Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilinçsiz oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuan odamda 3 4 yaşlarında kız çocuğu var elinde 4 5 bebek konuşuruyor fırlatıyor tekrar alıyor oturtuyor bişeyler içiriyor, kendisi konuşuyor ne konuştuğu bile belli olmuyor böyle bilinç gibi geliyor kendine göre takılıyor hayat nedir bilmiyor dert yok çişi geldimi altına yapıyor bunun bile derdi yok yahu ne güzel bir yaşam bu...
Mesaj tarihi:
ben liseye kadar kalemlerimi dövüştürürdüm derslerde filan.tekken'de bi eddy var ya , böle capoeira yaptırırdım kalemlere.bakıyom da şimdi king'in combolarını yapmaya başlamışım.büyüyorum giderek sdfds.
Mesaj tarihi:
2 yaşındaki kuzenim çay bahçesinde pantolununu indirip çiçeklere işemeye başlamıştı.Herkes çocuktur vs. diyip çok sevdi ve güldü.

Ben veya büyük biri yapsa bunu sapık diye linç ederler.

Hayat bu işte
Mesaj tarihi:
çocuklar çok rahat valla ya. geçen gün bornovada arkadaşımla yürüyorum önümde bir baba çocuğunu eve yetiştirmeye çalışıyor belli ki. bir baktım çocuk dayanamamış demekki adam çocuğun pantolonunu indirdi, sokak ortasına potur potur sıçtı çocuk. hep beraber dumur bi halde çocuğun sokak ortasına sıçışını izledik resmen. sonra temizledi mi babası bilmioyrum tabi.

aslında burda anlatılacak şey mi bu değil. ne bileyim aklıma geldi öyle.

* potur potur pörç *

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 21:24 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahaha
çocukları çok seviom ya ben. misal yeenim var o kadar sevimliki.
1 yasında falan
ama bi insan evladı öle sıçmazki yaa
öldürüo
bide küçük müçük nasıl zıçıo varya
dolduruo şerefsiz
  • Yeni Oluştur...