Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

441

vaaay, iyi bölümdü bence. hinata ölmeyecek görünen o ki, birinci güzellik, ikincisi de NARUTO KAFASINI KULLANIYOR?!! WOTTHEF#$½!!

şimdi gidip konan ile kapışacak anlaşılan, sonra imana getirecek pain'i.

Mesaj tarihi:
pain ölmez bence hikayeden anladığım kadarıyla.Naruto babasıyla konuşurken babasına onunda köyü barkı yıkılmış diyordu.Şimdiki bölümde gerçeğinle konuşmak istiyorum diyor...Tahminimce vücutlarını yokettikten sonra nagato ile irtibata geçebilecek o anda da madara ve sasuke de hikayeye dahil olur...
Mesaj tarihi:
demode +1

naruto her zamanki gibi nagatoyu da etkileyip intikamın çözüm olmadığını göstericek bi şekilde üstüne madara nın kuklası olduğunu fln da konuşurlar bu gazla tam o sırada madara da olaya katılır sasugayde yolda bakalım o ne zaman gelecek...
Mesaj tarihi:
Naruto kötü adam bırakmadı ortada.İmana getiremediklerini de bir güzel pataklıyor.

Hinata yaşıyormuş neyse ki.Ciddi ciddi fanboylar kishimotonun evini bastı anlaşılan,olması gerektiği gibi :)

Mesaj tarihi:
Sam said:

441

vaaay, iyi bölümdü bence. hinata ölmeyecek görünen o ki, birinci güzellik, ikincisi de NARUTO KAFASINI KULLANIYOR?!! WOTTHEF#$½!!

şimdi gidip konan ile kapışacak anlaşılan, sonra imana getirecek pain'i.

Ero-sennin
Abi güzel diyosun da Jiraya yı öldürdükten sonra gel arkadas olalım lölölölö muhabbetine girebileceğini zannetmiyorum cünkü cok saçma olmaz mı?

Mesaj tarihi:
Güzel bölümdü naruto etkiledi valla zeki çocukmuş :p
Pain bir şekilde ölecek zaten ama sanırım narutonun elinden değil kim bilir ölmeden narutoya bir kıyakta geçebilir.
Mesaj tarihi:
letsgetthesunshine:

mevlana naruto

babası "o soruya cevap bulacaksın" demişti, sorunun cevabı olsa olsa "kimi kesersen kes, gel yine gel" muhtemelen. gandi toleransı göstermezse dünyaya barış getiremez naruto.

Mesaj tarihi:
@Sam yok abi o kadar da değil animenin bi yerinde eros o benim oğlum gibi diyordu keza da naruto da onu öyle görüyordu yondaime cıkana kadar ne olur bilmiyorum ama ya adam kendini oldurur ya da akatsuki kacırır ama narutonun elinde kalırsa olsun olmuyorsa da o senaristin ben !'^!+'^+'^+'^% diye saydırırım o da ayrı konu =)

zaten dünyaya barış marış gelmesin ya bole village basmalar güzel oluyo =P
Mesaj tarihi:
Kartan said:
Manganın temel cümlesi "i'm more special than you" değil miydi heh.

sasucke'ninki o, naruto'nun ana olayı "fıtık değil mi? bende de var, aynıııı, evet çekme yapıyo değil mi, aynıııı".
Mesaj tarihi:
önümüzdeki episode madara'nın yüzünü görücez bu arada.

olmadı 2 hafta sonra. biri gidici gibiyse genelde böle oluyo. tahminim manganın son sayfası.^^. danzou diyolar. amk.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...