spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Var zaten. Emotional :) amaterasu yu yaptıktan sonra gözlerinden kanlar aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Sam said: kötü adamlar için geçerli değildir o, yazar yenilmelerini isteyinceye kadar. misal pain, herif bütün şehri yıktı hiç tınmadan ama tam naruto bunun hakkından geleceği zaman yan etkisi başgösterir, nefesi kesilir filan. misal rock lee&gaara vs kimimaru. adam kendi kendine öldüydü sdfgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kimimaru ölmezdi heralde ya.Adam Hidan version 2 gibi biişidi.Gurular gibi orasından burasından kemikler çıkardı bana mısın demedi.Ecel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ha? :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 bu hafta yok zaten wsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu hafta da mı yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 off 431 in spoilerlar çok feci. resimler koymuşlar kaynak da sağlam. doğruysa ağlarım çünkü... narutonun arkasındaki scroll ve sage teknikleri masterlaması, ve yondaime hızıyla summonera girişmesi feci ötesi. üstelik sasuke artık olmayan konoha arazisine ayak basıyor O_O lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 hebe saske artık konohayı yok edemez ettiler coktan:D iyi bi insan olr narutoyla gey ilişkilerine devam ederler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ne zaman cıkıcak manga yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Perşembe çıkacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Çarşamba Japonya'da çıkıyor.Nete de genelde ingilizce olarak cuma sabah düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ben mangayı biraz yarım okuduğmdan bu ameterasu ne onu anlayamadım merak ediom heryerde geçiomangekyoudan daha mı üstün.anladığım sağlam bişi ama biri açıklarsa çok memnun olurum...teşekkütler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mangekyou ile yapılan bir teknik kendisi. doujutsu. sönmeyen, herşeyi yakan siyah alevler. kullananı da biraz kör ediyor. hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Animeden takip ediyordum fillerlara girdi mangada tam olarak kaçtan baslıyım ve hangi siteden takip ediyorsunuz? Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 onemanga...bu kakashinin fln kullandığı gözle kol bacak koparmadan dahamı ileri ve üstün bi teknik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bu ondan daha iyi diye birşey yok. İkiside güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Letsgetthesunshine said: Animeden takip ediyordum fillerlara girdi mangada tam olarak kaçtan baslıyım ve hangi siteden takip ediyorsunuz? Tşk. 342'den başla. Son bir kaç sayfası sadece ve ondan sonra gelenlerin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Tsk tekrardan Paine kadar geldim anime neden bu kadar agır gidiyor diye kufrettim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mangayı simdi bitirdim okumayı ve bi sonraki sayı ne zaman gelicek ulann diye bagırıyorum.Ayrıca Bizim Naruto-kun sage mod dısında acaba Itachi den hediye olarak sharinggan almıs olabilir mi? Karsılastıklarında sana bir hediyem var ama umarım kullanmazsın tarzı bi laf etti. Ve Jiraya dan sonra Kakashi olmesin diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ne sharinganı ne yaptın abi, öyle birşey olursa naruto durdurulamaz olur zaten. Bildiğin chakra osuruyor adam, bide sharingan açarsa kyuubi üstüne combo yapıp açılır önü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 sanmıyorum sharingan olduğunu olursa imba olur. aşırı imba olur, bildiğin imba olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 muhtemelen mangekyonun ozelliklerine karsi resist verdi itachi. yoksa bir amaterasu'ya yatar direkt naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 velev ki sharingan verdi itachi hala kishimoto yu anlamadinizmi ogrenemedinizmi? aaa narutoda sharingan var ama acinca konsantrasyonu bozuldugundan rasengan atamiyor kyubii chakradan faydalanamiyor gibi veya sharingan avr ama sadece kage bunshinleri kullanabiliyor gibi bisey olur naruto bir gunde tanri olsa kishimoto onu alir baska bir boyuto hapseder ve bu dunyayla olan tek iletisimi kage bunshin leri olur sfdgsdfgsfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Bence daha kötüsü olur. Sharinganı olsa narutonun fuuton sharingan rasengan fln yapar ve bayık olan rasengan tekniklerine bi yenisini ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Viktor said: velev ki sharingan verdi itachi hala kishimoto yu anlamadinizmi ogrenemedinizmi? O kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar