Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine boş bir bölüm.
Yahiko ölecek onun ve kendi isteği olan tanrılık mevzusunu anısı olarak onun bedeninde hükmettirecek böylelikle hem kendi hem yahikonun isteği aynı anda olcak tripleri ile sunulacak sonra madara bunları isteği doğrultusunda kullandığı ortaya çıkacak ve naruto bunları duyunca ee bunların bi suçu yokki affettim gitti diyecek.
Arkadaş olacaklar asdasd
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Orochimaru ve Madara'dan başka kötü adam yok zaten burada. Kesin Hidan'a bile acılı bir çocukluk yazar bu adam.
Mesaj tarihi:
ya bir bakıma anime'lerin cazip tarafları arasında başı çekiyor kötü adamların james bond anadan chaotic evil tiplemeleri olmaması ama ana/baba kesilmesi yerine başka birşey düşünülebilirdi evet.
Mesaj tarihi:
durduk yere sırf dünyaya hakim olmak istemesi fln daha saçma olmaz mıydı sizce ? tabiki böyle bişiler başına gelicek ki psikopata bağlıycak... yoksa kimse ben sizin ....a koycam diye saldırmaz bi yere durduk yere dimi?
Mesaj tarihi:
İnsanın kötü bir karakter olabilmesi için illaki kötü bir geçmiş yaşaması gerekmez aşırı hırslı insanlarda sonrasında cozutabilir.
Misal orochimaru buna çok güzel örnek olabilir bütün jutsuları öğrencem diye kafayı yiyip kötü adam olmuş vs.
Mesaj tarihi:
oroçi de öksüz yetim büyümüş, tırlatmasında büyük payı var. sasori de benzer şekilde. naruto da öksüz yetim büyümüş o da tırlatmış denebilir, hokage olma, dünyayı kurtarma sevdası filan havadan gelmez ki. (:P)
Mesaj tarihi:
apple said:
o deilde su RAMEN in tadını inanılmaz merak ediorum ben

Migroslarda satılıyor (Makarna bölümüne bakınız):D Tavsiyem tavuklu ve mantarlı olan.Acılı olanı hiç beğenmedim.Hashileri(çubukları) istemeyi unutmayın.Genelde sağda solda dağınık biçimde oluyor
Mesaj tarihi:
apple said:
o deilde su RAMEN in tadını inanılmaz merak ediorum ben

o kadar iyi değil migrosdan alıp denedik biz youtubede güzelbi tarif vardi domuz eti yerine dana kullandık temari soya yokdu kidan sulandırıp kullandık onun yerine naruto felan bulamadık
ama yinede dandik geldi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...