ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 oh ii oldu. pis stella. sevmemiştim zaten. new jerseyli nolcak. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 @ THARKAS +18 18+ 1+8 ted kendini tersledi die çok pis mode'a girdi önüne kim çıksa verecek haldeydi ne kaşarı ne motoru çok ayıp robin yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 barney sonunda üçlü yaptı>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Rajeesh said: barney sonunda üçlü yaptı>:D< hakkaten ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Xaenin said: Çok güzel bölümdü. Robin ilk defa gözüme çirkin geldi, kıyafetinden falan olabilir ama böyle beğenmedim resmen. Kulakları fazla kepçe gözükmüş, dişleri de bi garipti bu bölüm. Beğenmedim. Çok da çelimsiz gözüküyodu. Olmamış. M A L M I S I N ? arkadasim BAL GIBI SUT GIBI OLMUS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Rajeesh said: barney sonunda üçlü yaptı>:D< daha once de yapıcaktı kacmıstı, yetemicegini dusunup tırsmıstı :D bu sefer nası kabul etti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bi daha izleyince fark ettim de sondaki şarkı çok güzelmiş robin de gayet güzeldi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 4 e yeni başladım ne muhteşem bir insan şu barney ve nasıl muhteşem yaratılmış şu robin robinin sahnelerinden kolaj yapılması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sonunda güzel bi bölüm.. güldüm bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 zitch dog sahnesiyle yaran bölüm.gerçekten güzel oluşu ve stella gibi sırıtan bir sevgilinin böylesine yalanlara oynayışı ayrı bir güzellikti.barney sonunda "üç tekerli"'ye bindi.ve bölüm sonunda çalan şarkı için; Benji Hughes - Waiting For An Invitation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 son zamanlarda izlediğim en yi bölümlerdendi... ama robin-ted muhabbetinin cılkı da çıkmadı değil... bu arada şarkının mp3ünü bulan biri olursa beni bi pmlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 mükemmel bölümdü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 son bölüme yetiştim sonunda büyüyünce barney olucam karar verdim. Aynı zamanda Ted olup robinle çıkıcam Anne kim şimdi? stella ayıp etti ama iyi oldu Ted e yakışmıyordu. Robin gibi bi varlık dururken. ayrıca hala diyorum ki bi bölüm sırf robin üzerine kurulsun ondan başka birşey görmeyelim =) nası mimiklerdir tanrımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 smash said: ben anlamadım o espriyi malesef biri bana açıklayabilir mi +1 ayrıca robin o kadarda güzel bir hatun değşl arkadaşları (evet konunun nefret edileni olmak istiyorum) gerçektende güzel bölümdü barney yine yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Y kromozomu içeren "erkek" herhangi bir canlı için bayağı güzeldir Robin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 namastay diyormuş namastay-i'm gonna stay-here longer than I want to robin güzel de mimiklere dikkat etmen ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Nası yani ? Suratına bakınca mimiklerini görüyosun abi, ayrıca dikkat gerektiren birşey deil ki mimik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 robin'de oğlak burcu kadınının hal ve tavırları var ondandır bu çekicilik.burçlarla ilgili olmasanız bile bakın bir tanıdığınız oğlaklara görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 smash said: namastay diyormuş namastay-i'm gonna stay-here longer than I want to robin güzel de mimiklere dikkat etmen ilginç? i don't know you guys but namaste (nama-stay) here any longer than i have to sizi bilmem ama ben burda gerekenden fazla kalmıycam . baabında, gittikleri er abuk subuk bir yer oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 haha namasteye pause edip edip guldum resmen tam böle nigga modunda namaste here longer than i have to Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Arkasokak said: robin'de oğlak burcu kadınının hal ve tavırları var ondandır bu çekicilik.burçlarla ilgili olmasanız bile bakın bir tanıdığınız oğlaklara görürsünüz. yuh hayatımda hiç bi burçla ilgili böyle bişey duymamıştım şimdi hatırladım da oğlak bi kız tanıyorum ben o da çok güzel gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 SenariouS said: ayrıca robin o kadarda güzel bir hatun değşl arkadaşları (evet konunun nefret edileni olmak istiyorum) yalnız değilmişim! lily robin'i ezer bence, kimse görmüyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Y kromozomu olan ve aktif çalışan her canlı Robin'i güzel bulur hele lilly'e kesin tercih eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
queen_of_ugly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Güzel oldu bu bölüm ya Stella gereksiz bi insandı zaten, Barney'e acıyorum ben bi tek ne şanssız bi insandır, üstüne üstüne geliyorlar hep çocuğun ne yapsın yazık ya Ayrıca Y kromozomuna da gerek yok öyle göz var yani, Robin baya güzel bişey evet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kromozomuma laf etmeyin lily ezer, robin hem at gibi hem de periodontolojik tedaviye ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar