı geçecekler çocukluğunu, okul hayatını vs. Dexter harry gibi yetiştirebilir Harrison'ı ama böyle de çok klasik olur ya. Ne olacak bilmiyorum ama lumen ve dexter harrison'ı büyütecek ona eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...