Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

407

e bu peyin de dayak yiyecek figüran olarak sonlandıracak anlaşılan kariyerini. o kadar gölgelerden yıllarca akatsuki liderliği yapıyordu güya.

hayır madara bir de "sasuke için pain ile konan'ı feda ettik ama olsun, değer" diyecek filan. heh..

o shina da pain klanına mı mensup, ne biçim gözlükler öyle (:P)

Mesaj tarihi:

407

ehehe jiraiya'nın kitabı kopardı yalnız =), p7. nin ilk cumlesi ozellikle =)... ya naruto'yu bi yere goturucek bu fukasaku sama falan bence... su anda naruto'nun hic bi sansı yok ki pein'e karsı...

ayrıca bu shiho'ya gıcık oldum, temari'den baska yar bilmem ben shikamaru'ya =)...

Mesaj tarihi:
Peinin o bedenleri sadece piyon zannedersem asıl bedeni tehlikeye atmıyor.Sadece işini görmek için gönderiyor bunları bence daha baya bi beden vardır onda.
Mesaj tarihi:
e zaten naruto evreni ninjaları ninjadan ziyade grandmaster UO charı gibi, GM mage, GM fencing, GM hiding vs her iş geliyor ellerinden. (:P)

icha icha tactics'e devam yazılamayacak ya ona yanarım. :/
Mesaj tarihi:
öyle lafları söylüyorlar ki rasenganla hamur yoğuran tipler dövdüklerinde "vay be ne azimmiş ama" desin. (:P)

yoksa "CR 100, bunu naruto dövemez" maksadıyla değil heh..
Mesaj tarihi:
@Sawer,orada köyü değil de,adamın tüm sülalesini,komşularını tanıdığı herkesi öldürdü diyordu. Tüm köyü yok etti dediğini sanmıyorum,sıkar biraz paini bile.Hem yokedebilse niye bahsettiği silahı yapmaya çalışsın? :)
Mesaj tarihi:
öyle valla.

wesley snipes jinchuuriki şöyle güzelce tokatlar umarım ama sasuke'nin yeni gözü atom bombası patlatmıyorsa şaşacam cidden.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...