Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sanki süreyi verimsiz kullanmışlar da son haftalara her şey sıkışmış gibi olmuş. Alelacele ilerliyo her şey, tek başlarına birer hatta daha fazla bölüm içerecek atlılar beş dakkada geçiliyo, planlar anında oluşturulup kararlar alınıyo felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 iyi böle ya sam'in emo suratına tahammülüm kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 adamlar ne plan yaptılarsa tutmadı ki zaten ahahah. neyse sezon sonu gelsin bi sonraki sezon bi sonraki sezon herhalde sam vs dean görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Saeros said: 6. sezonda bitse bari artık eauh 20 bölüm napıcaklar acaba koca sezon şimdiden merak etmeye başladım crowley iyiymiş bu arada, baya delikanlılık yaptı ama bi pislik yapacak heralde ki şimdi böyle güvenlerini kazanıyor, rudy gibin gerçi rudy gibi kapçık ağızlı değil gayet delikanlı portresi çiziyor ama olsun death'in olayını çok sevdim eauh herif direk baymış oyuncak mıyım lan ben diye, helal dayı dedim ruby, rudy değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 olsun rudy daha güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 s6 hakkinda teori 6. sezon çok yüksek ihtimalle tanrıyı kapsayacak, sam&dean lucifer'i alt ederse-ki edeceklerdir- death serbest kalacak, e death'in anlattiklarina bakilirsa diğer kardeşleri gibi siradan bir atli değil hatta tanridan da öte olabileginden bahsetti emin olmasada. gerci o zamanda ufak tefek senaryo hatalari cikar; misal, luci bir buyu ile onu kendine baglayabildiyse baskalari da yapabilir vs.. ama nedense içimden bir ses tanri vs death olayina karisacaklardir winchesterlar diyor. e zaten bir o kaldi yapmadiklari. gibi geliyor bana yoksa suphen mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 valla kendi mitolojilerini yazıyorlar artık bu yüzden yorum yapmak tahmin yürütmek zor şöyle ki: herkes kıyametin kopacağını bilir, inanışlara göre farklılıklar gösterir ama biliyoruz böyle bir şey olacağını. neden biliyoruz? çünkü kutsal kitaplarda kopacak deniyor. buradaysa bir şekilde adamlar bunu önlemeye çalışıyor belki de önleyecekler. death diyorsunuz bizde melek diğer tarafta horseman alayı tık diye öldü deathse tanrıdan bile eskiyim bir gün onuda öldüreceğim diyor fln. şu iblis amcamız death için çalışıyor bizim elemanları iyice gazlayıp luciferin kucağına sami oturtacaklar bakın onu söyleyebilirim. hiçbir şey değişmeyecek işin sonunda, kahraman gibi ölecekler. yorum yapılmaz dedim yaptım yine asdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 atlilari jesus cikariyo aslinda, belki sezon finalinde gelir, noluyo lan burda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yaw bu son bolumde Ölüm atlısı arabayla gelırken Death die bi sarkı calıyordu o sarkının tam adı bla bla vs vs bulabılrmıyız elınde olan warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 R.I.S.E - Oh Death. böyle aratinca bulamiyorsun ama, youtube'a gir oh death yaz cikiyor zaten. converterla falan cekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya bizim arkadaş anlatıyo ben izlemedim dizi. 9 sezon oldu herif hala uçamıyo bu ne arkadaş falan diyoda e hani übermen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi yanlis dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Dnz said: yaw bu son bolumde Ölüm atlısı arabayla gelırken Death die bi sarkı calıyordu o sarkının tam adı bla bla vs vs bulabılrmıyız elınde olan warmı http://listen.grooveshark.com/#/s/O+DEATH+REMIX+FOR+CWTV/2vzOto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 5x04 te bi çocuk vardı. ne dilerse oluyordu. demonları falan çatır çatır öldürüyordu falan. sam ve dean yardım ettiler hatta buna, castiel öldürmek istemişti. o çocuk önemliydi baya. hiç gitmediler onun üzerine. ayrıca john konuk oyuncu olarak gelsin bi şekilde ya özledik sam, dean , john ve boby 4 lüsünü bi arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.cwtv.com/shows/supernatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 s6 s6 da virüs yayılsaydı keşke şöyle zombi filan dolsaydı ortalığa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Bu haftaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum... Spartacus bitti. Bari buna odaklanayım dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu death şarkısı ne güzel ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VoIebIKNS4s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gece 5 olsa da izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bu adamın sölediği güzel diil abi dizideki hatunun sölediği şekli güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 3. sezonla ilgili bir soru; Bu 13. bölümün sonunda "young Turk" geyiği yapıyorlar bu ghostfacers daki ölen gay çocuğa. Anlamadım olayı, cidden birşey mi kaçırdım diye merak ettim. Gerçi en boktan bölümdü dizi adına ama merak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 oha ne biçim bitti be sezon oha OHA O-H-A! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 iyi mi kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ASS-BUTT abi nasıl bi finaldi be. daha değişik bekliyordum. sevdim mi sevmedim mi bilemiyorum bile. CASS ALLAH MISIN LAN?!?!?! hahaha dean ya. allah chuck mı lan acaba diye düşünmeden edemiyorum. büyük ihtimalle melek oldu son dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar