Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 said: itachi has no penis. saske has one but he isnt aware of it yet... yalan o yuzden :p
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne olacak ki bunlar uchiha klanı, suni döllenme jutsusu da vardır kesin.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 407 e bu peyin de dayak yiyecek figüran olarak sonlandıracak anlaşılan kariyerini. o kadar gölgelerden yıllarca akatsuki liderliği yapıyordu güya. hayır madara bir de "sasuke için pain ile konan'ı feda ettik ama olsun, değer" diyecek filan. heh.. o shina da pain klanına mı mensup, ne biçim gözlükler öyle (:P)
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 407 ehehe jiraiya'nın kitabı kopardı yalnız =), p7. nin ilk cumlesi ozellikle =)... ya naruto'yu bi yere goturucek bu fukasaku sama falan bence... su anda naruto'nun hic bi sansı yok ki pein'e karsı... ayrıca bu shiho'ya gıcık oldum, temari'den baska yar bilmem ben shikamaru'ya =)...
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 "IT'S BIGGER THAN I THOUGHT..." FDHSKFJHFKSK O değil işler kızışıyo ya. Anime neden yayınlanmıyo peki bilen var mı?
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Peinin o bedenleri sadece piyon zannedersem asıl bedeni tehlikeye atmıyor.Sadece işini görmek için gönderiyor bunları bence daha baya bi beden vardır onda.
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hehe icha icha tacticsin detaylarını biraz da olsa öğrendik gibi...Pain de saldırmaya bodoz gidiyor,nasıl nincalık bu?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 e zaten naruto evreni ninjaları ninjadan ziyade grandmaster UO charı gibi, GM mage, GM fencing, GM hiding vs her iş geliyor ellerinden. (:P) icha icha tactics'e devam yazılamayacak ya ona yanarım. :/
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 naruto'dan beklemiyorum da, kakashi hatım etti tum seriyi, devamını o yazarsa hic sasırmam eheh...
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pain ve konan sadece ikisi basarlarsa konoha'yı ellerine çok fena alırlar diyorum. 50 kuruşuna da bahse giriyorum.
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pain'in saldırmasıyla acaba pain mi gidici,yoksa konoha mı karar veremiyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ascraeus said: pain ve konan sadece ikisi basarlarsa konoha'yı ellerine çok fena alırlar diyorum. adam sonucta kage, kendi köyü var. çıkıp da tek başına dalmaz.. belki.. herhalde..
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyide jiraiyanın painin şehrinde yakaladığı asker, pain hakkında 1 koyu tek başına yok etti ve tek yara bile almadı flm demişti sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 öyle lafları söylüyorlar ki rasenganla hamur yoğuran tipler dövdüklerinde "vay be ne azimmiş ama" desin. (:P) yoksa "CR 100, bunu naruto dövemez" maksadıyla değil heh..
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 @Sawer,orada köyü değil de,adamın tüm sülalesini,komşularını tanıdığı herkesi öldürdü diyordu. Tüm köyü yok etti dediğini sanmıyorum,sıkar biraz paini bile.Hem yokedebilse niye bahsettiği silahı yapmaya çalışsın? :)
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi köy var,köy var yane(adjahsheauwea) dandirik köyle konoha birmi:D
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 atıyorum bugün tek başıma liechtenstein'a girsem, alırım.. almanya zorlar.. amerika ı ıh.. öyle düşün!!
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eight tail kafa adama benziyor :D ölmez inşallah naruto ile takılırlar şöle piskopat piskopat ayrıca akatsuki kıyafeti sasukeyi açmış :P
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sapka olmadan akatsuki kıyafetinin oluru yok
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öyle valla. wesley snipes jinchuuriki şöyle güzelce tokatlar umarım ama sasuke'nin yeni gözü atom bombası patlatmıyorsa şaşacam cidden.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 neyse train geldi sonunda, bişeye benzer artık naruto umarım.
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sasukenin yeni gözü atom modeline benziyor zaten.Bole elektronlar flm:D
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eight tails jinchuurikisini sevdim ya ama karşısına saskeyi verdiler potansiyeli olan bi karakter harcanıcak peh
Öne çıkan mesajlar