Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Umarım faketir ama her yerden confirmed mesajları var,nasıl yaparsın kishi :/

Bu kız ki daha iruka narutoyu tanımadan önce narutoyu görmüş,takdir etmiş,sevmiş bir karakter.Eğer hinatayı anca "ölümüyle" hikayeye katmayı planladıysa diyecek lafım yok.Yeni jenerasyondan olması, her zaman güçlenmek için çabalaması,sevgisi ve dahası...Gerçi bakarsınız yaralanmıştır,kakashi de belli değil sonuçta.

Sosyal ağlarda paylaş

yeni bolum cıktı :...

http://www.onemanga.com/Naruto/437/01/

edik:

437

ne olacagını bile bile okumak rahatsız ediciydi cidden, allah belanı versin kishi, embesil herif...

edik2: ya bazen millet boyle sayfaları renklendiriyor, eskiden her bolumun scanlation'ını indirdigimde bi kac tane oluyordu icinde, bayagıdır cıkmıyor, yeni bolumler icin oyleleri bulabilecegim bi yer var mı ? deviantart'ta cizim var hep, ya da nasıl aratmak gerekir google'da eheh, naruto coloring falan dedim, streaming bolumler cıktı hep ne alakaysa =)...
Sosyal ağlarda paylaş

Kişhi eğer embesil değilse ölmez hinatada, ki şuana kadar kişinin taktiğini anladıysanız sonuna kadar nefret ettirtir nagatodan. Itachide de aynısı olmuştu sonra hepimizin saygısı bin kat arttı bi anda.. Konu çok fazla dağıldı bütün sorulara nasıl cevap verecek bilmemde naruto o 6 kuyruktan nasıl dönecek merak etmiyoda deilim. Sonuçta burda babasının ona miras olarak bıraktığı kısmı kullanmayı öğrenipmi yaptı yoksa dellenip kendimi bıraktı kyuubiye.
Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
Hinata yavrum be Afrodit gibi büyüledi vallahi. Harika çizmişler bu sayıda. Daha da bir hastası oldum valla.

sonuna kadar katılıyorum buna yalnız eheh, direk arka plan yaptım bi sayfayı, o coloring geyigini de bunun icin sordum =), cevap pls...
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz zamaninda naruto x hinata diye umitlenen varsa aciyorum

butun manganin olayini unuttuk
kishimoto kisisi ilkokulda asik oldugu cocuktan esinlenip saske yi yaratmisti hani

o yuzden bu manga ancak amsterdam da bir klisede bitebilir

bu arada hinata gaara veya saske retrivaldaki team gibi olumden dondurulur diye dusunenlere kishimotonun boyle bir dusuncemiz olmasin diye konahanin butun saglik personelini bir onceki bolumde oldurdugunu ve tsunade nin chakrasini harcattigini hatirlatmak istiyorum

bu noktadan sonra shizune de GG olduguna gore hinatayi kurtarmak icin hayatini feda edebilicek tek tip tsunade ve onuda oldurmesi daha cok fani kizdiricagi gibi su yarattigi sahneyi anlamsiz kilar

ama tsunade zaten olecek orasi allahin emri, sakura has to grow up dedi dingil malum
Sosyal ağlarda paylaş

437

hinata ölecek diye feci üzülmüştüm ama orda chakra blade i saplamamış ta olabilir görünmüyor kayalardan bir ümitlenme oluştu içimde..
ayrıca asıl önemli sorunlardan biride kyuubi mi ele geçirdi durumu yoksa naruto bilerekmi avatar moda geçti burası muamma..
eğer kyuubi aldıysa pain in bıraktığı yerden konohayı yıkmaya başlayabilir her an işler daha da kötü olabilir bu saatten sonra..

Sosyal ağlarda paylaş

437

I am just being selfish..
I am here of my own free will..
I used to always cry and give up...
I nearly went the wrong way...
But you... you showed me the right way.
I was always chasing you
Wanting to over take you
I just wanted to walk with you
I wanted to be with you..
You changed me
Your smile saved me
So i am not afraid to die protecting you
Because i love you..

Şu cümleleri seslindirseler var ya izlenmez o bölüm hüzünden.
Ah ulan şerefsizler öldürmeyin güzelim kızı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...