Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Tacı taktığı sahne süper.Bir de yazmamışlar kaplanlı yerde mayor of awesometown mu diyor orayı tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Güzelmiş :) Şarkının hastasıyım. Bölümden sonra cep telefonu melodisi yapmıştım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 awesometown u ilk kez farkediyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi o şarkının olduğu cw bölümü beni benden almıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Can sıkıntısından dün gece dizinin ilk bölümlerini seyrettim. 1-İlk başalrda Lilly Barney den neredeyse nefret ediyor ve grup içersinde çok gereksiz parça gibi duruyor sonradan iyi araya kaynamış 2-Ted'in tipi özellikle 3 yıl öncesine göre çok daha iyi 3 yıl önce hafiften şişman yüzü şişkin bi adam varmış zamanla daha iyi bi form tutmuş. 3-İlk bölümlerde çocukların yorumları çok hoş ancak tabii sezonlar geçtikçe bunu devam ettirmeleri zaten zordu ama olsa iyi olurmuş. 4-İlk bölümleri herkese tavsiye ederim şöyle bi tekrar iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 he's from awesometown diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yaptıgım hatanın farkına varıp bu diziyi izlemeye başladım. sırf inadımdan izlemiyordum herkes izle dediği için:D şimdi bitmesin diye az az izliyorum biskremin ucundna ısırır gibi. supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 barney in olayı ney? niye herkes bu kadar çok seviyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çünkü adam awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 harika? ama napıyo özelliği ney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 işte özelliği awesome olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 cok hızlı iyileşiyo, bide yokedilemez iskeleti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hmm... anlamadım ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bir iki bölümünü yarım yamalak izlemiştim. anladığım kadarıyla çok atıp tutan ama pek bi icraatı olmayan biriydi. herkes çok seviyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 SOnradan icraatlarını sayamaz olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Barney'e laf yok. Adam awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Barney gibi awesome bir adama icraat yok demek. Çok büyük günah yapma etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 5. sezon preview'i çıkmış. Facebookta falan elden ele dolaşıyor, official sitede de var, ama Türkiye için "sizin bölge kapsama alanı dışı" diyor. Bulursanız izleyin. Yani çok büyük bomba değil biaz sönük kalmış ama resmen özlemişim. Lilly ve Robin gerçek hayatta doğum yaptıklarından sadece erkekler var preview'da tabi, bunun da sönüklükte etisi var :) Kız arkadaş - Gremlin kural benzetmesi süper yine Barney'den :) Predator - kravat bağını da merak etmedim deseniz yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 gremlin benzetmesi nasi bi kafanin urunu abi asdhashdas, cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Evet muhteşem olmuş Yalnız bu bölge şeysini bozmanın bi yolu var mı? Türkiyeye yok bu video diyip engelliyor. Facebooktaki düşük kalite, youtube'a da saniyede 30 kere yüklenip 40 kere siliniyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=v7woufTh65w Geçen hafta Craig Ferguson'ın şovuna NPH konuk oldu, orada göstermişlerdi (Yalnız sadece smokinli kısım vardı) Sahneler ilk bölümden. Daha iyi olamazdı. Gremlin olayı zaten efsanevi de üzerine Predator - kravat ve Marshall'ın tuxedo night veryansını resmen critical hit olmuş. (tu)(tu) Bir de Ted'in geçmişteki bir hadiseyi kullanarak Barney'i tuş etmesi ayrı güzel birşey çünkü o işi genelde Barney yapıyor. Sanırım 2. örneği. Ayın 22'sinde başlıyor ve bir saat erkene alındığından muhtemelen bir saat erken çıkacak. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 WHAAAAAAaaaaaaaaaaaııııııııt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 hahaha gremlin iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 predator olayını anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar