Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bence çok başarısız olmuş. Çıta sürekli yükselen bir diziydi sezon 3ten itibaren. Artık son kıyamet gününe kadar gelmişken böyle geriye dönüp cinlerle felan uğraşmak çok kötü geldi bana.
Bir de bu ben bilmiyorum beni birşey geri getirmiş olayıda çok sıkmaya başladı. Kısaca "biz daha diziyi nasıl uzatacağımızı çözemedik" modunda olmuş.
Zaten yapcımlarda demiş bu sezonda farklı bir yöne gideceğiz. Şeytan ve melekleri kapıştırdıktan sonra hangi yöne gidebilirler ve 1-2 dövme cinle bu işi nasıl çözerler bilmiyorum. Bu dizi sağlam bir sezon 5 finali ile bitmeliydi.

Mesaj tarihi:
Ben memnunum durumdan adamlar kıyameti engelledi ve hayatlarına devam ediyorlar cunku diger yaratıklar aynen devam ediyor. Surekli seytanla ugrassalar aslında sacma olurdu bence.
Mesaj tarihi:

Spoilera alayım nolur nolmaz

Yine bir bok olmadı abi ne zaman toparlayacaklar çok merak ediyorum. Son sahneden yola çıkarak aslında artık sonraki bölümler daha adam akıllı geçer diye umuyorum.

Mesaj tarihi:
Bende bir pislik bekliorum her an. Bu kadar sıradan bir olayın belli bir çıkış noktası olmalı.

Alfa Shapechanger nedir ya? 3 sezondur şeytanla, mahşerin dört atlısıyla, meleklerle uğraşıyorduk.

Şu ana kadar beni hiç tatmin etmedi dizi. Hep bir beklenti içersindeyim son 3 sezon gibi.
Mesaj tarihi:

Bir de çok merak ediyorum Apocalypse bitti onu anladık. Peki bu melekler ve şeytanlar noldu? Tamam olmadı istediğimiz gibi biz bavulları toplayalım gidelim mi moduna girdiler?
Sam ve Dean küme mi düştü. Sil baştan börtü böcekle mi uğraşcaklar yine...
Umarım bir şekilde bunları bağlarlar. En çok sevdiğim dizinin böyle gereksiz yere uzatılıp bozulmasına asabım bozuluyor.

Mesaj tarihi:

aslında en saçması insan ölünce cennet cehheneme falan gidiyor. ordan da melek yada şeytan çıkartabiliyor . melek yada şeytan ölünce puf ölüyorlar. tanrı istemediği sürece.
ha bu arada death ve god ile ilgili bişier bekliyorum ben

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...