khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mclovin said: bokun bokuydu ya. dizi artık bi yere gitmiyo yani. öyle sürdürüyolar ki artık ne yapıcaklarını falan da unutmuş gibiler. two and a half man sürerken bu dizi çöp. nereye gitmesi lazım acaba dizinin ? gayet komik bir bölümdü neresini beğenmeden yorum yapıyosun acaba sırf önyargı 2-3 bölüm çok süper değil diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Hayır dizi zaten gerçekten Ted'in hatunla nasıl tanıştığını anlatacak olsa eyvallah da bildiğin sitcom yani. Sadece arka planda hoş bir konu bulmuşlar çoook yavaş ilerleyen bir arka konu üzerinde her bölüm yeni konular bazen bikaç bölüm süren ilişkiler falan.. Ama yani "karısıyla hala tanışamadı reröre ipucu da yoktu karısıyla ilgili bok bölüm" demek de mantıklı gelmedi bana pek. Beğenmeyen izlemesin demek de çok doğru bence, beğenmeyen izlemesin abi hakkaten hayır her bölümde b. olay olsa lost gibi eyvallah tamam da dizinin son bölümünü izlesen öğrenirsin nasıl tanıştığını zaten (:P) Dizi sit-com arkadaşlar, dramayla falan uzun vadeli ciddi senaryolu dizilerle karıştırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 nileppezdel said: Hayır dizi zaten gerçekten Ted'in hatunla nasıl tanıştığını anlatacak olsa eyvallah da bildiğin sitcom yani. Sadece arka planda hoş bir konu bulmuşlar çoook yavaş ilerleyen bir arka konu üzerinde her bölüm yeni konular bazen bikaç bölüm süren ilişkiler falan.. Ama yani "karısıyla hala tanışamadı reröre ipucu da yoktu karısıyla ilgili bok bölüm" demek de mantıklı gelmedi bana pek. Beğenmeyen izlemesin demek de çok doğru bence, beğenmeyen izlemesin abi hakkaten hayır her bölümde b. olay olsa lost gibi eyvallah tamam da dizinin son bölümünü izlesen öğrenirsin nasıl tanıştığını zaten (:P) Dizi sit-com arkadaşlar, dramayla falan uzun vadeli ciddi senaryolu dizilerle karıştırmayın +1+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Say Cheese bölümü çok güzeldi walla bende baya sesli sesli güldüm :) barnynin fotoğraf çekmekle ilgili mevzusu kopardı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Abi jenifer lopezli bölümde barney'nin sandalyeden düştüğü anı takrar tekra izliyip gülüyorum. 100 kere izlemişimdir rahat, Nasıl bi adam ağbi buu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 çocuklar ben annenizden önce şu şu şu şu karılarla seviştim diye anlatıyor ya Ted. Annede bunu duyuncada "how i divorced your father" die spin off yaparlar artıkın. Yeni bölümde haftayaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 2 hafta ust uste yayınlayamadılar bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Bölümün sonuna yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ahahahahaha king kong süperrr!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 marshall'ın parkta muzun peşinden giderken çalan müzik bi oyun müziğiydi sanırımda neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bence izlediğim en kötü bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bu hafta how i met your motherından houseuna hepsi kötüydü, two and a half men de bile bu mu dedim biterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 NOT A TOILET iyiydi two and half men'de ki three men oldu artık onlar bitsin dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 orta karar bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 maymun superdi be yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Rezalet bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 artık çok nadir gülüyorum izlerken ya üzücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahahha maymun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ep20 neden bilmem ama çok kötüydü ya :( en ufak bi gülümseme bile olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 HIMYM artik benim icin bu kadar izledim, sonuna kadar dayanalim bari dizisi oldu. Always sunny, archer, better off ted, community falan gibi komedilerden sonra cok hafif kaldi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şu son bölümle artık drama dizisine dönmüş. yazık vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 en azından evi nasıl aldığını öğrendik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Catzee said: en azından evi nasıl aldığını öğrendik :P +1 çok kötü değildi bölüm bence,annesinin Clint için 'he's so cool'demesine koptum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abi ben burda savundum bu diziyi hep ama cidden sersefil bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 zoraki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar