Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi dizide Barney efsane ötesi komik bi karakter.. Adama bildiin tapıorum.

Robin de hakkaten acayip güzel bi kız.. yani bazı karakteristikleri beni sinir etse de çok güzel bi kız :)

kısacasaı LEGEN - wait for iiiiiiittt - DARYYYYYYYY

bi dizi :D
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Barneyizm diye bişey var ve ben inanıyorum.

2. sezon başında bi tiradı var.

For the first time...EVER...the three of us are single at the same time. I've dreamed about this day, boys, and it is going to be LE-GEN-DARY. Together we will own this city. Any time a girl wants to get back at her ex-boyfriend, we'll be there. Any time a girl wants to...solve her father issues through promiscuity and binge drinking WE WILL BE there. Any time a bachelorette party drives through the city in a limo, sticking their heads out the sunroof, shouting "WHAT'S UP NEW YORK!!", we will be what is 'up' New York!

hayatımda unutamayacağım sahnelerden biri :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
it's gonna be legend wait for it.... aaary. barney ya tek basina goturur diziyi, hele onun kardesiyle takildiklari bi bolum vardi superdi.

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi dün yani bu sabah aslında uyumadan gördüm bende iki bölüm üst üste vardı :D o yılbaşılı bölüm varya "grinch" diyor ted lily'ye o bölüm işte abi hastasıyım barney hasta olmamak için hastalanınca hep hasta değilmiş gibi davrandığını falan anlatıyor sonunda da true story zsdasdasdasdsadzsddadasadsa mükemmel ötesi aşmış harika süper über züper düper manyak asdasdasdashahahahahahahahahahahaha
Mesaj tarihi:
Legendary bölümlerden biri vardı bugün superbowl. Spor spikeri maç sonuçlarını söylüyo, Robin yanda ellerile kulaklarını kapatmış lalalalalala... Hahahua çok gülüyorum bu diziye yav bi coupling bi de bu.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...