Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 cooldown u 2 hafta yapar kishi np OP olmaz naruto merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Burdan ne öğreniyoruz:Naruto'ya teknik falan öğretilmez arkadaş!Herif olayın bokunu çıkarıyo bkz. Rasengan bkz. Kage Bunshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Hayır bundan çıkartacağımız sonuç şu narutonun yeni teknik öğrenebilmesi için bi öncekileri için doktora master falan yapması gerekiyor. PS : Birde pain şuan oom modda naruto direk 1-0 başladı zaten.Direk harcanacak bir tipde değil ne olacak bakalım çok merah ettim yarını bekliyemiyecem huaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yeni bolum cıktı... http://www.onemanga.com/Naruto/432/01/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 tamam anladık rasengan doktora, master ne varsa yapmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 kakashi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bu muydu yani über sage mode :p yeni teknikler iyi güzel de hepsi rasenganın gelişmişi işte değişik şeyler de görmek istiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şimdi painlerden hangileri gitti nası gitti kurbağa yuttumu neyaptı tam anlayamadım acele okudum. bi yarım saat sonra adam akıllı okuyim eniyisi inceleye inceleye =D şimdi tekrar baktım, bitanesi fuuton rasen shirunkenle, biri double rasenganla, biri kurbağanın ağzında ölüyo demi painlerin? yanlış anlamamışım yani. 2 tanesini de önceden öldürdüydü. ozaman sadece asıl pain olduğunu düşündüğümüz kaldı demi şimdi jiraiyanın öğrencisi olan. bu nagato muydu yahiko muydu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 double rasengan! kishimoto biraksin bu isi gitsin yaoi manga yazsin kizlara bu ne lan yeminle soyluyorum 4 yasinda mongol bir cocuga su mangayi okutsan daha yaratici bir hariket yapabilirdi su bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 432 "e fırlatamıyorsan neye yarayacak?" diyordu chouji, onun verdiği akılla bunu yapmış lol ve god mode süresi de bitti, kişi direkt bleach'teki maske sistemini almış heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Naruto sadece o yarı-tilkiye dönüştüğü bölüm biraz hoşuma gitmişti. Zaten Naruto artık baştaki bıçakların bile tehlikeli olduğu güzel animeden çıktı bilindik nuke vs nuke anime e döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 aslında şimdi sage moddan çıktı ya (bkz:shikamaruyla babasının konuşması) artık yardıma gelebilirler, team gai, kazekage ve kardeşleri, 8 kuyruklu falan hepsi gelebilir artık! oley lan! umarım gelirler =D bi de double rasengan bildiğim kadarıyla yeni bişey değil filmlerden birinde vardı galiba. filmi izlemedim ama youtubeda bi vidyoda yapıyodu double rasengan, hatta rasenganlardan biri turuncuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 drall double rasenganla ölen zaten kurbağanın ağzında ölüyor, naruto da içerde, kurbağa ekstra öldürmüyor birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hea anladım. ben de diyodum koskoca painin bi vücudu gidip kurbağa yuttu diye ölcek mi diye =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Dayak şimdi narutoyu bi güzel tepelesin pein ehah. bu arada double rasengan denilen anneanne mantıklı tekniği kage bunshinlerle mi yaptı yoksa kendi mi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 zlorwf said: ...Zaten Naruto artık baştaki bıçakların bile tehlikeli olduğu güzel animeden çıktı bilindik nuke vs nuke anime e döndü. katılıyorum. kapışmaların eskisi kadar zevki yok. yaratıcılık da sıfır gerçekten. rüyasında rasenganlar mı kovalamış nolmuş artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bence naruto diger bölümde gözleriyle rosengan yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Naruto dayak yicek tam gg olacakken kötü zamanların über kurtarıcıları Lee ve Gai ortama akacak diyorum =) KONOHA GOURIKI SENPOU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ad3m +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 asdf bidahaki bölümde jiraiya ölcekmiş çünkü tsunade rasengan yapcakmış dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha ciddimisin çok feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 lan adam gurbaa oldu daha ne istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 abi jiraiya orochimaruyla konuşurken ne demişti? nitelik nicelikten daha önemli, önemli olan teknik sayısı değil onu nasıl kulandığı falan filan diye. ne diye kasıyonuz daha yok yinemi rasengan falan diye, sonsuza kadar rasengan ve kage bunshin olcak, ama çok kral olcak çünkü sadece tek teknik üzerine çalışınca o tekniği mükemmelliğe ulaştırıyo yani naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Kenshin muhabbeti gibi adam battoujutsuyu her yönde mükemmelize etmişti patır patır indiriyodu vs sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar