Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

[spo] Sage Mode Jiraya benim çok hoşuma gitmişti ya. Tipi kayıktı ama bence güzel yapan da oydu. Ayrıca KAkashi'nin bir çividen ölceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Yoksa Kishi'yi çivi ile öldürür fanlar valla :D [/spo]

Şu tipe bak abi. Bir insan nasıl sevmez bunu ! :D (Bana ninja kaplumbağları hatırlatmıştı bu arada)

http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/00000375/16-17.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

jiraiya sevilmez mi ya, ero-sannin yani. hoş gerçi oroçi'yi bile öldürdü herif ki kötü adamlar diyarında dengi zor bulunacak bir karakterdi. bu kült karakterleri 24 dizisi gibi fosur fosur öldürürse çöp eder bu gidişle mangayı çünkü yeniler çok zayıf kalıyor eskilerin yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

sand gelsin abi asıl, timeskip olduktan hemen sonra gorduk, baska da gormedik yani, hatta o zaman da bi gaara gorduk yani adam gibi, temari istiyorum ben yaw =), saka maka timeskip'ten sonra hic savasını gormedik temari'nin, dandik tenten'i bile gorduk ya...
Sosyal ağlarda paylaş

tenten ne amaçsız bi karakter ya. zeka desen yoksun, takımı gaza getiren öğe desen yok hatta bildiğin geri planda, güç desen zerre yok, teknik desen yok döne döne bıçak atıyo. niye varki =/ ya şöyle adam akıllı bi gücünü göstersinler, yada jiraiyayı bile öldürttüler tenten arada kaynasın iki vursunlar ölsün bence =D

buarada tartışmalar yanlış anlaşılmış galiba, jiraiya'yı sevmemek gibi bişey sözkonusu değil, sadece kurbağa formuna karşı bi antipatim var onu belirttiydim sonra körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı erosennine laf yok! olayına dönmüş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
tenten ne amaçsız bi karakter ya. zeka desen yoksun, takımı gaza getiren öğe desen yok hatta bildiğin geri planda, güç desen zerre yok, teknik desen yok döne döne bıçak atıyo. niye varki =/ ya şöyle adam akıllı bi gücünü göstersinler, yada jiraiyayı bile öldürttüler tenten arada kaynasın iki vursunlar ölsün bence =D

Ya ben seviyorum onu, dediklerinde haklısın ama.
Sevmemin sebebi ayı gibi silah spamliyor, hoş oluyor.
Scroll basıyor.
Ne bileyim enteresan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

konoha baskını başlı başına 400 bölüm çıkarabilir aslında.. uzun zamandır görmediğimiz bir çok ninja şu anda orada (ve muhtemelen pein ile dövüşüyorlar). hepsini teker teker gösterse.. abov.

ayrıca pein ne abi.. adam (teorik olarak) tek başına konoha'yı basıyor.. bunun kıvırılacak bir yanı yok gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...