madcow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Net bi sekilde anne robin degil. cocuklara bosuna aunt robin diye anlatmiyor ted, yok eger boyle devam eder bilmem kacinci sezonda dizinin son bolumunde " kids, i made you a big jok, you know what aunt robin is your ma. eheh." gibi biterse stephen king'in mezarina isemeye gittigimde hav ay met yor madir senaristlerinkilerini de ziyaret etmek zorunda kalacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 arcane said: Dizi bittiğinde anne Robin çıkacak. Önce bir "BEN DEMİŞTİM" çekeceğim. Sonra bunu son bölümü beğenenler için hazırlayacağım en kötü 10 HIMYM bölümü konulu mesajım takip edecek. Çocukların özellikle kızın Robine aşırı benzemesi dolayısıyla benzer düşünce, daha doğrusu ümidim benim de var. Öyle çıkacğaını hiç sanmıyorum ama keşke Robin çıksa anne diyorum. Ama son bölüm başarılıydı bence gayet güzeldi. Ha epic bi bölüm değildi. Benim için zaten dizinin tavan noktası, en aşmış bölümü 1x10 - The Pinaple Incident'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 robin çıkmasın pls 2. sezonda robin in bi çocukla olan olaylarını anlatıyordu onun sonunda işte robin ondan sonra cocukları sevdi sizle de kanka oldu diyodu, eğer "ahah şaka yaptım o robin değil ismini salladım gibi bi salaklık yoksa -ki sanmıyorum- robin değil anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 teorik olarak anneleri robinse dizinin ilk bolumden sonra bitmesi lazimdi. sonucta tedin robinle nasil tanistigi o bolumde anlatiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ama o zaman çok pis dayak yerdi senaristler, "çok süper dizi yaptık ama tek bölümlük eho" dedikleri için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Barney yönetiyor, gerisi takılıyor öyle. = Güzel bölümdü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Rewendor said: Benim için zaten dizinin tavan noktası, en aşmış bölümü 1x10 - The Pinaple Incident'tir. Kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Benim için tavan bölümü 2. sezondaydı hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum. Ted evini taşımak için kamyon kiralıyodu çalınıyordu fln... anladınız siz :P izlemeyenlere ayıp olmasın anlatmıyım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 swarley bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 benim sanırım slap bet. yok yok anne robin değil şemsiyesi yok bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 robini bir kere aunt robin diye anlatıyor. robin teyzeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ensest!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Estel_Anorien said: robini bir kere aunt robin diye anlatıyor. robin teyzeniz. yada cocuklara hikayeyi anlatabilmek için yapılmıs bi şaşırtmaca.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 robin olabilir pek tabi, dizi bu, istedigi gibi değiştirir senaryoyu."yalandan auntunuz dedim" der , kodadı olarak robin demiştir 4 sezondur asıl adı başka bişey çıkar robinin falan filan. olabilir yani. ama ben robin olacağını sanmıyorum :> dizinin de yakın zamanda bitmesini istemiyorum mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ya ben çok ikilem içindeyim çok merak ediyorum anneyi bi de barneyle robin hemen biraraya gelsin istiyorum ama bi yandan da dizi bitmesin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 annenin robin olmasi asiri bariz eger robin cikarsa, tarihe en angut senaryolu dizilerden biri olarak gecer, oyle birsey yapacaklarini zannetmiyorum. semsiyeyi unutuyorsunuz nitekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 robin cikarsa kesin "o zamanki robin sizin anneniz degildi, soyle soyle oldu, cok degisti, iste benim evlendigim kadin oydu" filan gibi abuk birseyle baglarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 işte o zaman çok kızarım! böyle bir sonuç olacak diye lost izlemiyorum ben, himym yapmasın bari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 anne bahçıvanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 HAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Rewendor said: Benim için zaten dizinin tavan noktası, en aşmış bölümü 1x10 - The Pinaple Incident'tir. Masticore said: Benim için tavan bölümü 2. sezondaydı hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum. Ted evini taşımak için kamyon kiralıyodu çalınıyordu fln... anladınız siz :P izlemeyenlere ayıp olmasın anlatmıyım daha Kesinlikle en iyi 2 bölüm. The Esca-Laid, 69 Wheeler. Orda gözümden yaşlar gelmişti resmen, tekme üstüne tekme yemiş gibi hissetmiştim herif saydıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Robin olamaz çünkü gruptan başkası ile haşır neşir oldu yakışık almaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 off cidden korktum robin'i sarı bi şemsiyeyle gördüm ve o an onunla evleniceğimi anladım falan gibi bişey derse diye. ama zannetmiyorum, diyorum robinle barney olucak sonunda, ted'e de yeni biri gelicek, muhtemelen sarı şemsiyeyle tanışıcaklar ve biticek dizi, hani o karakteri tanıtırlar mı çok bilmiyorum sanmıyorum da çok ısınamayız kendisine gibi geliyor stella'ya bile ısınamadık yani en azından ısınan kimse görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 stelladan bacağım kadar çocuk çıkmış ondan ısınamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar