Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Crowleyden önce Hellin başında Lilith vardı, o Luciferin kurtarılmasına sonuna kadar katılıyordu? bence kafesten cekebilmis olmalarının tek sebebi insan olması Samin. Birde hani "ben kurtardım" diye Crowley diyor. Crowleyin laflarına acıkcası inanmadan önce 2-3 kere düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bölümün özeti; hello newman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Dean adamım - Melek arama yapıyor -Robot Sam olmasaydın sende anlardın -5 Yaşındaymışım gibi anlat Ahahaha şu adamın espiriler için sırf izlenir :D Sam ve Samuel Sam'in durumunu 7 bölüm sonra öğrendik rahatladık falan. Ama dizi iyice Kore dizisine döndü. Şimdide Samuel'in durumu merak konusu. Aynı kore dizilerindeki gibi bi adam öbürüne sorar öbürü "ya deşme yaramı" der 40 bölüm millet merak edder 40 bölüm sonra saçma sapan bişey çıkar. 6. sezon heralde bu şekilde oyalanıp bir şekilde bitirilecek. Ve ben iyice baymaya başladım. Dean silahı alır samuele döner "mesele nedir?", Samuel "anlatmaz". Anlatsan ölürmüsün be adam! Nedir bu kasıntı. Ama yinede sırf Dean'ın espirielri için izlenir her bölümü. Ama Sam ve Dean'ın karşılıklı bira içip güldükleri zamanları özledim. 5. sezondan beridir Sam'in dertleri bizide Dean'ıda yedi bitirdi. Bakalım nereye kadar b.kunu çıkarmaya devam edecekler bu durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 moar crowley :<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ahaha bitiyorum şu Crowley'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hahaha me charlie, you angels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu sezonu izleten bi dean bi crowley var valla ya. angel cavity search sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 legoland de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 iyice toparladılar. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kesin annelerini geri getirme üstüne deal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 benim de aklıma ilk gelen o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Herkes geri geliyor anneleri niye gelmesin. :D Hatta babaları da gelsin sezon sonunda mutlu bir aile saadeti içerisinde diziyi bitirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ana baba günü ya zaten cennetin başında cass yok mu istese getirir niye istemiyolar ki diye sorasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Lucifer tutsak kalması ve Sam'İn çekilmesi hakkında arkadaşlar Sam Lucifer ve Michael'ın bulunduğu cage cehennemde, Lucifer'ın ki ise dünyada bir yerdeydi unutmayın. Hatta cehennemi Lucifer değil Lilith kontrol ediyor gibi bişeydi. Şu 66 sealda dünyadaki geyiğin kırılması için başlatılıyordu. Ama şu anda 3 de cehennemdeler. Ve yeni kral Crowley olduğunu düşünürsek istediğini çıkarır istediğini çıkarmaz. Ancak ben Sam'İn Samuel ve Crowley arasındaki ilişkiyi önceden bildiğini düşünüyorum. Dean'e yazık oluyor. Hatunu kaybetti şimdide kardeş defolu çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bencede Babalarını getirsinler. Adamda öyle huzur verici bir gülüş varki 32 çocuğu olsun o gülüşle hepsini idare eder :D Dean'ın baba düşkünlüğü anlaşılıyor :) Cidden iyi oyuncuydu süper 3lü geri döner :) Ama bırakın babayı Sam ve Dean bile eskisi gibi olamadılar 5. sezonun başında beri. Buda beni iyice baydı eski bölümleri özledim. Yani dizi Crowley ve özelliikle Dean'ın sempatikliği olmasa iyice dramaya dönüşmüş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 SenariouS said: Lucifer tutsak kalması ve Sam'İn çekilmesi hakkında arkadaşlar Sam Lucifer ve Michael'ın bulunduğu cage cehennemde, Lucifer'ın ki ise dünyada bir yerdeydi unutmayın. Hatta cehennemi Lucifer değil Lilith kontrol ediyor gibi bişeydi. Şu 66 sealda dünyadaki geyiğin kırılması için başlatılıyordu. Ama şu anda 3 de cehennemdeler. Ve yeni kral Crowley olduğunu düşünürsek istediğini çıkarır istediğini çıkarmaz. Ancak ben Sam'İn Samuel ve Crowley arasındaki ilişkiyi önceden bildiğini düşünüyorum. Dean'e yazık oluyor. Hatunu kaybetti şimdide kardeş defolu çıktı... Unutmaman gereken şey ise Lucifer aynı kafese geri kapatıldı. :)Yani önceki kafesi nerde ise yine orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Lucifer Evet adamı çıkarmak için lilit kendini öldürdü son mühür olarak ki daha bir sürü mühür falan vardı. Öyle kolay olsa 5. sezonda o kadar uraşmazlardı satanı çıkarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 anakin skinwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oha niye bu hafta yorum yapmadınız lan beğenilmedi mi yoksa izlenmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çok sarmadı açıkçası beni bu haftaki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 deanin, sen sam deilsin dramasi yormaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dizinin bu sezonu genel olarak biraz çakma gidiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aquila said: deanin, sen sam deilsin dramasi yormaya basladi. Sadece o değil abi Dean'ın 5. sezonun başından beri içine şeytan kaçmış Sam dramasından beri bayıyor. Bu sezonda acıların çocuğu Sam robocop olmuş. İyice drama oldu. Her geçen bölüm daha çok baymaya başlıyor açıkçası. Bu sezon sanırım böyle geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 daha iyi abi yeni hali sam'in. eski ağlak surattan iyidir yani her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bende sam'in i get it konuşmalarından acayip baydım ya. suratına çakasım geliyo her look dean diyişinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar