Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 diyeceğim o ki izleyin sabredin supernaturaldan vazgeçmeyin arada bayan bölümler olsa da en keyif veren dizilerdendir şu dünyada
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Bence çok başarısız olmuş. Çıta sürekli yükselen bir diziydi sezon 3ten itibaren. Artık son kıyamet gününe kadar gelmişken böyle geriye dönüp cinlerle felan uğraşmak çok kötü geldi bana. Bir de bu ben bilmiyorum beni birşey geri getirmiş olayıda çok sıkmaya başladı. Kısaca "biz daha diziyi nasıl uzatacağımızı çözemedik" modunda olmuş. Zaten yapcımlarda demiş bu sezonda farklı bir yöne gideceğiz. Şeytan ve melekleri kapıştırdıktan sonra hangi yöne gidebilirler ve 1-2 dövme cinle bu işi nasıl çözerler bilmiyorum. Bu dizi sağlam bir sezon 5 finali ile bitmeliydi.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben memnunum durumdan adamlar kıyameti engelledi ve hayatlarına devam ediyorlar cunku diger yaratıklar aynen devam ediyor. Surekli seytanla ugrassalar aslında sacma olurdu bence.
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ilk bolum baydi birazda cok malzeme var su an ya hareketlenir sezon ortasi gibime geliyor
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Spoilera alayım nolur nolmaz Yine bir bok olmadı abi ne zaman toparlayacaklar çok merak ediyorum. Son sahneden yola çıkarak aslında artık sonraki bölümler daha adam akıllı geçer diye umuyorum.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sezon sonunda o mutlu aile portresine bişey olacağını bi tek ben mi düşünüyorum ?
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 6 sezon izlemeye değer mi ? değerse başlıcam :)
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 kesinlikle her bir bölümü izlemeye deger. true blood falan cok cükübik kalir bunun yaninda o derece =P. pisman olmicaksin izle.
keldron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 İlk 2 sezon bu türü sevenlere hitap eder ancak,bir de diyaloglar falan çok iyi.Sonrası her kesime.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bence 6-2 guzeldi yav yani normal lucifer öncesi haline döndü gibi.
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 oy o son telefon görüşmesi yine kafaları karıştırdı sanki ama ehehe
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 6. sezon expansion pack gibi bir sezon olucak herhalde. öyle aman aman bir ters köşeye yatma beklemiyorum ben.
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bende bir pislik bekliorum her an. Bu kadar sıradan bir olayın belli bir çıkış noktası olmalı. Alfa Shapechanger nedir ya? 3 sezondur şeytanla, mahşerin dört atlısıyla, meleklerle uğraşıyorduk. Şu ana kadar beni hiç tatmin etmedi dizi. Hep bir beklenti içersindeyim son 3 sezon gibi.
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Bir de çok merak ediyorum Apocalypse bitti onu anladık. Peki bu melekler ve şeytanlar noldu? Tamam olmadı istediğimiz gibi biz bavulları toplayalım gidelim mi moduna girdiler? Sam ve Dean küme mi düştü. Sil baştan börtü böcekle mi uğraşcaklar yine... Umarım bir şekilde bunları bağlarlar. En çok sevdiğim dizinin böyle gereksiz yere uzatılıp bozulmasına asabım bozuluyor.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Lucifer kilitli odasına geri döndü en baştan kilitlerin kırılması lazımki gene kapışsın melekler seytanlar.
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aslında en saçması insan ölünce cennet cehheneme falan gidiyor. ordan da melek yada şeytan çıkartabiliyor . melek yada şeytan ölünce puf ölüyorlar. tanrı istemediği sürece. ha bu arada death ve god ile ilgili bişier bekliyorum ben
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Aynen zaten önümüzdeki 2 bölüm boyunca o ikisi hakkında bir durum olmazsa ben bırakabilirim izlemeyi, kafamdaki harika dizi mahvolmasın diye.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 aman abi naptın? sakin sakin düşün hele bi
Öne çıkan mesajlar