Sawer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Onun çocukluk hikayesinde herhangi bir şey yok ki, sadece neden yılan fetişi olduğunu açıklıyor. Adam direk saf kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 öksüz yetim kalmış, dünyadaki bütün jutsuları öğrenicem diye kafaya takıyor. profesör üçüncü'nün olayının takıntı haline gelmesi direkt. yoksa kötülük yapayım keyifleneyim eghe eghe durumu yok mesela bir hidan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hidanin da oyle bir durumu yok. adamin inanci oyle taam mi. inanmiyorsan saygi duy!!1one! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 orochinin konoha takıntısı olmasaydı serinin en güçlüsü olurdu da saplantılı manyak öğren bütün jutsuları işte ne karışıon konohaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hidan'a ben mi dedim caşin'e tap diye, hak yolunu bulsaydı müslüman olsaydı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 606 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 ben baya tuttum bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lolanza bir bölüm oldu. Nagato pek büyük değilmiş veya obito birden boy attı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 sayı oldukça doluydu. tobi'nin madara'yla, hashirama'yla, zetsu'yla hatta nagato'yla bağıntılarılarını görmüş olduk. bol dialog, bol içerik, gayet tatmin etti. yalnız tobi=obito olayı halen aklıma yatmış değil. tobi'yi ilk gördüğümüzde bizzat madara olmadığını, madara'nın askerlerinden biri ya da çocuğu felan olduğunu tahmin etmiştik. ayrıca uzun yaşamasını sağlayacak bir beden değişikliği yaptığını ya da zombi gibi farklı bedenleri kontrol ettiğini düşünmüştük. bu açıdan obito'ya olanlar normal geldi. öte yandan bizim tanıdığımız tobi, çıkarcı, pragmatist, arkadan dolanan, sarcastic ve bencil bir karakterken, obito, yardımsever, idealist, sakar, naruto'ya benzer sevgi dolu bir karakterdi. böyle bir karakterin zat diye bu kadar radikal kişilik değiştirmesini garipsiyorum. "trajik olay" diye rin'in ölmesini gösteriyorlar da, rin niye ölüyor, madara bu adamı nerden buluyor, neden özellikle obito'ya bu kadar kıyak çekiyor, bu tip şeyler kafama yatmadı. ayrıca obito gibi karakter bir yerde patlar sonunda, "tamam yeter bu kadar insan öldüğü, istemiyorum ben ayın gözü planını" felan diye. bu arada nagato annesini babasını 2. ninja savaşında kaybediyor. obito 3. ninja savaşında "ölüyor", nagato bu sırada akatsuki'yi kuruyor, sonrasında da nagato ile obito tanışıyorlar demek ki. şu iki savaş hayli ilginç bir şeye benziyor, hatta şu anki 4. savaşa göre daha enteresan ve daha çekişmeli gibi. aslında birer filmlerini yapsalar çok iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bone, rin'in hikayesini elbette ki sonraya saklayacak kakaşi anlatsın diye. madara da kendi klanından böyle haşirama kültive edebileceği adam bulmuş, elinden geçmiyordur herhalde hergün başvurular lol. 606 iyiydi, hemen herşeyi bağladı nihayet zetsu olsun, madara olsun, tobi olsun, hatta nagato olsun. ve evet dediğim gibi tobi de iyi çıktı, hatta madara da iyi çıktı gibi. daha beş kageye planı duyurduklarında yazmıştım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 neresi iyi bunların ulaşmak istenilen nokta iyi gibi görünsede ulaşmaya çalışırken yapılanlar bariz kötüyse iyilik bunun neresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bütün dünyaya bedava lcd kafası yaşatmak istiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 chaotic good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Utilitarian utopia ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sonunda bitiyor manga en azından. Kaç yıl oldu her hafta okuyoruz, bir boşluk olacak yerinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Sam said: bütün dünyaya bedava lcd kafası yaşatmak istiyorlar işte. beyler oylar madaraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Black_Hand said: Dragonfire said: samaella said: ilginç yerlere bağladı bak hikayeyi. Ters köşeye yatırabilir evil hashirama çıkabilir :) Neredeyim diye sorduğunda, birilerini kurtarırken yaralandın dimi ? diye soruyla karşılık verdi oradan gözlerini verdiğine bağladı. Hikaye tam tersimi aslında, gözlerini kardeşine mi verdi. Hayatta kalan madara değil kardeşi, ölüp giden madaramıydı acep. Meehh. Hashiramanın ölüsü zetsu sıçıyomuş anlaşılan zetsunun ilk formu mu bu. bende kardedimi cikacak acaba diyorum. Haftaya gorucez artik gozleri kime verdi. aga gözleri nagatoya verdi ya hatta sonra tobi gitti geri aldı nagatonun ölüsünden madaranın gözleri bunu rüyamda mı gördüm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Bone said: madara bu adamı nerden buluyor http://www.mangahere.com/manga/naruto/v60/c602/7.html cokuntuden "kayip geciyor" obito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Black_Hand said: bunu rüyamda mı gördüm acaba? cocukken nagatoya verdi gozlerini dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 20 Sep 2012 da atmışım o postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mum_Chamber said: cokuntuden "kayip geciyor" obito tamam kayıp geçiyor da benim sorduğum o değil ki. öldüğü sırada kayıp geçiyor olsa bile niye kayalarda sıkışıp ezilip ölmüyor, neden madaranın kucağına düşüyor? sasuke'nin plot armor hadisesinden daha da absürt bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 mangekyo aktive oluyor, transculent oldugu icin olmuyor, mezou'nun oldugu magaraya dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 madara kurtariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mum_Chamber said: mangekyo aktive oluyor, transculent oldugu icin olmuyor, mezou'nun oldugu magaraya dusuyor. abi halen anlamadın mı dediğimi, obito nasıl kayalardan aşağı süzülüyor diye sormuyorum, nasıl isabet edip de "tam olarak madaranın mağarası"na girme tesadüfüne erişiyor, girebileceği o kadar yer varken nasıl oluyor da girdiği yer madaranın mağarası çıkıyor. bunu soruyorum ama eminim gene "sharinganıyla giriyor" diyceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 orayı mesken tutan ama o banditler yahu rin i kaçıran. O olayda da rin olduğunu düşünürsek Rin ile başladı, rin öldü bu tam sapıttı. Demekki rin madaranın torunu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar