Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Eheh söylemeyi unuttum, buldum şarkıyı o gün: Merak eden varsa şarkı: Cheap Trick - Voices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 SUIT UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 abi dizide Barney efsane ötesi komik bi karakter.. Adama bildiin tapıorum. Robin de hakkaten acayip güzel bi kız.. yani bazı karakteristikleri beni sinir etse de çok güzel bi kız :) kısacasaı LEGEN - wait for iiiiiiittt - DARYYYYYYYY bi dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 cause it's gonna be legen...... wait for it wait for 3 months but how?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Barney yuzunden takim elbise diktirdim ilk defa, en sevdigim olayida hep soruyorlar sen ne is yapiyorsun o plaza da diye, hep ayni cevabi veriyor: -Oh Come on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 -...Please. Diyor o soruya cevaben , ltf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Barneyizm diye bişey var ve ben inanıyorum. 2. sezon başında bi tiradı var. For the first time...EVER...the three of us are single at the same time. I've dreamed about this day, boys, and it is going to be LE-GEN-DARY. Together we will own this city. Any time a girl wants to get back at her ex-boyfriend, we'll be there. Any time a girl wants to...solve her father issues through promiscuity and binge drinking WE WILL BE there. Any time a bachelorette party drives through the city in a limo, sticking their heads out the sunroof, shouting "WHAT'S UP NEW YORK!!", we will be what is 'up' New York! hayatımda unutamayacağım sahnelerden biri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/barneys_blog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 http://slapcountdown.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 it's gonna be legend wait for it.... aaary. barney ya tek basina goturur diziyi, hele onun kardesiyle takildiklari bi bolum vardi superdi. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:37 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi dün yani bu sabah aslında uyumadan gördüm bende iki bölüm üst üste vardı :D o yılbaşılı bölüm varya "grinch" diyor ted lily'ye o bölüm işte abi hastasıyım barney hasta olmamak için hastalanınca hep hasta değilmiş gibi davrandığını falan anlatıyor sonunda da true story zsdasdasdasdsadzsddadasadsa mükemmel ötesi aşmış harika süper über züper düper manyak asdasdasdashahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 cnbcede izlerken arada cok alakasız bolumleri kacırmıstım, tekrarlarda o bolumleri gorunce seviniyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Legendary bölümlerden biri vardı bugün superbowl. Spor spikeri maç sonuçlarını söylüyo, Robin yanda ellerile kulaklarını kapatmış lalalalalala... Hahahua çok gülüyorum bu diziye yav bi coupling bi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Ted'in gözlüklü falan ses geçirmeyen aleti süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 o link dizinin çıkış tarihi değil, 3. tokadın iniş tarihi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 tiyatroda attığı 2. tokat mıydı ya ehaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 - Hello again Ted +Hey! It's me again... Plain to see you again Please can I see you everyday - ?? + I'm a fool again I'fell in lo.... - ..Ted?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yeni sezon ne zmaan başlıyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 2 sezonu mu var şuan dizinin eğer öleyse izledim hepsini çok da beğeniorum harbi coupling gibi bu tat da olan nadir dizilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hastasıyız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yeni sezon 24 unde basliyo http://youtube.com/watch?v=CjJCdwTauLs [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 03:07 tarihinde, Dralnu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ehehe süper olmuş csi tarzı. heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 legen - wait for it - dary! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 sezon finaliyle beni ağlattı bu şerefsiz dizi. çok fena be. güldürüp sonra ağlatıyor. barney adamım yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ağlayacak ne vardı ki sezon finalinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar