Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 NHL'e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Yanlis anlasilmasin, yillardir takip ederim, hatta yurt disinda sik sik izlerdim de, ama puck'in yerini bulacagima dizi izlerim daha iyi. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İşte asimile gençlik, puck kovalayacağına okey oyna. Bu jenerasyonun kızları hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Azmodai said: amerikalilarin uydurma sporlarinin her final haftasinda dizilerin durmasi resmen fiyasko. Baydim NHLden de, NFLden de, MLB den de oeh breh oeh.Kesinlikle ya, saatlerini değiştirsinler, birşey yapsınlar. Nasıl rahat insanlar bunlar ya "salla hoca haftaya veririz kaçmıyor ya dizi" lol. Bence The Bracket çok güzeldi. Konsept süper zaten, bu sefer uygulama da olmuş. Hatta Platinum Rule'dan beri en iyi bölümdü. Penthesilea said: HIMYM bildiginiz cokuste. Ana hikaye yok su an, tum bir sezonu boyle cakma cakma hikayelerle gecistiremezler basit bi sitcoma doner o zaman =/ Çöküşte falan değil, çakma hiç değil. Muhteşem fikirler var. Third theel, how I met everyone else, spoiler alert, yips, platinum rule, slapsgiving hepsinde dizi içinde kültleşecek öğeler var. Tek sorun ilk 2 sezon kadar komik değil o da uygulama hatası sanki komedi yapmaya eskisi kadar çalışmıyorlarmış gibi veya hafiften durum komedisine döndürmeye çalışıyorlar. [ T h i s M u c h F u n ] yerini 'a bırakmış ama hala fun :). Ana hikaye ise 2. sezona oldukça benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Eskisi kadar olmasa da güzel hala.. Bu arada bizde de çarşamba günleri Avrupa Yakası falan milli maç olduğunda yayınlanmıyo ATV'de olduğu için milli maçlar. Aynı şeyden dolayı kesilmişse gayet mantıklı. Ha ama finalleri başka kanal verdiği halde kesiyolarsa ayıp tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 niye ayıp olsun ki, superbowl haftası mı bilmiyorum da mesela superbowlun abdde 40 milyon izleyicis var. reklamın saniyesi yüzbinlerce dolar o kanalda. e ben niye koyiyim en çok izlenen dizi mi o saate. adamlar torrentten çekeni düşünmüyolar bizim gibi tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Universite basketbol final maci vardi o yuzden yoktu bu hafta mac superdi ama hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 araba muabbeti çok doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kotuydu bu hafta bence. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Birde lilly i zorlama koyuyorlar gbi senaryoya böle alakasız referanslarla griyor muhabbete nerde o ilk sezondaki eğlenceli lilly. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 evet eski lily yok walla =), ama bu son bolumde tek guldugum sey lily'nin ted'e "you hittin' that ?" diyisiydi =)... ona da bayagı guldum ama eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Evet o sahne başarılıydı. :) Benim yapımcılara önerim ya robin'i kullansınlar bol bol yada barneye odaklansınlar. Ted götürmüyor diziyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bence olmıcak toparlayamaycaklar diziyi gerçi geçen e newsta izledim britneynin oynadığı bölümü 10 milyon kişi mi ne izlemiş bu da bi rekormuş şu ana kadarki bölümler içinde..dolayısıyla en azından çekilmeye devam edilir herhalde ama eski tadı yakalamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu bölüm gerçekten biraz yavan olmuş. Lily'nin Ted'e ''You hitting that?'' diye sorması ve Barney'nin ''God, I'm surrounded by idiots!'' dedikten sonra dönüp Robin'in kulağına ''IDIOTS!'' diye bağırmasıyla oluşan kare dışında ''ehe'' lerle geçti bölüm. Hani yine güzel, eğlenmiyor değilim izlerken. Ama o kadar ara veriyorlar, bekletiyorlar insanları, sonra böyle pekte süper olmayan bölümlerle karşılaşınca insan hayal kırıklığına uğruyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 CoolRider said: Evet o sahne başarılıydı. :) Benim yapımcılara önerim ya robin'i kullansınlar bol bol yada barneye odaklansınlar. Ted götürmüyor diziyi. :) Son Bölüm Galiba yapımcılar paticiği yakından takip ediyor. Ufak bir telif fişeklerler buraya umarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kfg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 316 off bitisi hic beklemiyordum yalnız =)... anlamıstım kasedi gosterecegini de, son sahne bitirdi eheh... bi sonraki bolum noolcak bakalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ALLAH KAHRETSIN! BIRAKTIM DAHA İZLEMİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben demiştim forgiver said: [spo]barney legendary diyorsa lily olayının aynısının tekrarı sönük kalır bence biraz daha karışık bişey yapılmalı mesela bu sezon marshal-lily anlatılırken ted ve robin çok pasif kaldı, aynı hataya düşmemeleri lazım ilk bölümlerde pick up line şart kesinlikle katılıyorum :) fantastik olarak robin barney birlikteliği diyorum ted mimarlıkta kariyer yapsın, barney gibi hatun avcısı olsun marshal-lily arada kalsınlar, her bölüm bi karakterin tarafında 2. sezonun son bölümlerini boş geçtiler, çok oyaladılar yeni sezona geçiş için, bu yaptıklarına değcek bir seneryo hazırlamaları lazım 3. sezon için bölümü izlemeden biraz desteksiz sallamışım, 22yi izledikten sonra gelen edit: ted, annenizle tanıştım diyor, 3. sezon, son sezon mu olcak dersiniz robin-barney fantastikliği zor, baya uzaklara gidiyormuş robin, bi de epey arkadaşça ayrılmışlar, yapılmaz üstüne :) ...hunt-what up; orada bişey olmuş ama eksik sahne hem var hem yok gibi, barney bişey söyleyip what up yapmışlığı çok [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 !! çok uyuz oldum, sinir oldum barney ve robini öpüşürken görünce kötü yani saçma. Ted bu olaya bişey demesse çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Spo way to go barney artı: dawson ne kadar çirkinleşmiş öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 iyi oldu iyi, barney yapmasa ben gidiyodum robine. hala gidebilirim, hatta gidiim. geliyorum robin, bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 spo Vallahi olmadı bu yaw. Bölüm iğrençti, Robin olayı aşırı yapmacıktı ayrıca olmaz yani o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Dizinin en kötü bölümü diye etiketleyebileceğimiz bir bölüm de gördük. Aynı zamanda ilk Robin bölümüydü. Yine elde iyi bir konsept vardı (Robin Sparkles) ancak konuk oyuncunun yetersizliği ve olayların eğlenceli olmayışı bölümün olmasına neden oldu. Yan konu olan "revertigo" (lol) fena fikir değildi ancak çok az vakit ayrılmasından ve komik bir şekilde bağlanmamasından o da uygulamada patladı. Barney-Robin kaçınılmazdı. Kaçınılmazdan kastım yapımcılar bu ikiliyi denemek istiyorlardı, illaki deneyeceklerdi ancak bu bölüm çok zorlama olmuş, oturmamış. Asıl önemli olan ilerde ne olacağı. Kısa mı sürecek? Daha da önemlisi bu ilişki dizinin lokomotifi Barney'i nasıl etkileyecek? Devamını iyi yaparlarsa çok eğlenceli diye değerlendirdiğimiz birşey olur, eğer kötü olursa da diziden soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 arcane abi çok ciddi yorumlar yapıosun sen televizyon magazinlerinde yorumcu falan olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o degil de, britney spears bi bolumde daha cikicakmis, korku filmi gibi, acaba bu bolum mu diye her bolumu bir korkuyla izlicem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 151 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon How I Met Your Mother × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Eskisi kadar olmasa da güzel hala.. Bu arada bizde de çarşamba günleri Avrupa Yakası falan milli maç olduğunda yayınlanmıyo ATV'de olduğu için milli maçlar. Aynı şeyden dolayı kesilmişse gayet mantıklı. Ha ama finalleri başka kanal verdiği halde kesiyolarsa ayıp tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 niye ayıp olsun ki, superbowl haftası mı bilmiyorum da mesela superbowlun abdde 40 milyon izleyicis var. reklamın saniyesi yüzbinlerce dolar o kanalda. e ben niye koyiyim en çok izlenen dizi mi o saate. adamlar torrentten çekeni düşünmüyolar bizim gibi tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Universite basketbol final maci vardi o yuzden yoktu bu hafta mac superdi ama hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 araba muabbeti çok doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 kotuydu bu hafta bence. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Birde lilly i zorlama koyuyorlar gbi senaryoya böle alakasız referanslarla griyor muhabbete nerde o ilk sezondaki eğlenceli lilly. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 evet eski lily yok walla =), ama bu son bolumde tek guldugum sey lily'nin ted'e "you hittin' that ?" diyisiydi =)... ona da bayagı guldum ama eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Evet o sahne başarılıydı. :) Benim yapımcılara önerim ya robin'i kullansınlar bol bol yada barneye odaklansınlar. Ted götürmüyor diziyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bence olmıcak toparlayamaycaklar diziyi gerçi geçen e newsta izledim britneynin oynadığı bölümü 10 milyon kişi mi ne izlemiş bu da bi rekormuş şu ana kadarki bölümler içinde..dolayısıyla en azından çekilmeye devam edilir herhalde ama eski tadı yakalamaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu bölüm gerçekten biraz yavan olmuş. Lily'nin Ted'e ''You hitting that?'' diye sorması ve Barney'nin ''God, I'm surrounded by idiots!'' dedikten sonra dönüp Robin'in kulağına ''IDIOTS!'' diye bağırmasıyla oluşan kare dışında ''ehe'' lerle geçti bölüm. Hani yine güzel, eğlenmiyor değilim izlerken. Ama o kadar ara veriyorlar, bekletiyorlar insanları, sonra böyle pekte süper olmayan bölümlerle karşılaşınca insan hayal kırıklığına uğruyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 CoolRider said: Evet o sahne başarılıydı. :) Benim yapımcılara önerim ya robin'i kullansınlar bol bol yada barneye odaklansınlar. Ted götürmüyor diziyi. :) Son Bölüm Galiba yapımcılar paticiği yakından takip ediyor. Ufak bir telif fişeklerler buraya umarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 316 off bitisi hic beklemiyordum yalnız =)... anlamıstım kasedi gosterecegini de, son sahne bitirdi eheh... bi sonraki bolum noolcak bakalım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ALLAH KAHRETSIN! BIRAKTIM DAHA İZLEMİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben demiştim forgiver said: [spo]barney legendary diyorsa lily olayının aynısının tekrarı sönük kalır bence biraz daha karışık bişey yapılmalı mesela bu sezon marshal-lily anlatılırken ted ve robin çok pasif kaldı, aynı hataya düşmemeleri lazım ilk bölümlerde pick up line şart kesinlikle katılıyorum :) fantastik olarak robin barney birlikteliği diyorum ted mimarlıkta kariyer yapsın, barney gibi hatun avcısı olsun marshal-lily arada kalsınlar, her bölüm bi karakterin tarafında 2. sezonun son bölümlerini boş geçtiler, çok oyaladılar yeni sezona geçiş için, bu yaptıklarına değcek bir seneryo hazırlamaları lazım 3. sezon için bölümü izlemeden biraz desteksiz sallamışım, 22yi izledikten sonra gelen edit: ted, annenizle tanıştım diyor, 3. sezon, son sezon mu olcak dersiniz robin-barney fantastikliği zor, baya uzaklara gidiyormuş robin, bi de epey arkadaşça ayrılmışlar, yapılmaz üstüne :) ...hunt-what up; orada bişey olmuş ama eksik sahne hem var hem yok gibi, barney bişey söyleyip what up yapmışlığı çok [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 !! çok uyuz oldum, sinir oldum barney ve robini öpüşürken görünce kötü yani saçma. Ted bu olaya bişey demesse çok saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Spo way to go barney artı: dawson ne kadar çirkinleşmiş öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 iyi oldu iyi, barney yapmasa ben gidiyodum robine. hala gidebilirim, hatta gidiim. geliyorum robin, bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 spo Vallahi olmadı bu yaw. Bölüm iğrençti, Robin olayı aşırı yapmacıktı ayrıca olmaz yani o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Dizinin en kötü bölümü diye etiketleyebileceğimiz bir bölüm de gördük. Aynı zamanda ilk Robin bölümüydü. Yine elde iyi bir konsept vardı (Robin Sparkles) ancak konuk oyuncunun yetersizliği ve olayların eğlenceli olmayışı bölümün olmasına neden oldu. Yan konu olan "revertigo" (lol) fena fikir değildi ancak çok az vakit ayrılmasından ve komik bir şekilde bağlanmamasından o da uygulamada patladı. Barney-Robin kaçınılmazdı. Kaçınılmazdan kastım yapımcılar bu ikiliyi denemek istiyorlardı, illaki deneyeceklerdi ancak bu bölüm çok zorlama olmuş, oturmamış. Asıl önemli olan ilerde ne olacağı. Kısa mı sürecek? Daha da önemlisi bu ilişki dizinin lokomotifi Barney'i nasıl etkileyecek? Devamını iyi yaparlarsa çok eğlenceli diye değerlendirdiğimiz birşey olur, eğer kötü olursa da diziden soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 arcane abi çok ciddi yorumlar yapıosun sen televizyon magazinlerinde yorumcu falan olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o degil de, britney spears bi bolumde daha cikicakmis, korku filmi gibi, acaba bu bolum mu diye her bolumu bir korkuyla izlicem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Sonraki 18.sayfa (Toplam 151 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon How I Met Your Mother × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 arcane abi çok ciddi yorumlar yapıosun sen televizyon magazinlerinde yorumcu falan olsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 o degil de, britney spears bi bolumde daha cikicakmis, korku filmi gibi, acaba bu bolum mu diye her bolumu bir korkuyla izlicem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar