kath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bütün karakterlerini sevdiğim tek dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bi cthulhu gelse ne güzel olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bobby'ye birşey olursa önce kendimin sona senaristlerin kafasına sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 castiel döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 içerisinde bir adet yaratık olan herhangi bir insan üstüne araba düştükten sonra iyileşebiliyor ama o kadar yaratık bulabilecekleri en rahat taşıyıcı melleği bulmuşken onu iyileştiremiyorlar onun yerine castieli göle yürütüyorlar ve bizimkiler de adamı hemen eliyle koymuş gibi çat diye buluyor yok daha güzel olabilirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yok beğenmedim bu bölümü(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ren said: içerisinde bir adet yaratık olan herhangi bir insan üstüne araba düştükten sonra iyileşebiliyor ama o kadar yaratık bulabilecekleri en rahat taşıyıcı melleği bulmuşken onu iyileştiremiyorlar onun yerine castieli göle yürütüyorlar ve bizimkiler de adamı hemen eliyle koymuş gibi çat diye buluyor yok daha güzel olabilirdi bence Taşıyıcı olan melek değil. Meleği de taşıyan normal bir insan. Üstelik bu yaratıklardan yüzlercesini taşıması da pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 knox said: yok beğenmedim bu bölümü(td) dizi kendini tekrar ediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Flameoffear said: Ren said: içerisinde bir adet yaratık olan herhangi bir insan üstüne araba düştükten sonra iyileşebiliyor ama o kadar yaratık bulabilecekleri en rahat taşıyıcı melleği bulmuşken onu iyileştiremiyorlar onun yerine castieli göle yürütüyorlar ve bizimkiler de adamı hemen eliyle koymuş gibi çat diye buluyor yok daha güzel olabilirdi bence Taşıyıcı olan melek değil. Meleği de taşıyan normal bir insan. Üstelik bu yaratıklardan yüzlercesini taşıması da pek mümkün değil. spo Adam kan deryası bırakarak ilerliyordu arkasında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Dün 1 bölüm izledim, dünyada baktıgım en kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ilk 10 bolum falan kotu baya evet. Sonradan guzellesiyor. Biraz sabretmen lazim. yeni bolum spo Kotu bir bolumdu. Zaten basta kutsalimiza, house'a laf uzatarak kaybetti. Yapmasinlar boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ne beklicem lan, gider Generation Kill izlerim tekrar. Erkeğin dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 S07-E02 Evdeki herşey gitti. Tüm o kitaplar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 izledim sonunda son 2 bolumu . Kac sezondur aci icindeler aralara yine soyle Dean ler serpistirseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 koca 7 sezon geçti,sam paşa hala oyunculuk sıfır yazık lan aldığın paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Sam zati yavru kopek rolunde alinmis diziye pek fazla bisi beklememek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Güzel ben beğendim yeni sezonu ama biraz daha oturması lazım konunun yani şimdiden linç etmek için çok erken. Sam cidden baymaya başladı bişi yapsınlarda normale dönsün artık. Büyük ihtimal Lücifer ile Leviathanları kapıştıracaklar bir yerinde bu sezonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Lucifer gelmez. Bi kere kafesten çıkarsa zaten kim geri koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kim daha evil tartışması ve ufak bir deal sonrası geçici olarak kafesten çıkabilir belki bir şekilde. Böylece lucifer amcam most evil kalmayı garantiler bizimkilerde leviathanlardan kurtulmayı. Sonra bi katakulli ile onu gene geri yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu sezon direk god devreye giricek gibi hissediyorum ben çünkü her bölüm daha da batıyo bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bizimkilerin yaratılma amacı (kimin tarafından bu amaca seçildiler henuz uyduramadım) aslında dünyayı o kadar karıştırmak ki en sonunda Tanrı gelip düzeltmesi gerekecek. Ama henüz bunun farkında değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Spo En sonunda god öz babaları çıkarsa şaşırmayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 lucifer çok yeto kalır bence death ve ya crowley bişiler yapacak gibime geliyor ayrıca umarım bobby geri dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 vaperon said: Spo En sonunda god öz babaları çıkarsa şaşırmayacağım... zzzaaaaa ayrica crowley baya sempatik herif butun sezon gorelim crowley i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Crowley'nin gözlerini kapattığı sahneyi wallpaper yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar