Catzee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kıbrıs doğumluymuş, aksanı süper ama adamın. kürdanı görünce ilk aklıma gelen türk olup olmadığıydı, türkmüş eheh, gerçi türkçe bilmiyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 idare ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yeni bölüm bomba olacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dandirik bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bence cok eglenceliydi ya.Ne olursa olsun Supernatural böyle bir dizi olmalı.Devamlı ana konuya baglı ilerleyerek 22 blm yapmak bir sezonda cok cok zor.Ki espriler ve karakterler saglam olduktan sonra bence sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bir ara sürekli konuya bağlı gidiyorlardı, ben özlemiştim böyle bölümleri. Konuya çok bağlı kalınca tamam inanılmaz iyi oluyor da dizi, böyle komedi unsurlarını eleyince aradan karakterler yabancılaşıyor bir anda. Bazı bölümler kadar inanılmaz komik olmasa da eğlenceli, filler bir bölümdü, olmazsa da olmazdı yani. Sonuçta şu anki konudan gidip aynı anda komiklik yapmaları biraz zor takdir edersiniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Next Episode Promo Baya efsane olacak gibi duruyor haftayaki blm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kozmik şakacı geri geliyor,daha iyisi olamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Ahahaha yine baya komik olacak gibi. Trickster baydı diycem de, onu kullandıkları sürece malzeme sınırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4. sezona geldim.. 3 güzel bitti 4 güzel başladı ama dizi böyle sürekli konuda kalmadığı için sıkıcı oluyo bazen ama bir harikalığı da var kestiremediğim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sürekli konuda olsalar belki ben daha da severdim 10 puan verirdim ama şimdi 8 veriyorum yani yine de izledii en iyi diziler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Chris_Metcalf said: 4. sezona geldim.. 3 güzel bitti 4 güzel başladı ama dizi böyle sürekli konuda kalmadığı için sıkıcı oluyo bazen ama bir harikalığı da var kestiremediğim =p 4 full konu gidiyodu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 full olmasa da bir şekilde bağlıyorlardı ana olaya ki 4. sezon olağanüstü iyiydi kesinlikle,bu sezon ondan çok çok daha iyi başladı ama ne bilim son bölümlerle biraz tempoyu düşürünce 4. sezonda aynı yere geldiğimde bende bıraktığı hissi bırakamadı daha Lakin dizi efsane,laf söylettirmem,söyleyene kıyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ben de çok sevdim ya. Çerez dizi gibi aslında ama ana konu olayları girince harika senaryolar çıkıyor. Filler bölümler sinir bozucu şekilde komik oluyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 4. sezon en iyi dizi sezonlarından biriydi benim için de valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeni başladım da şu diziye, ilk bölümler biraz boştu. s01e14'ü izlicem şimdi son bi iki bölüm fena gitmiyor ya.. heralde house gibin sonradan coşuyor. yani öyle umuyorum en azından, hepsi böyleyse 2. sezon sonunda bayar. şimdilik götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Yok abi baya çılgın patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1255607316282&ref=nf incredible hulk ? ahahha trickster varsa bölüm efsanedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Apocalyps olayını unuttular. Herhalde gene son 4-5 bölüme ayırdılar Lucifer abiyi. Onun dışında zaten bayıldığımız ilk sezon halini aldı gene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Spoilera al bence abi onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 hahaha 8. bölüm süperdi yaaa. feci ezmişler medical dramaları, csi serilerini. diyaloglar süperdi özellikle. çokta güzel bağladılar ana konuya bu bölümü hastası oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 mükemmel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ÇIKTI MI. ALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ahahaha csi miami'ye fena gecirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 komik bolum iyi guldum :) meleklerde masallah guc 100 iq 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar