DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 o ne ya ne biçim bitti sezon (iyi anlamda:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Oha çok manyak yapmışlar.Valla içim parçalandı.Yazık lan Dean'e de adam bi mutlu olamadı.Yanlız Sam nasıl çıktı ordan çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Tremour77 said: Oha çok manyak yapmışlar.Valla içim parçalandı.Yazık lan Dean'e de adam bi mutlu olamadı.Yanlız Sam nasıl çıktı ordan çok merak ediyorum. Şaşırdım cidden hem kafese tıkıldı, hem abisini izliyor. Eee hadi sam çıktıysa Adam'da çıkmalı. Michael , lucifer , sam , Adam okey mi atıyorlar kafeste napıyorlar. Biri açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 vessel ı çıkarmıştır tanrı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 efsaneydi gelen sam vesselı çıkardı, test edildiler ve testi geçtiler. chuck tanrımıydı yoksa melek fln mı oldu cennete mi çıktı bilmiyorum yeni sezonda ne olacak hiçbir fikrim yok. castiel arcangel oldu. dean ile sam de olur diye düşünüyordum manyaktı ya ne kadar beklicez şimdi kim bilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 chuck tanrı mıymış lan. vay yavşak vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bu sezonun efsane sahnelerinden biri http://www.youtube.com/watch?v=RwtUIJDIuZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abii çok iyidi ya. Tapıyorum resmen bu diziye senelerdir.Nolcak peki şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 pıff ben pek sevmedim. yani keşke diziyi bitirselerdi böyle bir sonla. samin emo suratından kurtulurduk. devam ettirebilmek için epik bir sonu bok etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 dizinin hastası olmama rağmen bende öyle düşünüyorum, epik bir "the end" olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 sezon güzel bitti o sümsük tanrı çıktı ya helal. ayrıca sam sokak lambasını niye söndürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 güzel bitti de böyle 6. sezon için yanıp tutuşalım istemiş resmen assbuttlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 alperozg said: bu sezonun efsane sahnelerinden biri http://www.youtube.com/watch?v=RwtUIJDIuZE Kesinlikle Sana Katılıyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 lan şimdi sam geri geldi harbiden o lamba söndü falan. vessel ın kendi geldiyse gene bi ihtimal sönebilir. bir diğer ihtimal luci yi tutan kafes sadece 1 melek için olabilir ve michael ı hapsetmiş olabilir onun yerine. luci sam olarak geri gelmiştir. hmmmm garip herşey olabilir. chuck dediğim gibi allah olabilir ama düşük ihtimal be. gerçi castiel belki hep yardım ediyordu tanrı gibi bi geyik yaptı. chuck'ın çok yardımı dokundu bunlara esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 spo ben şu son saniyeye kadar dedim ne alaka bitti işte dizi 6.sı nası olcak,yalnız sammy gördüm olay tamamdır. ayrıca chuck'ın tanrı olması tezide hakikaten çok mantıklı bence de öle düşünmemiştim hiç ama olabilir gayet. acaba ne olcak şmdi fena bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi tamam hani hep "bak öyle sanıyodun ama aslında böyle yaaa" tadındaydı dizideki her şey ama seks hattı arayan tanrı da olmasın artık ya :///7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 abi yapmayın chuck tanrı fln hiç alakası yok bence prophet bildigin işi bittigindede aldılar cennete işte. Sam'da vessel fln olarak gelmedi luci geldi ve bence micheal'ın dediği gibi bu onların kaderi kaderlerini değiştiremezler tanrı onları o çukurdan çıkardı tekrar. çünkü kıyamet zaten başlamıştı ve kıyametin micheal ve lucifer arasındaki kavgayla sonlanması gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Chuck bence Tanrı değil, kaybolmasının sebebi kitabı yazdı bitti. Cennete gitmiştir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Muhteşem sondu yahu. Hani dizi burada bitse de epik son olurmuş, ama 6. sezon için gün sayıyorum şimdiden. Hiç beklediğim gibi bi final olmadı. Chuck tanrı değil tahminen, kitabı bitirip hikayeyi tamamladığı için aldılar cennete gibi geliyor. Ama tanrı da olsa farketmez. seks hayatı falan dediniz de bunların hepsinin kimliğini saklamak için rol olması çok daha mantıklı olabilir tabii Ayrıca Castieli geri getiren yüce rabbim Gabriel'i de getirsin bi zahmet, ayıp lan, hani yaşadığını bilelim yeter, arada 1-2 gözükür yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Hakkaten acaip bi sondu. Peygamber olan görevini tamamladı ve Allah katına yukseldi en sonunda benceç Micheal bizim savaşmamız ve benim Luciyi yenmem lazım bu kazanmak için yol degil diye muhtemelen o yuzden geri geldiler. Artık Michael kafeste ve bizimkilerin bir sekilde SAMı luciferin icinden cıkarıp Michaelin kafesten cıkması için aynı Lucifer gibi Mühürleri kırmaları lazım hehe gelecek sezon bence bizimkiler michaelin kafesin muhurlerini kıracaklar tek tek ki boylece Michael kafesten cıkıp Lucifer ile olan savasını yapabilsin. Bu sırada Lucifer zayıflamış falan olur baska bi bedene girip ve chaos ortamı yavastan ilerler yani full force devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 ASSBUTT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 allah neden yazıyorsunuz onu anlamadım ? tanrı yazın god diyin ama allah yazmayın şuraya çok komik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Göktengri yazabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hayır yazamazsın allah yok yedim bitti god var tanrı var ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Gökler otağının sahibi göktengri, seni affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar