Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

final sıpoylırı

izlediğim en sönük finallerden biriydi heralde. dexter gittikçe duygusal bir herif olmaya başladı. ilk 3-4 bölümdeki dexter nerde? gerçi ikinci sezonda bile yoktu o ilk bölümlerdeki dexter. ama gittikçe dahada duygusallaşıyor

birde şimdi o kadar cinayet davası gördük. minnacık şeylerden buldular katili falan. dexter skinnerla dövüştü resmen. eli kesildi yukarıda kanı var falan? yani bulunması gerekmiyor mu? saç örneği parmak izi olur masada. ne bilim? ayrıca skinner kaza geçirdiğinde önünde dexter'ın arabasınında görünmesi gerekir sanki.

izlemeyen bakmasın.

abi nası saçmalamışsın, sanki skinner'la beraber konvoy yaparak gitti dexter kendini bağlatmaya. dexter'i pick-up'in arkasına atip getirmiştir adam yani.

Mesaj tarihi:

final

boşta kalan uçların toparlandığı bir final. biraz duygusal vıcıklanması yüksekti ama skinner ile dexter'in sahneleri yetti toparlamaya. hem ramon, hem debranın dedektifliği, hem düğün, hem skinner derken baya da sürükleyici sayılabilirdi bence.
4. sezona çözülmemiş konu kalmadı gibi.
rita'yı "herkesin sırları var" diye affetti, orası daha fazla karıştırılmaz.
miguel'in debra soruştırması çöpe gitti.
ramon sükunete erdi.
dex babasını affetti.
bi kan damladı gelinliğe ama o da düşme yarasından olur biter.
taze bir sezon başlayacak bence.

Mesaj tarihi:
MeSh said:
Vingthor said:

final sıpoylırı

izlediğim en sönük finallerden biriydi heralde. dexter gittikçe duygusal bir herif olmaya başladı. ilk 3-4 bölümdeki dexter nerde? gerçi ikinci sezonda bile yoktu o ilk bölümlerdeki dexter. ama gittikçe dahada duygusallaşıyor

birde şimdi o kadar cinayet davası gördük. minnacık şeylerden buldular katili falan. dexter skinnerla dövüştü resmen. eli kesildi yukarıda kanı var falan? yani bulunması gerekmiyor mu? saç örneği parmak izi olur masada. ne bilim? ayrıca skinner kaza geçirdiğinde önünde dexter'ın arabasınında görünmesi gerekir sanki.

izlemeyen bakmasın.

abi nası saçmalamışsın, sanki skinner'la beraber konvoy yaparak gitti dexter kendini bağlatmaya. dexter'i pick-up'in arkasına atip getirmiştir adam yani.

kanın 5 cm aşşadan sıçramasıyla katil falan buluyorlar. dexter boğuşurken illa saç teli düşürmüştür hadi onu geçtim masayı tutuyor ediyor. parmak izi var. kanı damlıyor. nesi saçmalık bunun?

Mesaj tarihi:

orası doğru da,skinner direk polis geldi intihar etti diye olay mahallini araştırmamış olabilirler.
ama hadi öyle oldu diyelim otopside boyun kırılmasından öldüğü ortaya çıkar mesela.
veya masa var,ipler var hatta masa kırılmış.bi boğuşma falan olduğu olay mahalline bakınca anlaşılabilir.
biraz geçiştirmişler o sahneyi gibi geldi bana.

Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

orası doğru da,skinner direk polis geldi intihar etti diye olay mahallini araştırmamış olabilirler.
ama hadi öyle oldu diyelim otopside boyun kırılmasından öldüğü ortaya çıkar mesela.
veya masa var,ipler var hatta masa kırılmış.bi boğuşma falan olduğu olay mahalline bakınca anlaşılabilir.
biraz geçiştirmişler o sahneyi gibi geldi bana.

cvp

ipleri almıştı kaçarken

Mesaj tarihi:

suç mahali

dexter orda yakalansa bile en fazla medyatik olurdu

arabanın altına kafası girmesi yüzünden de boynu kırılır
dexterla dövüştükleri yeri arasalar bile eşleşme lazım, yani dexterın kanı, saçı, dna sı sistemde yer almadıktan sonra bişey çıkmaz

Mesaj tarihi:

güzel finaldi.
dexter yine kendini kurtardı. 2 bölümlük olayı tek bölüme sığdırmışlar gibi bir izlenim yarattı bende. ama yinede olması gerektiği gibiydi.

Mesaj tarihi:

Tamam da adamlar skinner'ı almaya gidiyorlar oraya herif damdan dusup arabanın altında eziliyor. Sen polis olsan olay yeri incelemesi yaparmısın. Depo dediğin kocaman alan. Hepsini incelicek tek tek parmak izi alacan değiller ya.

Mesaj tarihi:
Vingthor said:

kanın 5 cm aşşadan sıçramasıyla katil falan buluyorlar. dexter boğuşurken illa saç teli düşürmüştür hadi onu geçtim masayı tutuyor ediyor. parmak izi var. kanı damlıyor. nesi saçmalık bunun?

cvp

dexter'in arabası diyorsun. ben ona saçmalamışsın dedim. dexter arabayla gelmedi.

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bunun e2 reklamlarında çalan şarkı nedir? Çok hoş bişey çokta ünlü olması lazım tanıdık geliyor. two can keep a secret,if one of them is dead miydi neydi?
/Buldum the pierces - secret mış
Mesaj tarihi:
MeSh said:
Vingthor said:

cvp

dexter'in arabası diyorsun. ben ona saçmalamışsın dedim. dexter arabayla gelmedi.

jgkdsjg

araba kazası oluyor ya herif dexterı takip ederken. trafik ışıklarının orda kamerayla resmini çekiyorlar herifin. onu diyorum. fabrikaya dexterın arabayla gelmediğini bilip anlayabiliyorum bende

Mesaj tarihi:
4 Sezon sene sonuna doğru başlamaz mı öbür sezonlar gibi yada son baharda en azından.

Ayrıca dexter dizide evlende gerçek hayatta da Dexter'ı oynyaan Michael C Hall dizide kardeşini oynayan Jeniffer Carpenter ile evlenmiş.
Mesaj tarihi:
Abi dexterdaki zevksizlik micheal c hallın kendi karakterine de bulaşmış. Tabi belki dizideki gibi sözlükte kaşarın yanında çıkan resim değildir deb ;P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...