Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 said: itachi has no penis. saske has one but he isnt aware of it yet... yalan o yuzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne olacak ki bunlar uchiha klanı, suni döllenme jutsusu da vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 407 e bu peyin de dayak yiyecek figüran olarak sonlandıracak anlaşılan kariyerini. o kadar gölgelerden yıllarca akatsuki liderliği yapıyordu güya. hayır madara bir de "sasuke için pain ile konan'ı feda ettik ama olsun, değer" diyecek filan. heh.. o shina da pain klanına mı mensup, ne biçim gözlükler öyle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 saske one shot ceker son beast e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 407 ehehe jiraiya'nın kitabı kopardı yalnız =), p7. nin ilk cumlesi ozellikle =)... ya naruto'yu bi yere goturucek bu fukasaku sama falan bence... su anda naruto'nun hic bi sansı yok ki pein'e karsı... ayrıca bu shiho'ya gıcık oldum, temari'den baska yar bilmem ben shikamaru'ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 "IT'S BIGGER THAN I THOUGHT..." FDHSKFJHFKSK O değil işler kızışıyo ya. Anime neden yayınlanmıyo peki bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Peinin o bedenleri sadece piyon zannedersem asıl bedeni tehlikeye atmıyor.Sadece işini görmek için gönderiyor bunları bence daha baya bi beden vardır onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hehe icha icha tacticsin detaylarını biraz da olsa öğrendik gibi...Pain de saldırmaya bodoz gidiyor,nasıl nincalık bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 e zaten naruto evreni ninjaları ninjadan ziyade grandmaster UO charı gibi, GM mage, GM fencing, GM hiding vs her iş geliyor ellerinden. (:P) icha icha tactics'e devam yazılamayacak ya ona yanarım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 naruto'dan beklemiyorum da, kakashi hatım etti tum seriyi, devamını o yazarsa hic sasırmam eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Pain cok fena karizma yapti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 pain ve konan sadece ikisi basarlarsa konoha'yı ellerine çok fena alırlar diyorum. 50 kuruşuna da bahse giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pain'in saldırmasıyla acaba pain mi gidici,yoksa konoha mı karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ascraeus said: pain ve konan sadece ikisi basarlarsa konoha'yı ellerine çok fena alırlar diyorum. adam sonucta kage, kendi köyü var. çıkıp da tek başına dalmaz.. belki.. herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyide jiraiyanın painin şehrinde yakaladığı asker, pain hakkında 1 koyu tek başına yok etti ve tek yara bile almadı flm demişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 öyle lafları söylüyorlar ki rasenganla hamur yoğuran tipler dövdüklerinde "vay be ne azimmiş ama" desin. (:P) yoksa "CR 100, bunu naruto dövemez" maksadıyla değil heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 @Sawer,orada köyü değil de,adamın tüm sülalesini,komşularını tanıdığı herkesi öldürdü diyordu. Tüm köyü yok etti dediğini sanmıyorum,sıkar biraz paini bile.Hem yokedebilse niye bahsettiği silahı yapmaya çalışsın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi köy var,köy var yane(adjahsheauwea) dandirik köyle konoha birmi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 atıyorum bugün tek başıma liechtenstein'a girsem, alırım.. almanya zorlar.. amerika ı ıh.. öyle düşün!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eight tail kafa adama benziyor :D ölmez inşallah naruto ile takılırlar şöle piskopat piskopat ayrıca akatsuki kıyafeti sasukeyi açmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sapka olmadan akatsuki kıyafetinin oluru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öyle valla. wesley snipes jinchuuriki şöyle güzelce tokatlar umarım ama sasuke'nin yeni gözü atom bombası patlatmıyorsa şaşacam cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 neyse train geldi sonunda, bişeye benzer artık naruto umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sasukenin yeni gözü atom modeline benziyor zaten.Bole elektronlar flm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 eight tails jinchuurikisini sevdim ya ama karşısına saskeyi verdiler potansiyeli olan bi karakter harcanıcak peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar