aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 asfsdfsad kopegi olmus lan, yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Yine boş bir bölüm. Yahiko ölecek onun ve kendi isteği olan tanrılık mevzusunu anısı olarak onun bedeninde hükmettirecek böylelikle hem kendi hem yahikonun isteği aynı anda olcak tripleri ile sunulacak sonra madara bunları isteği doğrultusunda kullandığı ortaya çıkacak ve naruto bunları duyunca ee bunların bi suçu yokki affettim gitti diyecek. Arkadaş olacaklar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Orochimaru ve Madara'dan başka kötü adam yok zaten burada. Kesin Hidan'a bile acılı bir çocukluk yazar bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oroçi'nin de çocukken anası/babası ölmüştü öyle deme. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Madara'yı da Hokage yapmamışlardı, hepsi kader mahkumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya bir bakıma anime'lerin cazip tarafları arasında başı çekiyor kötü adamların james bond anadan chaotic evil tiplemeleri olmaması ama ana/baba kesilmesi yerine başka birşey düşünülebilirdi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 durduk yere sırf dünyaya hakim olmak istemesi fln daha saçma olmaz mıydı sizce ? tabiki böyle bişiler başına gelicek ki psikopata bağlıycak... yoksa kimse ben sizin ....a koycam diye saldırmaz bi yere durduk yere dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 İnsanın kötü bir karakter olabilmesi için illaki kötü bir geçmiş yaşaması gerekmez aşırı hırslı insanlarda sonrasında cozutabilir. Misal orochimaru buna çok güzel örnek olabilir bütün jutsuları öğrencem diye kafayı yiyip kötü adam olmuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 oroçi de öksüz yetim büyümüş, tırlatmasında büyük payı var. sasori de benzer şekilde. naruto da öksüz yetim büyümüş o da tırlatmış denebilir, hokage olma, dünyayı kurtarma sevdası filan havadan gelmez ki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sorunlu bir cocukluk gecirmek psikopatligin kaynagi olabilir de, "sorunlu bir cocukluk gecirdim, ondan boyleyim, valla bak" diye kavganin ortasinda konusmanin kaynagi nedir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 hannibal lecture (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 son 2 bölümde mangadan soğudum.nedir bu ya hiçmi kötüyüm lan sanane diyen yok hepsimi öksüz olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Anlaşılıyor ki öksüz büyüyüp de güç vaatlerine kanmayan,kötü yola sapmayan tek adam naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bleachte öksüz yok galiba dikkat ettim de. bi orihime var o da pamuk gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 itsugo'nun annesini orc kesti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 onun intikamini babasi aldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 bilmiyor ama itsugo, onun gazıyla gidiyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 protect my friends onun olayi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 evet hatta öyle bi koruyor ki işidada ne kol kaldı ne göbek tiftik tiftik ettiler caanım kuyinsiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 its a friggin' dog... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 o deilde su RAMEN in tadını inanılmaz merak ediorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 apple said: o deilde su RAMEN in tadını inanılmaz merak ediorum ben Migroslarda satılıyor (Makarna bölümüne bakınız):D Tavsiyem tavuklu ve mantarlı olan.Acılı olanı hiç beğenmedim.Hashileri(çubukları) istemeyi unutmayın.Genelde sağda solda dağınık biçimde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Hay elime güncelle diyeceğime alıntı dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 obaaaa is cıkısı direk gidip bakim merak icerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 apple said: o deilde su RAMEN in tadını inanılmaz merak ediorum ben o kadar iyi değil migrosdan alıp denedik biz youtubede güzelbi tarif vardi domuz eti yerine dana kullandık temari soya yokdu kidan sulandırıp kullandık onun yerine naruto felan bulamadık ama yinede dandik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar