Kartan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hinata hayranları Kishimotonun evini başına yıkma girişiminde bulundular anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yalnız adamın da işi zor, düşünsenize sasuke'yi filan öldürse herifi arabasına binerken filan şişleyebilirler genç kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Unconfirmed spoilerlar gelmeye başladı akşama kadar raw gelecekmi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bi kaç raw resmi var da neyi ima ediyor bilemiycek :> http://img23.imageshack.us/img23/2370/1236761166376.jpg http://img24.imageshack.us/img24/8282/1236761222179.jpg http://img27.imageshack.us/img27/9393/1236761451632.jpg Bir ara 3. seal atarken erochiye sanki öyle birşey demişti. Ebediyete kadar savaşıcak ruhları falan gibi. Belki aynı hedeyi narutonun babası atınca da öyle olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yondaime'yi görünce ben direk gaz alıyorum. Adamda damarlarımda gaz gezdiren birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İşte chapter diye buna derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Anaaam nolii laaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 off çok iyi yalnız anlamadığım yondaime naruto seal'ı açarken engelliyo da neden son sayfada böyle ete kemiğe bürünmüş kyuubi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yondaimenin gözüktüğü her chapter en güzel chapterdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kuyruk 7 oluyor o yuzden degısıyor tıpı esas oglanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yondaime su ruhsuz hikayeyi monotonluktan kurtaricak tek adam su anda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 HOLY JESUS MOTHER MARY, epic bi chapter olacak..uyku tutmucak okuyana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eet 8 miş 8 olunca kemikler kasların arasına gırıyor fln ilginç bir goruntu cıkmıs ortaya su sıralar harbı guzel gıdıyor manga dur durak bılmeyen action yazarda coştu herhalde narutoyu tutana ask olsun... sasugay raikagenin adamları fln hep konohaya geliyor bakalım ne olacak onlarda gelınce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Olaylar ne kadar b.ktan olsada yondaimenin olduğu bölümler beni neden heyecanlandırıyo anlamış değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Sonunda Naruto bugun bi piç olmadıgını anladı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abi Yondaime'nin arkadan görünüşü bende fetiş oluşturmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Açaydım gollarımı oğlum deyeydim.. Chibaku Tensei pek hoş olmamış bence. Ama güzel chapterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bir sonraki bölümde salya sümük olucaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Güzel bölümdü,tam "ee?" demeye başlarken hem de.Pein'in daha ne kozu kaldı elinde merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 439 mangada en çok hoşuma giden çeptırdı sanırım bu, en sonda neden bilmem gözlerim yaşardı. epic jutsu = çek death star'ın epic yaratılış hikayesi = çek luke'ün ıkınmayla herşeyi beceremeyeceğini farketmesi = çek palpatine kyuubi = çek obi wan'ın ruhu = çek hem süper, epic ekşın, hem işlenmeyen bir duygusallık. chibaku tensei MÜK-KEM-MEL. kara delik yaratan bir jutsu er ya da geç görürüz diye bekliyorum yıllardır. nihayet gördüm ya. :)-D bleach de güzeldi bu bölüm, aman nazar değmesin bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Lan şükela bölümdü vesselam yondaime karizmada tavan gene anuuw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 güzel bölümdü ama çabuk bitiyor ya :( alışamadım bir türlü naruto nun mangalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Naruto'dan bayağı soğumuşum demek. Her chapter'ı "eee" diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar