Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

sayı oldukça doluydu. tobi'nin madara'yla, hashirama'yla, zetsu'yla hatta nagato'yla bağıntılarılarını görmüş olduk. bol dialog, bol içerik, gayet tatmin etti.

yalnız tobi=obito olayı halen aklıma yatmış değil.
tobi'yi ilk gördüğümüzde bizzat madara olmadığını, madara'nın askerlerinden biri ya da çocuğu felan olduğunu tahmin etmiştik. ayrıca uzun yaşamasını sağlayacak bir beden değişikliği yaptığını ya da zombi gibi farklı bedenleri kontrol ettiğini düşünmüştük. bu açıdan obito'ya olanlar normal geldi.
öte yandan bizim tanıdığımız tobi, çıkarcı, pragmatist, arkadan dolanan, sarcastic ve bencil bir karakterken,
obito, yardımsever, idealist, sakar, naruto'ya benzer sevgi dolu bir karakterdi.
böyle bir karakterin zat diye bu kadar radikal kişilik değiştirmesini garipsiyorum.
"trajik olay" diye rin'in ölmesini gösteriyorlar da, rin niye ölüyor, madara bu adamı nerden buluyor, neden özellikle obito'ya bu kadar kıyak çekiyor, bu tip şeyler kafama yatmadı.
ayrıca obito gibi karakter bir yerde patlar sonunda, "tamam yeter bu kadar insan öldüğü, istemiyorum ben ayın gözü planını" felan diye.

bu arada nagato annesini babasını 2. ninja savaşında kaybediyor.
obito 3. ninja savaşında "ölüyor", nagato bu sırada akatsuki'yi kuruyor, sonrasında da nagato ile obito tanışıyorlar demek ki.
şu iki savaş hayli ilginç bir şeye benziyor, hatta şu anki 4. savaşa göre daha enteresan ve daha çekişmeli gibi.
aslında birer filmlerini yapsalar çok iyi olabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bone, rin'in hikayesini elbette ki sonraya saklayacak kakaşi anlatsın diye. madara da kendi klanından böyle haşirama kültive edebileceği adam bulmuş, elinden geçmiyordur herhalde hergün başvurular lol.

606

iyiydi, hemen herşeyi bağladı nihayet zetsu olsun, madara olsun, tobi olsun, hatta nagato olsun.

ve evet dediğim gibi tobi de iyi çıktı, hatta madara da iyi çıktı gibi. daha beş kageye planı duyurduklarında yazmıştım heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

Dragonfire said:

samaella said:

ilginç yerlere bağladı bak hikayeyi. Ters köşeye yatırabilir evil hashirama çıkabilir :)

Neredeyim diye sorduğunda, birilerini kurtarırken yaralandın dimi ? diye soruyla karşılık verdi oradan gözlerini verdiğine bağladı. Hikaye tam tersimi aslında, gözlerini kardeşine mi verdi. Hayatta kalan madara değil kardeşi, ölüp giden madaramıydı acep. Meehh.

Hashiramanın ölüsü zetsu sıçıyomuş anlaşılan zetsunun ilk formu mu bu.

bende kardedimi cikacak acaba diyorum. Haftaya gorucez artik gozleri kime verdi.

aga gözleri nagatoya verdi ya

hatta sonra tobi gitti geri aldı nagatonun ölüsünden madaranın gözleri

bunu rüyamda mı gördüm acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

cokuntuden "kayip geciyor" obito

tamam kayıp geçiyor da benim sorduğum o değil ki.

öldüğü sırada kayıp geçiyor olsa bile niye kayalarda sıkışıp ezilip ölmüyor,
neden madaranın kucağına düşüyor?

sasuke'nin plot armor hadisesinden daha da absürt bi durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

mangekyo aktive oluyor, transculent oldugu icin olmuyor, mezou'nun oldugu magaraya dusuyor.

abi halen anlamadın mı dediğimi,
obito nasıl kayalardan aşağı süzülüyor diye sormuyorum,
nasıl isabet edip de "tam olarak madaranın mağarası"na girme tesadüfüne erişiyor, girebileceği o kadar yer varken nasıl oluyor da girdiği yer madaranın mağarası çıkıyor.

bunu soruyorum ama eminim gene "sharinganıyla giriyor" diyceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...