Selamon Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Ben beğendim yahu, belkide çok özlediğimdendir ama gayet keyifle izledim işte, hadi bakalım, haftada bir bizi eğlendirecek birşey geri döndü, mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 altyazı elinde olan veya bulabileceğim biyer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kfg said: o çarpıstıgı kadın cıkıcak bariz anneleri =) Bariz :) Pek beğenmedim. Barda geçen sahne yoktu, bi de çok kısa geldi, konu yoktu hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben duygulanıyorum lan bu ted romantik olunca. barney özletti kendini ya. geberdim gülmekten barniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 haftaya britney spears konuk olucakmis how i met your mothera :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 alt yazı var mı yav biri ul etse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 altyazı bulamadım ben de aga. dümdüz izledim. ayrıca çok vasat bi bölümdü şimdi düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Anne kesin bu kız Ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 O değildir umarım, Robin gibi taş hatunu bırakıp ona giderse Ted'den de zevkinden de fazlaca şüphe duyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Feci bos bi bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 çok beğenmedim ama yine de özlemişiz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ben beğendim baya. yalnız son yaklaşıyor resmen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Rewendor said: O değildir umarım, Robin gibi taş hatunu bırakıp ona giderse Ted'den de zevkinden de fazlaca şüphe duyarım :) Ya Ted gönül adamı! Ruhçu biraz kendisi o yüzden o hatun çıkarsa şaşırmam fakat! Bu dizi biterse Barney'nin maceraları diye devamı çeksinler :) Direk Fan Club kurulur! Dünyada hayat durur izlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 friends'den sonra Joey cıkmıstı o hesap =), pek tutmadı galiba ama, friends'de joey'e hastaydım da ben de izlemedim hic... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 sdds:D Confederate General racist ghost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Son bölümde Britney Spears mı oynamış? Gerçekten o mu yani? Vallaha oymuş. Doktorda Scrubs'taki hatun. http://www.youtube.com/watch?v=KYLGw99yBow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 s03e15 cıkması gerekmiyo muydu ? piyasada göremiyorumda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hayır önümüzdeki salı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 1 hafta ara mı verdiler? Niye ya, vallahi mralim bozuldu göremeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Tüm diziler ara vermiş galiba bu hafta... Var bişiler yine... Şu dizide sezon ortası ara vermek gibi bir denyoluğu hangi sivrizeka bulduysa kendisine ve ailesine burdan sevgive saygılarımı yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 HIMYM bildiginiz cokuste. Ana hikaye yok su an, tum bir sezonu boyle cakma cakma hikayelerle gecistiremezler basit bi sitcoma doner o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 evet baya uzaklastılar ana konudan ama o kadar da kotu degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Niye şimdi son bölümde ted'in 13. bölümde yaptığı kızı fln göstermedi .. serüven yok yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Penth anlamıyor bu vizyon işinden. HIMYM şu anda son iki bölümüyle inanılmaz toparladı, bayadır vermediği keyfi vermeye başladı. Sen git beğenme, çünkü yetosun. Sheepleyemeyen adamdan moderatör yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 amerikalilarin uydurma sporlarinin her final haftasinda dizilerin durmasi resmen fiyasko. Baydim NHLden de, NFLden de, MLB den de oeh breh oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar