Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ... valla umarım ölmez kakashi ya... Sonuç olarak en sevilen karakterlerden biri. Öle düşünüyorum ama yanında jiraiya da sevilen bir karakterdi öldü gitti bakalım artık hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 jiraiya o kurbağamsı tiple hiç sevilen bi karakter değildi bence :D ama sharinganın gidip de rinneganın gelmesi olayı hoş bi fikir gibi bak cidden. yada belki normal göz gitmiştir ona rinnegan konur. al sana imbaübersüper kakashi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 [spo] Sage Mode Jiraya benim çok hoşuma gitmişti ya. Tipi kayıktı ama bence güzel yapan da oydu. Ayrıca KAkashi'nin bir çividen ölceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Yoksa Kishi'yi çivi ile öldürür fanlar valla :D [/spo] Şu tipe bak abi. Bir insan nasıl sevmez bunu ! :D (Bana ninja kaplumbağları hatırlatmıştı bu arada) http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/00000375/16-17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 cevap veriyorum http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/00000377/05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 T-sHirt'e bastırmak lazım ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 jiraiya sevilmez mi ya, ero-sannin yani. hoş gerçi oroçi'yi bile öldürdü herif ki kötü adamlar diyarında dengi zor bulunacak bir karakterdi. bu kült karakterleri 24 dizisi gibi fosur fosur öldürürse çöp eder bu gidişle mangayı çünkü yeniler çok zayıf kalıyor eskilerin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yıldırım kasabasındaki karakterleri daha da açacak mı kishi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hakkaten ha biara raikage vardı arkasında bunla beraber ağlayanlar falan vardı noldu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Daha onlara sıra gelmedi sabredin. Belki ilerleyen konohona baskınında yardıma gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kakashi ölse bile, olay olacağını sanmıyorum. bize daha göstermediği bir şeyler olacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kakashiye şuan için birşey olmaz daha Gai akacak ortamlara diye düşünüyorum =) Bu arada Jiraiya'ya uzanan dilleri keserim ehuyhau onun kadar eğlenceli başka kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Evet Gai Rock-Lee falan 1000 bölümdür yoklar resmen. Bu eventle onların hepsini görme fırsatımız da olacak. Choji'nin babası yattı bu arada, kimsenin umrunda değil haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sand gelsin abi asıl, timeskip olduktan hemen sonra gorduk, baska da gormedik yani, hatta o zaman da bi gaara gorduk yani adam gibi, temari istiyorum ben yaw =), saka maka timeskip'ten sonra hic savasını gormedik temari'nin, dandik tenten'i bile gorduk ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sand gelse süper olur ya. Gara acaba Ichibi'yi kaybettikten sonra nasıl oldu. Güçlerinde azalma var mı? Yoksa üstünden bir yük kalktığı için daha da mı rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tenten ne amaçsız bi karakter ya. zeka desen yoksun, takımı gaza getiren öğe desen yok hatta bildiğin geri planda, güç desen zerre yok, teknik desen yok döne döne bıçak atıyo. niye varki =/ ya şöyle adam akıllı bi gücünü göstersinler, yada jiraiyayı bile öldürttüler tenten arada kaynasın iki vursunlar ölsün bence =D buarada tartışmalar yanlış anlaşılmış galiba, jiraiya'yı sevmemek gibi bişey sözkonusu değil, sadece kurbağa formuna karşı bi antipatim var onu belirttiydim sonra körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı erosennine laf yok! olayına dönmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Choujinin babası ölmemiştir,çakrası bitmiştir en fazla.Bir karakter ölecek olsa alnında "gidiciyim" diye yazıyor nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 neji gelsin ana karakterlerden biri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Drall said: tenten ne amaçsız bi karakter ya. zeka desen yoksun, takımı gaza getiren öğe desen yok hatta bildiğin geri planda, güç desen zerre yok, teknik desen yok döne döne bıçak atıyo. niye varki =/ ya şöyle adam akıllı bi gücünü göstersinler, yada jiraiyayı bile öldürttüler tenten arada kaynasın iki vursunlar ölsün bence =D Ya ben seviyorum onu, dediklerinde haklısın ama. Sevmemin sebebi ayı gibi silah spamliyor, hoş oluyor. Scroll basıyor. Ne bileyim enteresan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 high level 1 v 1 icin guclu gozukmese de aslinda kitlesel imhada cilgin atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 maalesef mangaka tenten'i şu ana kadar sadece "bakın böyle manyaklık derecesinde silah yağdıran birini bile dövebilecek bir güçte bu tip" çıkarımı yapmamızı istediği karakterlere karşı savaştırdı şu ana dek hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 konohamaru yargılar tenten'i cok rahat =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sasugay gelsın ortalık cümbüş olsun derım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 konoha baskını başlı başına 400 bölüm çıkarabilir aslında.. uzun zamandır görmediğimiz bir çok ninja şu anda orada (ve muhtemelen pein ile dövüşüyorlar). hepsini teker teker gösterse.. abov. ayrıca pein ne abi.. adam (teorik olarak) tek başına konoha'yı basıyor.. bunun kıvırılacak bir yanı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nese bekleyek bekliyemiyorum raw çok güzeldi oha süper bi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tenten direk hunter ya tek basina komple fail ama onunde 3 melee varken arkadan feci ranged calisiyor birde aoe iyi yani cokda kotu degil combat olarak ino dan iyidir genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar