MeSh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Vingthor said: final sıpoylırı izlediğim en sönük finallerden biriydi heralde. dexter gittikçe duygusal bir herif olmaya başladı. ilk 3-4 bölümdeki dexter nerde? gerçi ikinci sezonda bile yoktu o ilk bölümlerdeki dexter. ama gittikçe dahada duygusallaşıyor birde şimdi o kadar cinayet davası gördük. minnacık şeylerden buldular katili falan. dexter skinnerla dövüştü resmen. eli kesildi yukarıda kanı var falan? yani bulunması gerekmiyor mu? saç örneği parmak izi olur masada. ne bilim? ayrıca skinner kaza geçirdiğinde önünde dexter'ın arabasınında görünmesi gerekir sanki. izlemeyen bakmasın. abi nası saçmalamışsın, sanki skinner'la beraber konvoy yaparak gitti dexter kendini bağlatmaya. dexter'i pick-up'in arkasına atip getirmiştir adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 final boşta kalan uçların toparlandığı bir final. biraz duygusal vıcıklanması yüksekti ama skinner ile dexter'in sahneleri yetti toparlamaya. hem ramon, hem debranın dedektifliği, hem düğün, hem skinner derken baya da sürükleyici sayılabilirdi bence. 4. sezona çözülmemiş konu kalmadı gibi. rita'yı "herkesin sırları var" diye affetti, orası daha fazla karıştırılmaz. miguel'in debra soruştırması çöpe gitti. ramon sükunete erdi. dex babasını affetti. bi kan damladı gelinliğe ama o da düşme yarasından olur biter. taze bir sezon başlayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Gelinliğe damlayan kandan bence de bir şey çıkmaz. Daha çok, mesaj verilmek istenmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 herkes kanın dökülmesine üzülmüş, kar gibi gelinlik ne hale geldi diye düşünen yok, gelinliği çamaşır suyuna mı bastırcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 MeSh said: Vingthor said: final sıpoylırı izlediğim en sönük finallerden biriydi heralde. dexter gittikçe duygusal bir herif olmaya başladı. ilk 3-4 bölümdeki dexter nerde? gerçi ikinci sezonda bile yoktu o ilk bölümlerdeki dexter. ama gittikçe dahada duygusallaşıyor birde şimdi o kadar cinayet davası gördük. minnacık şeylerden buldular katili falan. dexter skinnerla dövüştü resmen. eli kesildi yukarıda kanı var falan? yani bulunması gerekmiyor mu? saç örneği parmak izi olur masada. ne bilim? ayrıca skinner kaza geçirdiğinde önünde dexter'ın arabasınında görünmesi gerekir sanki. izlemeyen bakmasın. abi nası saçmalamışsın, sanki skinner'la beraber konvoy yaparak gitti dexter kendini bağlatmaya. dexter'i pick-up'in arkasına atip getirmiştir adam yani. kanın 5 cm aşşadan sıçramasıyla katil falan buluyorlar. dexter boğuşurken illa saç teli düşürmüştür hadi onu geçtim masayı tutuyor ediyor. parmak izi var. kanı damlıyor. nesi saçmalık bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 orası doğru da,skinner direk polis geldi intihar etti diye olay mahallini araştırmamış olabilirler. ama hadi öyle oldu diyelim otopside boyun kırılmasından öldüğü ortaya çıkar mesela. veya masa var,ipler var hatta masa kırılmış.bi boğuşma falan olduğu olay mahalline bakınca anlaşılabilir. biraz geçiştirmişler o sahneyi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: orası doğru da,skinner direk polis geldi intihar etti diye olay mahallini araştırmamış olabilirler. ama hadi öyle oldu diyelim otopside boyun kırılmasından öldüğü ortaya çıkar mesela. veya masa var,ipler var hatta masa kırılmış.bi boğuşma falan olduğu olay mahalline bakınca anlaşılabilir. biraz geçiştirmişler o sahneyi gibi geldi bana. cvp ipleri almıştı kaçarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 suç mahali dexter orda yakalansa bile en fazla medyatik olurdu arabanın altına kafası girmesi yüzünden de boynu kırılır dexterla dövüştükleri yeri arasalar bile eşleşme lazım, yani dexterın kanı, saçı, dna sı sistemde yer almadıktan sonra bişey çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 güzel finaldi. dexter yine kendini kurtardı. 2 bölümlük olayı tek bölüme sığdırmışlar gibi bir izlenim yarattı bende. ama yinede olması gerektiği gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Tamam da adamlar skinner'ı almaya gidiyorlar oraya herif damdan dusup arabanın altında eziliyor. Sen polis olsan olay yeri incelemesi yaparmısın. Depo dediğin kocaman alan. Hepsini incelicek tek tek parmak izi alacan değiller ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ya kan analizi isteseler ne olacak. Dexter yapacak sonunda bunu. Kendi kendini mi ele verecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Vingthor said: kanın 5 cm aşşadan sıçramasıyla katil falan buluyorlar. dexter boğuşurken illa saç teli düşürmüştür hadi onu geçtim masayı tutuyor ediyor. parmak izi var. kanı damlıyor. nesi saçmalık bunun? cvp dexter'in arabası diyorsun. ben ona saçmalamışsın dedim. dexter arabayla gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Bunun e2 reklamlarında çalan şarkı nedir? Çok hoş bişey çokta ünlü olması lazım tanıdık geliyor. two can keep a secret,if one of them is dead miydi neydi? /Buldum the pierces - secret mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 MeSh said: Vingthor said: kanın 5 cm aşşadan sıçramasıyla katil falan buluyorlar. dexter boğuşurken illa saç teli düşürmüştür hadi onu geçtim masayı tutuyor ediyor. parmak izi var. kanı damlıyor. nesi saçmalık bunun? cvp dexter'in arabası diyorsun. ben ona saçmalamışsın dedim. dexter arabayla gelmedi. jgkdsjg araba kazası oluyor ya herif dexterı takip ederken. trafik ışıklarının orda kamerayla resmini çekiyorlar herifin. onu diyorum. fabrikaya dexterın arabayla gelmediğini bilip anlayabiliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 4. sezon ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 İlkbaharda olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 4 Sezon sene sonuna doğru başlamaz mı öbür sezonlar gibi yada son baharda en azından. Ayrıca dexter dizide evlende gerçek hayatta da Dexter'ı oynyaan Michael C Hall dizide kardeşini oynayan Jeniffer Carpenter ile evlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 adam evliydi zaten six feet under'ı çekerken öyle hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 2002-2006 arası Amy Spanger ile evliymiş, Jennifer Carpenter (Deb) ile çıkıyorlarmış şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Deb'e de ayar oluyorum o bakışlar fln ne saf ve bir hatun o öyle önüne gelene aşık oluyo.ayrıca çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sen gir deb e aşık ol ya allahın zevksizi carpık suratlı yamuk kız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 muhteşem derecede çirkin ve itici bir hatun o yaw. katır ayaklar, t-rex çene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 düz saçları ve küçük kalçaları için bile sevilir. ne dicem yeni sezon ne zaman başlıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 dexter çok yakışıklı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Abi dexterdaki zevksizlik micheal c hallın kendi karakterine de bulaşmış. Tabi belki dizideki gibi sözlükte kaşarın yanında çıkan resim değildir deb ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar