Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

ben de izlerken gazeteci kız mı lan acaba diye düşündüm de ııh öyle olması çok saçma olur. umarım hiçbirimizin tahmin etmeyeceği bi şey olur o konuda da hepimizin dibi düşer gene. ama öyle bişey de olmazmış gibi geliyo karakterler ve çevre sınırlı çünkü nolabilir ki hm?.

hala bayık bence dizi alt tarafı 3 bölüm kaldı sezonun bitmesine o_

Sosyal ağlarda paylaş

lundye kim sıhtı?

bence katil şu gazeteci karı ,sırf haber yapabilmek için yapmış olabilir
,hain karı dexter'da bunu anlayıp bi kaç bölüm sonra işini görür ztn :)
yada trinity ailesinden biri oğlu,kızı vs. baba syko çünkü onları zorlayıp bişeyler yapmış olabilir ailecek seri gatillerdir belki.

Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

mokoko said:

abi nası bayık ya. ben resmen heycandan duramıodum yerimde dexter trinity yi avlamaya giderken.

abi napıodun "ekinler dize kadar trinity gel bize kadar" mı diyordun eller havada? tamam güzel dizi ben de çok seviyorum da yerimde duramıyordum ne olum?

abi yerimde duramıodum derken cok heycanlandım anlamında soledim. ahsfdashdsa ama iyi guldum su lafına. ashdahdsha

Sosyal ağlarda paylaş

hala en mantıklı seçenek trinity, çekiçle öldürdüğü adamın orayı keşfe çıktığında hass yakalandım diyor, sora özellikle lundy e çarpıyo felan anahtarları düşüyor, anahtarları lundy nin almasını sağlıyor felan, daha sonra 2 gün sonra hiç bişey olmamış gibi adamı öldürüyor, ayrıca vuran çok profesyonel, ama öte yandan da son 2-3 bölümde çok salak salak davranıyor trinity, kararsız kaldım yine de, quinn felan kesinlikle değil

ha bir de
yalnız dexter'ın komşusuna bir çift lafım var; arkadaşım ne yapmak niyetindesin ?
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yuaavshaklar her yerde de, asıl o kadının hali çıldırttı beni
party girlmiş, allah belasını versin :P

izlediğim tüm dizilerde bayan karakterlere gıcıklıkla başlayan bir nefret geliştiriyorum onu farkettim. sookie olsun, julia mcnamara olsun, bunlardan baya nefret ediyorum başka gelmedi aklıma :P
Sosyal ağlarda paylaş

s408'de

Dexter trinity'nin evine gittiğinde ben o ailede bir gariplik sezdim.Bir bokluk var kesinlikle.Kızına falan çiçekleri sulamasına kızarken 2'si de rol yapıyor gibiydi,karısı da öyle.Oradan birşey çıkabilir.Ben Anton yaptı demiştim silahla saldırı olayını ama o değil gibi,bakalım yine bizi "hassiktir" moduna sokacaklar gibi duruyor.

Sosyal ağlarda paylaş

promo yoktu bölüm sonunda benim izlediğim

http://www.youtube.com/watch?v=2Brk050JCSU&feature=player_embedded

abbbooooooooooooooooooooo

trailer a göre kadın gibi duruyo vuran, eğer oğlunu psikolojik olarak zorlamadıysa ki sanmıyorum
trinity kaçarı yok ölcek, hazır eli kana değmişken şu komşuyla ritayıda pıçaklasa keşke dexter

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...