Krology Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 behold the true power of uchiha: başın sıkıştı mı yeni teknik çıkart... susanoo perfect form susanoo demonic form susanoo devilic form susanoo angelic form susanoo celestial form susanoo divine form susanoo godly form susanoo real form susanoo draconic form susanoo formy form susanoo delighted form susanoo battle mode form susanoo dragonzord form susanoo godling form susanoo goddamn batman form ... durmak yok, yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 okadar bölüm itachi kombatında baydırıp en heyecanlı yerinde kesmeside küfür gibi oldu ha. Ben kabutodan bir geri dönüş bekliyorum ama bakalım. Madaranın boku çıktı insan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 şahane ya, biraz abarttı sonda gerçi ama anime'de seyretmesi süper olacak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hay ebenin susanosu yaa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 madara koydu yine çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hakkaten ne susanoymuş arkadaş. Acaba ister misin sasuke itachi'ye hala village'ı koruduğu için sinirlenip edo tensei'nin durdurulmasına engel olsun? Zaten bokunu çıkartan madara tümden alır aşağı kageleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 kim kazanırsa kazansın, kaybedenler şinobi'ler ve zetsu klonları olacak. bu beklenen bir power up idi.naruto kurama'nın kazandıktan sonra, sasuke içinde bir şeyler çıkacaktı. şimdi full mode kurama'ya karşı, full mode susanoo var. bu saatten sonra, naruto ve sasuke'yi, ancak godzilla ayırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 MasterHapLo said: sasunonun boku cikmis. kabuto itachinin tam edo tensei yi iptal etmeyi ogrendigi sirada kabuto resminde bi gariplik var. Acaba izanamiden kurtuluyor mu? Devamı haftaya asdasd içten içe kabuto'dan bi geri dönüş bende bekliyorum ama şimdi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mangateers te çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 okudum yedim http://www.mangareader.net/naruto/589 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sırf biraz daha ekşin olsun bide naruto ile saske kapışsın diye saske yinede dalcam olm ben gonohaya diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 iki haftadır kısa geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Sanki itachi sasukeye bir güç daha vericek gibi ? " I can still make it " Yada önemli bir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 E bizahmet bişi desin artık 2 kere öldü mübarek, dünya birbirine girmiş etraf tozduman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Itachi olmasa. Yıllarca kafayı yemiş sayko sandık bir de kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 madarayı biraz daha abartsalardı, yetmedi bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 5 kagenin elektrik, lav, patlama, kum, duman vsle yenemediği madarayı 1. hokage odunla nasıl dövüyormuş ayrı bir başlık açıp tartışmak lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 evet ya merak ettim 1. hokage neymiş öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Krology said: Sanki itachi sasukeye bir güç daha vericek gibi ? " I can still make it " Yada önemli bir bilgi. poke atçak alnına bi tane sadece güç fln vermez zaten saskeye allah versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 samaella said: 5 kagenin elektrik, lav, patlama, kum, duman vsle yenemediği madarayı 1. hokage odunla nasıl dövüyormuş ayrı bir başlık açıp tartışmak lazım aslında. Madaranın 1. hokage'le dövüşünde 9 tail artısıda vardı. Naruto bitsinde eski zamanları göstersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ıslatıyormuş odunu, öyle dövüyormuş. (:P) son bir kere daha gördük bazı karakterleri, hmm! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 samaella said: 5 kagenin elektrik, lav, patlama, kum, duman vsle yenemediği madarayı 1. hokage odunla nasıl dövüyormuş ayrı bir başlık açıp tartışmak lazım aslında. Mortis said: evet ya merak ettim 1. hokage neymiş öle aslında şu an için madarayı zorlayabilecek bir adam yok. madara adam öyle afra tafra yapıyor ki, "hahah şu anki halimi sadece first hokage durdurabilmişti, siz kimsiniz ancak böceksiniz" gibi bir tavra girmiş. tamam evet, rinnegan + hashirama geni ile "ehanced madara" gibi bir hale gelmiş olabilir. ancak hashirama ile karşılaştığı sıralarda bunlar yoktu, tam öldüğü sırada rinnegan'ı açtığını da itiraf ediyor. bana öyle geliyor ki kishimoto şu sıralar ciddi bir şekilde kendi ayağını yoketmekle meşgul, çünkü önceki hikayelerle çok çelişen bir olay sundu. örneğin, hashiramanın gücünü az çok biliyoruz. "kage level" boyutunda bir gücü olduğunu biliyoruz, kocaman odunlar oluşturabildiğini de biliyoruz. first+second vs third savaşında gözlemleme imkanımız olmuştu. "canon" değil belki ama yeni oyunda hashirama ile madara arasında nasıl bir savaş döndüğünü de görmüş olduk. yani şu anki kageler az çok hashirama ile kıyaslanabilir durumda. minato gitsin hashiramayla kapışabilir, raikage gitsin gene hashiramayla kapışabilir, bütün bunlara rağmen madara öyle bir davranıyor ki, sanki "bu anki" haliyle hashiramanın karşısındaydı ve hashirama bu şeklindeyken yendi. buna benzer çelişkiler rahatsız etti beni. bunun üstüne madaranın "susanoo" diye dragonball Z taklidi boyutta bir şey çıkarmış olması daha da rahatsız etti. narutonun şimdiye kadar okuduğumuz tüm bölümlerini ve tüm mantığını yokeden bir şey oldu bence. eğer "aha aha kandırdım, aslında genjutsu bu" demezse, veya daha da tuhafı edo tensei dispeli sonrasında halen savaşmaya devam ederse, çok çok büyük bir saçmalık yaratıcak benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya önceki gördüğümüz susanoların tam olmadığı belliydi, yok sadece kemik yok sadece kas filan. bunun buraya varacağını kestirmek güç değil ama komamura tayçonun bankaisi ayarında yapması gereksiz abartı oldu tabii. öte yandan madara kendi adına oynayabilen bir varlık değil, geçmişte bir süre süper güçlüymüş ama şimdi sadece edo tensei ile filan başkasına hizmet edebiliyor. bugünkü halde kabuto > madara o nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar