dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Doğruysa ben kesin bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Çok fazla dağıttığı bi gerçekte, nasıl toparlayacak merak ediyorum.. 437 http://edgarluvitug.wordpress.com/2009/02/20/naruto-437-confirmed-spoiler/ Tamamı confirmed mi bilmiyorum ama en azından çevirmişlerde bi kısmını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 allah belani versin kishimoto naruto benim icin bitmistir birdahada gelmem konahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Hinata! . . . . . Hinataaaa! Bu Kishi kişisi Konoha'yı suntaya çevirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Umarım faketir ama her yerden confirmed mesajları var,nasıl yaparsın kishi :/ Bu kız ki daha iruka narutoyu tanımadan önce narutoyu görmüş,takdir etmiş,sevmiş bir karakter.Eğer hinatayı anca "ölümüyle" hikayeye katmayı planladıysa diyecek lafım yok.Yeni jenerasyondan olması, her zaman güçlenmek için çabalaması,sevgisi ve dahası...Gerçi bakarsınız yaralanmıştır,kakashi de belli değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yeni bolum cıktı :... http://www.onemanga.com/Naruto/437/01/ edik: 437 ne olacagını bile bile okumak rahatsız ediciydi cidden, allah belanı versin kishi, embesil herif... edik2: ya bazen millet boyle sayfaları renklendiriyor, eskiden her bolumun scanlation'ını indirdigimde bi kac tane oluyordu icinde, bayagıdır cıkmıyor, yeni bolumler icin oyleleri bulabilecegim bi yer var mı ? deviantart'ta cizim var hep, ya da nasıl aratmak gerekir google'da eheh, naruto coloring falan dedim, streaming bolumler cıktı hep ne alakaysa =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Kişhi eğer embesil değilse ölmez hinatada, ki şuana kadar kişinin taktiğini anladıysanız sonuna kadar nefret ettirtir nagatodan. Itachide de aynısı olmuştu sonra hepimizin saygısı bin kat arttı bi anda.. Konu çok fazla dağıldı bütün sorulara nasıl cevap verecek bilmemde naruto o 6 kuyruktan nasıl dönecek merak etmiyoda deilim. Sonuçta burda babasının ona miras olarak bıraktığı kısmı kullanmayı öğrenipmi yaptı yoksa dellenip kendimi bıraktı kyuubiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ölmedi ölmedi, o kadar ilan-ı aşk ettikten sonra imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Kyubi şu ana kadar pek bi işe yaramadı. Yine yarayacağını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hinata yavrum be Afrodit gibi büyüledi vallahi. Harika çizmişler bu sayıda. Daha da bir hastası oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 dreagloth said: ölmedi ölmedi, o kadar ilan-ı aşk ettikten sonra imkansız. tam tersine o direk death flag dir. Siz umudu kesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ssj4songoku said: Hinata yavrum be Afrodit gibi büyüledi vallahi. Harika çizmişler bu sayıda. Daha da bir hastası oldum valla. sonuna kadar katılıyorum buna yalnız eheh, direk arka plan yaptım bi sayfayı, o coloring geyigini de bunun icin sordum =), cevap pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 harbiden tam dayaklık kişi kişisi, şikamaru'yu da öldürsün biz de bırakalım naruto'yu. adam kalmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yanniz zamaninda naruto x hinata diye umitlenen varsa aciyorum butun manganin olayini unuttuk kishimoto kisisi ilkokulda asik oldugu cocuktan esinlenip saske yi yaratmisti hani o yuzden bu manga ancak amsterdam da bir klisede bitebilir bu arada hinata gaara veya saske retrivaldaki team gibi olumden dondurulur diye dusunenlere kishimotonun boyle bir dusuncemiz olmasin diye konahanin butun saglik personelini bir onceki bolumde oldurdugunu ve tsunade nin chakrasini harcattigini hatirlatmak istiyorum bu noktadan sonra shizune de GG olduguna gore hinatayi kurtarmak icin hayatini feda edebilicek tek tip tsunade ve onuda oldurmesi daha cok fani kizdiricagi gibi su yarattigi sahneyi anlamsiz kilar ama tsunade zaten olecek orasi allahin emri, sakura has to grow up dedi dingil malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 437 hinata ölecek diye feci üzülmüştüm ama orda chakra blade i saplamamış ta olabilir görünmüyor kayalardan bir ümitlenme oluştu içimde.. ayrıca asıl önemli sorunlardan biride kyuubi mi ele geçirdi durumu yoksa naruto bilerekmi avatar moda geçti burası muamma.. eğer kyuubi aldıysa pain in bıraktığı yerden konohayı yıkmaya başlayabilir her an işler daha da kötü olabilir bu saatten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 437 Hinata ölürse evine gider döverim o herifi kendini yitirene kadar sonra gene döve döve kendi kanı ile çizdirir hinatayı mucizevi bi şekilde kurtarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 of regalya hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 adam force pull pushla herkesi öldürdü,önümüzdeki bölüm narutonun iç dünyasını gösterse tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bolum cok guzeldi ya Hinata yı öldürürse bu adam yazık olur animeye bu ne ya kavak yelleri gibi teker teker gitti millet =/ Fox mod a girdi bizim oğlan acaba alabilir mi diyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 437 yalnız bu bölümden çıkarılacak bir sonuç var ki o da yedinci kuyruklu modun sasuke'ye saklandığı. seyc çakra harbi çöpmüş ama, döndü dolaştı gene tilkiye geldi olay heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yanlız nagoto orochimaru'dan bile karizma.Bayıldım çizimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Allah belanı versin kishimoto,zaten arkada sadness and sorrow çalarken tam hüzün modundaydım,yapılır mı bu be. Ne yazık ki hinatayı öldürdü gibi, ölüm şeklini göstermemesi vs... Böyle olmaması lazımdı.Anlaşılan adam bu duyguyu hissetmemizi istedi.Ama hinata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ssj4songoku said: Hinata yavrum be Afrodit gibi büyüledi vallahi. Harika çizmişler bu sayıda. Daha da bir hastası oldum valla.Evet süper çizilmişti,hastası olduk +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 437 I am just being selfish.. I am here of my own free will.. I used to always cry and give up... I nearly went the wrong way... But you... you showed me the right way. I was always chasing you Wanting to over take you I just wanted to walk with you I wanted to be with you.. You changed me Your smile saved me So i am not afraid to die protecting you Because i love you.. Şu cümleleri seslindirseler var ya izlenmez o bölüm hüzünden. Ah ulan şerefsizler öldürmeyin güzelim kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 E gelsin artık lütfen en güçlü mob bizim ezikte ama bi boka yaramıyor! Hani sınırsız çakra hani über fox lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar