Cellobello Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Confirmed spoilerlar geldi bakalım bayık geçicek gibi beklememize değecek bişeylerde olur inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 evet spolardan bayık bir bölüme benziyor gerçekten ama gai team sonunda geldi en azından , yetişemiyecekler diye düşünmeye başlamıştım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 team gai hayal kırıklığına uğrattı, dynamic entry istiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 DAYNAMIKUUU ENTRUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 441 vaaay, iyi bölümdü bence. hinata ölmeyecek görünen o ki, birinci güzellik, ikincisi de NARUTO KAFASINI KULLANIYOR?!! WOTTHEF#$½!! şimdi gidip konan ile kapışacak anlaşılan, sonra imana getirecek pain'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sam +1 Ama Pain'i imana getirirse üzülürüm ben. Öldürsün direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 pain ölmez bence hikayeden anladığım kadarıyla.Naruto babasıyla konuşurken babasına onunda köyü barkı yıkılmış diyordu.Şimdiki bölümde gerçeğinle konuşmak istiyorum diyor...Tahminimce vücutlarını yokettikten sonra nagato ile irtibata geçebilecek o anda da madara ve sasuke de hikayeye dahil olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 demode +1 naruto her zamanki gibi nagatoyu da etkileyip intikamın çözüm olmadığını göstericek bi şekilde üstüne madara nın kuklası olduğunu fln da konuşurlar bu gazla tam o sırada madara da olaya katılır sasugayde yolda bakalım o ne zaman gelecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Naruto kötü adam bırakmadı ortada.İmana getiremediklerini de bir güzel pataklıyor. Hinata yaşıyormuş neyse ki.Ciddi ciddi fanboylar kishimotonun evini bastı anlaşılan,olması gerektiği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Sam said: 441 vaaay, iyi bölümdü bence. hinata ölmeyecek görünen o ki, birinci güzellik, ikincisi de NARUTO KAFASINI KULLANIYOR?!! WOTTHEF#$½!! şimdi gidip konan ile kapışacak anlaşılan, sonra imana getirecek pain'i. Ero-sennin Abi güzel diyosun da Jiraya yı öldürdükten sonra gel arkadas olalım lölölölö muhabbetine girebileceğini zannetmiyorum cünkü cok saçma olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Güzel bölümdü naruto etkiledi valla zeki çocukmuş :p Pain bir şekilde ölecek zaten ama sanırım narutonun elinden değil kim bilir ölmeden narutoya bir kıyakta geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 letsgetthesunshine: mevlana naruto babası "o soruya cevap bulacaksın" demişti, sorunun cevabı olsa olsa "kimi kesersen kes, gel yine gel" muhtemelen. gandi toleransı göstermezse dünyaya barış getiremez naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 napicak? gidip kucaklicak mi? sonra aglamaya baslicaklar. cocuklugundan beri seni kimse sevmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 naruto'da anahtar cümle: "SEN DE BENİM GİBİSİN!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 @Sam yok abi o kadar da değil animenin bi yerinde eros o benim oğlum gibi diyordu keza da naruto da onu öyle görüyordu yondaime cıkana kadar ne olur bilmiyorum ama ya adam kendini oldurur ya da akatsuki kacırır ama narutonun elinde kalırsa olsun olmuyorsa da o senaristin ben !'^!+'^+'^+'^% diye saydırırım o da ayrı konu =) zaten dünyaya barış marış gelmesin ya bole village basmalar güzel oluyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 naruto ninja sistemini sonlandiracak serinin sonunda. yondaime oyle konustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 güzeldi lan ama artık dövüş olsun be.konan ın çok karizma tekniği var biriyle doğru düzgün dövüşsün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Manganın temel cümlesi "i'm more special than you" değil miydi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Artık "Ben senden daha fazla acı çektim.". Kim daha fazla Acıların Çocuğu yarışması yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kartan said: Manganın temel cümlesi "i'm more special than you" değil miydi heh. sasucke'ninki o, naruto'nun ana olayı "fıtık değil mi? bende de var, aynıııı, evet çekme yapıyo değil mi, aynıııı". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 samden bu kadar basarisiz bir espri beklemiyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 önümüzdeki episode madara'nın yüzünü görücez bu arada. olmadı 2 hafta sonra. biri gidici gibiyse genelde böle oluyo. tahminim manganın son sayfası.^^. danzou diyolar. amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Olmaz olmaz demeyin gerçi madaranın daha bi kart görünüm olması gerekirde, neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Ben itachi'nin omaywa yoway deyişini özledim be =( Bide naruto'nun ero sannin diye bağırışını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 animedeki bu sündürme potansiyeliyle itachiyi 1 sene jiraiyayıda bi 2 sene daha duyarız herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar