Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Harika bölümdü, 5x8 Bu kadar alakasız bir konuyu ana konuya bağlamaları ve Trickster'in aslında Cebrail çıkması (tu) Yani sonda anladık aslında hemen hemen sezon finalinde 3. güç olarak bizim elemanlar gelecekler,Cebrail'i de yanlarına çektiler büyük ölçüde ve ileride yine yardımı dokunacaktır. BÜYÜK DAYAK GELİYOR BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ben trickster ın tanrı çıkmasını bekledim bi ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 5x8 vol.2 heh bende ilk o sandım,bu kadar güçlü diyince ve trickster castiel'le o kadar rahat oynayınca herhalde tanrı kendini karı kıza vermek için şekil değiştirdi sandım da oradan cebrail'e bağlamaları da ayrı bir zeka örneği Senaristler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 http://www.facebook.com/Supernatural?ref=nf#/video/video.php?v=1257907773792&ref=mf The Real Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 8 muhteşemdi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Onunla sarilip izlemek vardi bu diziyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 5x8 çook güzeldi gabriel da çıktı piyasaya michael gelmiyo ama o da var acaba israfille azrailde gösterilcek mi? şu bir önceki raphael israfil mi oluyor ne oluyor? o zaman bir azrail kalıyor o da inerse fena inecek oww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bir dahakine spoiler unutulmazsa iyi olur :) @Milamber Ayrıca evet İsrafil,Raphael Bundan sonra Azrail'i gösterseler bile ağırlık mahşerin dört atlısı üzerinde kayabilir.Lucifer'in ortaya adam akıllı çıkması gerek artık ki bunu sezon arasından sonra yapmalarını bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 kafa mı kaldı saat 4 ahahah 3 sağol düzelttiğin için neyse: azrailide mahşerin 4 atlısının aksiyonları sırasında gösterirler. insanlar öleceği için baya işi olacak. bu işin sonunda bence bizim tayfa arch angel olacak. bir şekilde sistemi düzeltecekler. ya da bizdeki gibi rafael sura üfleyeceke güm gitcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gitmek filan yok abi büyük dayak var sonunda. lütfen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Abiii.. Süper bir bölümdü bu 5x08. İnanılmaz eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 çok iyi bölümdü ya. ne güzel bağlamışlar valla takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 üfff daha da bi hasta oldum diziye abi muhteşem bi bölümdü. bu arada bu arada heralde önceki bölümlerdeki trickster hep gabriel miydi yoksa daha sonradan gabriel onu vessel olarak mı kullandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 @sdexsdehep öyleydi bence çünkü biz sizin geliceğinizi daha gelmeden biliyorduk. bu işi yapıcak olan sizlersiniz gibilerinden laflar etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 evet öyle bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 dfgvdf yok bence bu bolumde vessel olarak kullandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mükemmel bölümdü. Baştan beri trickster Gabriel abi, kendi diyor, bizim elemanlar kapışınca ben de kendime yeni bi corner buldum diyo, tanrının da hiç umrunda değildi benim pagan tanrısı olmam diyodu zaten. Yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 gabriel hayır trickster hep gabriel di. "my own witness protection" diye açıkladı zaten trickster olarak yaptıklarını. ayrıca "neden sizle bukadar ilgilendiğimi zannediyorsunuz" diye bi laf etti. dean in ve sam in michael ın ve lucifer ın vesselları olduğunu zaten biliyordu. en başından beri, doğumlarından beri. bi bölümde dean i devamlı öldürmesi falan hep sam i hazırlamak içindi kıyamet gününe. ayrıca john winchester ın tanrının vessel i olarak geri dönmesini istiyorum diziye. süper olur. diziden çok erken ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Bunlar paganlığı eleştiriyorlarda zaten komple paganlığın içine batmışlar dizi olarak, yok kavga eden çocuklar baba vs, direk olimpus dağı, Zeusun biraz daha hristiyanlıkla karıştırılmış halini yapmışlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 John Winchester John Winchester olayını ben de çok istiyorum. Tanrı'nın vessel'i olarak dönmesi mümkün, ne de olsa dean'den daha dayanıklı güçlü ve zekiydi, cehennemdeki performansları göz önüne alındığında.. Cehennemi de tırmanarak çıkmıştı ilk bölümde.. Artık John'ın çocukları ve Tanrı'nın çocukları ikilemesi de uyumlu olur.. Off ilginç olurdu.. Ama sanırım o kadar abartmazlar.. Tanri yenilmez felan kabul edildiği için, hani istese olur hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 john ve final için tahmin bir şekilde aile tekrar bir araya gelicekmiş gibi hissediyorum ben. john için de beklemedeyim ben mutlaka göstericekler ama ne zaman olur bilemiyorum. tanrı vessel olayı olmaz çünkü melek girdikten sonra içine baya zarar görüyordu beden. tanrı girse ne olur kimbilir. john a peygamber gibi bir görev verebilirler. isa nın geri dönüşü ile ilgili bir hikaye görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 seviyorum hüleyn bu diziyi :D japon yarışması ve rengarenk evleri ayrı bi güzeldi s05e08'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 john john bence zor gibi.Çünkü tek kurtuluş olarak tanrıya ulaşmak gibi gösteriliyor en azından cass tarafından.Zaten gelen giden kurtuluş yok çıkar yol yok vs vs yaklaşıyo olaya.Şimdilik tek kurtuluş tanrıya ulaşmak gibi görünüyo bu noktada john tanrıyla bağdaştırmak zor olabilir.Peygamber olarak belki gelebilir ama bana o da zor gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 john İlla ki vessel olarak koymak zorunda değiller john u hani tanrı gelirde kardeşleri korkutmamak için babalaır gibi görünüyorum der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 cevap tanrı gelmez diziye yapmayın o kadar uçmazlar. peygamberler görememiş melekler görememiş winchester kardeşler mi görecek? kıyamet alametlerini falan gösteriyorlar ama kıyametten önce mesih inmeliydi. o babaları olarak gelebilir mesela. ama şimdi karıştırıyorum bizde deccal fln geliyor ben tanrıyım diyor sonra mehis gelip öldürüyor onu fln. hristiyanlıkta mesih ne zaman geliyor bilmiyorum. bilen birileri açıklarsa ona göre yorum yapılabilir ama kesinlikle tanrı dünyaya fln inmez. meleğin sesini duyunca sağır oluyorlardı gören göz kör oluyordu tanrıyla karşılaşan beden direkt yok olur hatta komple şehir fln yok olur yani neydi musa a.s için dağa mı iniyordu dağ toz buz oluyordu. tabi hristiyanlıktaki inanışı bilmiyorum atmıyım şimdi de gelmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar