Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır bundan çıkartacağımız sonuç şu narutonun yeni teknik öğrenebilmesi için bi öncekileri için doktora master falan yapması gerekiyor.

PS : Birde pain şuan oom modda naruto direk 1-0 başladı zaten.Direk harcanacak bir tipde değil ne olacak bakalım çok merah ettim yarını bekliyemiyecem huaaa
Mesaj tarihi:

şimdi painlerden hangileri gitti nası gitti kurbağa yuttumu neyaptı tam anlayamadım acele okudum. bi yarım saat sonra adam akıllı okuyim eniyisi inceleye inceleye =D

şimdi tekrar baktım, bitanesi fuuton rasen shirunkenle, biri double rasenganla, biri kurbağanın ağzında ölüyo demi painlerin? yanlış anlamamışım yani. 2 tanesini de önceden öldürdüydü. ozaman sadece asıl pain olduğunu düşündüğümüz kaldı demi şimdi jiraiyanın öğrencisi olan. bu nagato muydu yahiko muydu peki?

Mesaj tarihi:
double rasengan!

kishimoto biraksin bu isi gitsin yaoi manga yazsin kizlara

bu ne lan
yeminle soyluyorum 4 yasinda mongol bir cocuga su mangayi okutsan daha yaratici bir hariket yapabilirdi su bolumde
Mesaj tarihi:

432

"e fırlatamıyorsan neye yarayacak?" diyordu chouji, onun verdiği akılla bunu yapmış lol

ve god mode süresi de bitti, kişi direkt bleach'teki maske sistemini almış heh.

Mesaj tarihi:
Naruto sadece o yarı-tilkiye dönüştüğü bölüm biraz hoşuma gitmişti. Zaten Naruto artık baştaki bıçakların bile tehlikeli olduğu güzel animeden çıktı bilindik nuke vs nuke anime e döndü.
Mesaj tarihi:

aslında şimdi sage moddan çıktı ya (bkz:shikamaruyla babasının konuşması) artık yardıma gelebilirler, team gai, kazekage ve kardeşleri, 8 kuyruklu falan hepsi gelebilir artık! oley lan! umarım gelirler =D bi de double rasengan bildiğim kadarıyla yeni bişey değil filmlerden birinde vardı galiba. filmi izlemedim ama youtubeda bi vidyoda yapıyodu double rasengan, hatta rasenganlardan biri turuncuydu

Mesaj tarihi:
zlorwf said:
...Zaten Naruto artık baştaki bıçakların bile tehlikeli olduğu güzel animeden çıktı bilindik nuke vs nuke anime e döndü.

katılıyorum. kapışmaların eskisi kadar zevki yok.

yaratıcılık da sıfır gerçekten. rüyasında rasenganlar mı kovalamış nolmuş artık..
Mesaj tarihi:
abi jiraiya orochimaruyla konuşurken ne demişti? nitelik nicelikten daha önemli, önemli olan teknik sayısı değil onu nasıl kulandığı falan filan diye. ne diye kasıyonuz daha yok yinemi rasengan falan diye, sonsuza kadar rasengan ve kage bunshin olcak, ama çok kral olcak çünkü sadece tek teknik üzerine çalışınca o tekniği mükemmelliğe ulaştırıyo yani naruto
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...