Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Hayır bundan çıkartacağımız sonuç şu narutonun yeni teknik öğrenebilmesi için bi öncekileri için doktora master falan yapması gerekiyor.

PS : Birde pain şuan oom modda naruto direk 1-0 başladı zaten.Direk harcanacak bir tipde değil ne olacak bakalım çok merah ettim yarını bekliyemiyecem huaaa
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi painlerden hangileri gitti nası gitti kurbağa yuttumu neyaptı tam anlayamadım acele okudum. bi yarım saat sonra adam akıllı okuyim eniyisi inceleye inceleye =D

şimdi tekrar baktım, bitanesi fuuton rasen shirunkenle, biri double rasenganla, biri kurbağanın ağzında ölüyo demi painlerin? yanlış anlamamışım yani. 2 tanesini de önceden öldürdüydü. ozaman sadece asıl pain olduğunu düşündüğümüz kaldı demi şimdi jiraiyanın öğrencisi olan. bu nagato muydu yahiko muydu peki?

Sosyal ağlarda paylaş

aslında şimdi sage moddan çıktı ya (bkz:shikamaruyla babasının konuşması) artık yardıma gelebilirler, team gai, kazekage ve kardeşleri, 8 kuyruklu falan hepsi gelebilir artık! oley lan! umarım gelirler =D bi de double rasengan bildiğim kadarıyla yeni bişey değil filmlerden birinde vardı galiba. filmi izlemedim ama youtubeda bi vidyoda yapıyodu double rasengan, hatta rasenganlardan biri turuncuydu

Sosyal ağlarda paylaş

abi jiraiya orochimaruyla konuşurken ne demişti? nitelik nicelikten daha önemli, önemli olan teknik sayısı değil onu nasıl kulandığı falan filan diye. ne diye kasıyonuz daha yok yinemi rasengan falan diye, sonsuza kadar rasengan ve kage bunshin olcak, ama çok kral olcak çünkü sadece tek teknik üzerine çalışınca o tekniği mükemmelliğe ulaştırıyo yani naruto
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...