Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

bunshin yaratıp çakrasını 3e bölünceye kadar yaratmayıp 3 kat çakra kullansaya? gerizekalımı bu anlamadımki ben =/ bunshinin çakrası havadan gelmiyo heralde, her kagebunshin çakrasını eşit paylaştırmıyomu, yada tüm çakrayı narutodan alıyo sonuçta eşit paylaşsa da paylaşmasa da, temeli tamamen naruto yani. eğer hiç bunshin yapmamış olsaydı tek başına 6 fuuton atıp bi okadar süre sage modda kalması gerekmezmiydi? bide ilk iki fuutonda ikincide tükenmiş bi vaziyetteydi, ikinci ikilikte mübarek yeniden canlandı hiç bunshin getirmeden 5-10 tane atcak gibi bi tipe büründü..

Sosyal ağlarda paylaş

iyide

kagebunshin yapmasaydı o bunshinlerin çakrası bunda olcaktı bu sonuçta aynı hesap hem daha uzun kalcaktı sage modda hem de daha fazla fuuton yapcaktı, sonuçta aynı hesaba gelcekti. bunshinler sadece çetrefilli hale getirdi yani işi. yanlış mı biliyorum?

Sosyal ağlarda paylaş

işte oyüzden yüzlerce bunshin mantığını anlayamadım ya =D anca işte kendisi 500kysa her bunshin 1kdır 100 bunshin 100k kendisi de 400k kalır gibi bi mantıkla düşünsek bişeyler olur, o da bu olay için çok saçma çünkü o bunshnilere çakra vermese kendisinde olcak daha kolay olcak riske girmicek yok summon edemezsem onları falan diye =/

ad3m said:
İyide shuriken içinde clone gerekiyor :S

benim demek istediğim kurbağa köyünde bıraktığı bunshinler içindi galiba yanlış anladın yada şimdi benim uykum geldi anlatmak istediğini anlayamadım =/
Sosyal ağlarda paylaş

O kendi içinde çelişkili zaten standartta kage bunshin eşit dağıtılmış chakralara sahip ve öğrendikleri asıl adama aktarılabiliyor yani teorik olarak hepsinin rasen shuriken yapması lazım :S
Yıllar sonra belki itachi gibi clonenunu ölümcül olarak kullabilcek naruto efendi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Vücudun sage chakra capı var,jirayanın vücudundaki chakra bitmeye yaklaştıgında kurbagalar yardımcı oluyordu narutoda 9 tail yüzünden bu olay gerçekleşemiyor, bundan dolayı bıçkın heromuz 3 clone yaratmış ve bunları pil görevinde kullanmış.Clonelar kullanıcısının chakrasını hala bölüyor ama sage chakra dogadan elde ediliyor bundan dolayı kullanıcısını bağlamıyor.Ama niye 3 tane yaratmış 134325 tane yaratmak varken :S
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...