Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sezon 3 bölüm 9 supermiş güldüm gülldüm öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 spoiler yok canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 olmaliydi malesef oyle ama keske muallakta biraksaydi. Robin tedle iken dizi cok eglenceliydi yada ted robinin pesinden kosarken... simdi onune gelen robine yani degeri kalmadi kizin ulasilmazligi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 salla robini Abi bence öyle bir kız ekleyeceklerki diziye, aha diyeceğiz budur. Bunu başarabilir bu castı hazırlayan ekip ben inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yok be... Robini golgede birakacak kizlari gosterdi zaten bi bolumde:) Alessandro heidi adriana miranda gibi:) baskada kimse birakamaz golgede sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Banko evlenicek Barney ve Robin. Yazdım bi köşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 evlenebilirler aslında cunku geleceğe verdiği her referansta robinle barney beraber görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tahmin bence onalrın evlenmesi imkansız ya olmamlı yani tedle robin evlenicek mutlu mesut yasıcaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MarcOConner said: tahmin bence onalrın evlenmesi imkansız ya olmamlı yani tedle robin evlenicek mutlu mesut yasıcaklar... abi iyi de, tedle robin evlenmiş olsa neden "aunt robin" diye bahsetsin hatundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 soyle bi olay olabilir... robin yine ismini deiştirip tedle evlenmiş ve babası robinin eski halini anlatıp sona geldiginde aunt robin aslımda mother jessica( attım ismi) dicek bence olay bole biticek... olamz kardesim robinle barney evlenemz ted evlensin daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MarcOConner said: soyle bi olay olabilir... robin yine ismini deiştirip tedle evlenmiş ve babası robinin eski halini anlatıp sona geldiginde aunt robin aslımda mother jessica( attım ismi) dicek bence olay bole biticek... olamz kardesim robinle barney evlenemz ted evlensin daha iyi :D Oha bu kadar saçma bir teori olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ve bundan 2-3 bölüm önce st. patricks dayde ilk defa annenizle orda karşılaştım diyor hatta telefonunu bulmak için gittiğinde sarı şemsiyeyi alıyor, götürüyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 CoolRider said: Ve bundan 2-3 bölüm önce st. patricks dayde ilk defa annenizle orda karşılaştım diyor hatta telefonunu bulmak için gittiğinde sarı şemsiyeyi alıyor, götürüyor yanında. hatta o bölümde barda çarpıştığı bi bayan vardı. anne büyük ihtimalle o. çarpışıp pardon diyordu ki normal şartlarda 20 dakikalık bir dizide sıradan bir çarpışmaya zaman ayırmazlar. kesin o çarpışmada bir bit yeniği var. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 O teorisyenlere yem olarak bırakılmış olabilir. Çok bariz bir sahneydi çünkü bu kadar sezon saklmaya çalıştıktan sonra o kadar basit bir şekilde ortaya çıkmaz diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ayrıca o çarpıştığı kadın gayet çirkindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 sonuç olarak go barney! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Abi Stella olması kuvvetle muhtemel bence. Çünkü anneniz de o partideymiş ama karşılaşmadık diyor. Ondan sonra Stella anlatırken en son gittiğim parti st. patricks'di, onda da erken ayrılmak zorunda kaldım diyor. Yani hakikaten Robin demek rekor saçma, bitti o iş çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 robinle ted artık olmaz, olursa sürpriz olmaz çünkü. bence robin barneyi yola getirecek. büyük aşk falan olacak, evlenirler ya da evlenmezler bilemem ama bir ilişkileri olacak bence. stella anne ise, birkaç bölüme girmesi lazım diziye, çünkü sezon da bitmeye yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 3. sezon basladığından beri robinle barney takılacak herhalde gelecekte diyodum aha tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Anne bariz bi şekilde Barney, nası anlamazsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=9mJAsgIIfNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 www.tedmosbyisajerk.com Hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ahaha çok güldüm lan siteye, kesin izleyince biri yapar diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bildigim kadariyla bolumle ayni anda online oldu bu site :) Kendi siteleri yani, bolumde de bu gorunuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar