Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 CthuLhu said: küçük olan çocuk bi kere baba demiş,teori gg =) Ah tam onu diyecektim ben gg edecektim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eneee fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi keçi bölümüne bakarsak robinle bidaha birleşiyo. 30. yaş gününü anlatırken. o 31deydi diyo. 31'de robin in çamaşırı var yani. yani bida çıkıyo. Lan barney nolcak. Robin motor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Xaenin said: CthuLhu said: küçük olan çocuk bi kere baba demiş,teori gg =) Ah tam onu diyecektim ben gg edecektim seni. aynen çok üzüldüm şimdi bak=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Dynun said: Abi keçi bölümüne bakarsak robinle bidaha birleşiyo. 30. yaş gününü anlatırken. o 31deydi diyo. 31'de robin in çamaşırı var yani. yani bida çıkıyo. Lan barney nolcak. Robin motor mu? Robin motor zaten orası ayrı da, Barney'le çıkıcaklar gibi geliyo 4. sezonda. Barney zaten muzip, Ted'in evinde sevişmiş olabilirler mesela. Ayrıca Barney-Robin birlikteliğine (tüm işaretler bunu gösterse de) karşıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aaa sensin be motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Valla ne dersen de o Barney'le olan olaydan sora benim gözümde motor, kızgınım ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bir barney-robin olayı olursa o gossip girl'deki Chuck-Blair'e benzer Barney dayanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan ayıp ne spoluosun gossip girlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sezon 4te keçiye gidecekmişiz zaten,gene yok anne falan ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Dynun said: Abi keçi bölümüne bakarsak robinle bidaha birleşiyo. 30. yaş gününü anlatırken. o 31deydi diyo. 31'de robin in çamaşırı var yani. yani bida çıkıyo. Lan barney nolcak. Robin motor mu? Robin'le Barney belki orada yaşamaya başlamıştır bence hiç ihtimal dışı değil. said: abi anne stella cıkmazsa, o son bolumde bastan sona yaptıgı hayatımı etkiledi geyigi ne placak... barney'le barısmamızı sagladı, o yuzden falan derse cok fail olur, araba carpmasa barısmayacaklar mıydı sanki hic, daha iyi bi kılıf lazım yani... O araba kazasıyla evliliğe hazır olduğumu anladım diyebilir bence, ben direk bunu bekliyorum Rawendor said: Ayrıca Barney-Robin birlikteliğine (tüm işaretler bunu gösterse de) karşıyız! Sana sürekli karşı çıkıyormuşum gibi hissettim ama (valla öyle değil, şansa oldu) bence çok şahane ben destekliyorum heyecan geldi diziye baya onlar sayesinde Ha Robin de motor değil bence, kalp ferman dinlemeyebilir (öyle miydi o laf) Barney için de geçerli aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 barney mi motor değil? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok barney motor canım ona lafımız yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Barney lokomotif, Robin anne, Ted ise jerk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 robin ve/veya robin&barney nin ted in evine taşınıp ted in stellaya taşınması gayet büyük bir olasılık, sonçta lily ve marshall da taşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yalnız stella anne olamaz o iki çocuk arasında 8den daha az yaş farkı var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne zaman başlıyor yeni sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aa şimdi baktım ben de, 22'sinde başlicakmış! çok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 2 gün kaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 himym'a 2 earl'e 5 gün var X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 earl,heroes,himym,two and a half man hepsi başlıo be süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 threesome mevzusu geçen bölümden çıkarılmış bir sahneymiş, gözlerime inanamadım ::o http://www.facebook.com/video/video.php?v=10326575963 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ahahaha çok iyi ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya yok onlar bölümden çıkarma deil de dalgasına çekmişler bence.zaten en baştan öyle bişi koymak akıllarına bile gelmezlerdi..off seasonda ilgiyi devam ettirmek için çekildi onlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 efsaneymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar