Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 iniyo şu an, spoilerı okumamalıyım mamalı mamalı mamalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 akşama kadar beklemeyip vizelerimden bi tanesini feda mı etsem fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yahu! niye piratebay ve mininovada dexter s04e09 diye aratinca cikmiyo. annamadim. edik: mini novada tv shows a girince cikiyomus. tirt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sparkcaster said: iniyo şu an, spoilerı okumamalıyım mamalı mamalı mamalıyım lol asıl spoiler mesajın kendisinde. Süper bölüm. Daha da iyisi şok edici bitti. WTF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 off offffff süperrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi yine oha oha oha diyorum hatta biraz daha oha oha oha trinity nin ailesi allah belanızı versin ne manyak insanlarsınız topunuzu parçalara ayırsın dexter, hadi oğlan iyi biraz yine elliot arkadaşım ne yapmak niyetindesin? şimdi katili bilenler salladı, kim tahmin edebilirdi böyle bişey olacağını? bazı sahnelerde direk koltuğu tırmaladım gerilimden bu ne arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha cok merak ettim, 40la cekiyo essolessek of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 inş izleyemezsin. nefret ettim tüm dünyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mükemmel di oh yeah masuka söylermi acaba dexter'a gördüğü rezaleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 10 promo beklenen şeyler son bölümden sonra http://www.dailymotion.com/video/xb8ptw_dexter-s04e10-promo_lifestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 senariste vermek istiyorum S409 gibi bir bölümden sonra. oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oy oy oy oha oha ohhhhh... muhtesem bolum. hatta dexter icin degil, bir cok dizi icinde en iyi bolumler siralamasina girer. nefis nefis. bende verdim gitti senaristlere ve yaratan, yasatan herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 HASSIKTIR dedim son saniye. gerçi her saniyesi süperdi 4x09 un ama of yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 öfffşşşşfşlkdfşldkşglkdf teorim tuttu, gerçi nedenini bilmiyodum tabi de :P öehyş ya bu nası bi bombaydı aklım şaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abiiiiiiiii NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! HI DAD MI. oha. -_- kendime gelemedim hala nebicim bölümdü o öle. su yorumlari okuyup resmen, introyu bir hisimla gectim, o kadar heycanlandim. ne ask dolu bi bölümdü ya, hic böyle sevgi kelebegi olmamislardi diger bölümlerde. ayrica batista& maria sahnesine rep verdim. ''i just want you to know what i know before i dont know it anymore. I LOVE YOUUUU!'' cok iyiydi.:D of 10. bölümde mükemmel olcak gibi duruyo sneekpeakten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha ki ne oha. wat dedim kaldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hi dad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hi dad!!! Süper bölümdü yarın yenisi düşüyor piyasalara. Ama Dexter hıyarlık etti artık adam ölürse veya yok olursa direk onu sorumlu tutarlar her ne kadar sevmeselerde babalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hunh hi dad yuzunden trinity dexterin gercekte kim oldugunu biliyor ise veya ogrenirse fena pundunaya gelebilir bizim dex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 geçmicek bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ya aklıma birşey takıldı. Bu kız dexterı tanıyor ama babası ile dexterın ilişkilerini mi bilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abov o nasıl bi promo öyle GURBAN OLDUĞUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 tahminimce trinity bi şekilde kendi cinayetlerini dexter'ın üzerine yıkmaya çalışıcak. lundy'nin notları ve o ökkeş gibi çekiç zaten dexterda. lundy'nin parmak izlerinin olduğu anahtarlar falan onları da gazeteci hatun aracılığıyla falan ifşa edecek. du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yok yav bence bi sonraki bölüm dexter hem onu hem kızını paketlicek. Vrya kızı direk dexterın kardeşide paketleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öyle bişey olursa bırakırım diziyi, dexterın trinity i hapse koyması için bikaç tesadüf yeter, dna sı var zaten poliste, öte yandan trinity i artık mümkün değil öldüremez, debrayı vurdu diye karıyı öldürse quinn kıllanır illa ki, dexter başka bir kılıf bulamazsa hayatta kalır gibi trinity sonuçta dexterın sırrını öğrendi sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar