Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

behold the true power of uchiha:

başın sıkıştı mı yeni teknik çıkart...

susanoo perfect form
susanoo demonic form
susanoo devilic form
susanoo angelic form
susanoo celestial form
susanoo divine form
susanoo godly form
susanoo real form
susanoo draconic form
susanoo formy form
susanoo delighted form
susanoo battle mode form
susanoo dragonzord form
susanoo godling form
susanoo goddamn batman form
...

durmak yok, yola devam

Sosyal ağlarda paylaş

kim kazanırsa kazansın, kaybedenler şinobi'ler ve zetsu klonları olacak.

bu beklenen bir power up idi.naruto kurama'nın kazandıktan sonra, sasuke içinde bir şeyler çıkacaktı. şimdi full mode kurama'ya karşı, full mode susanoo var. bu saatten sonra, naruto ve sasuke'yi, ancak godzilla ayırır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
samaella said:

5 kagenin elektrik, lav, patlama, kum, duman vsle yenemediği madarayı 1. hokage odunla nasıl dövüyormuş ayrı bir başlık açıp tartışmak lazım aslında.
Madaranın 1. hokage'le dövüşünde 9 tail artısıda vardı. Naruto bitsinde eski zamanları göstersinler
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

5 kagenin elektrik, lav, patlama, kum, duman vsle yenemediği madarayı 1. hokage odunla nasıl dövüyormuş ayrı bir başlık açıp tartışmak lazım aslında.

Mortis said:

evet ya merak ettim 1. hokage neymiş öle

aslında şu an için madarayı zorlayabilecek bir adam yok.
madara adam öyle afra tafra yapıyor ki, "hahah şu anki halimi sadece first hokage durdurabilmişti, siz kimsiniz ancak böceksiniz" gibi bir tavra girmiş.

tamam evet, rinnegan + hashirama geni ile "ehanced madara" gibi bir hale gelmiş olabilir. ancak hashirama ile karşılaştığı sıralarda bunlar yoktu, tam öldüğü sırada rinnegan'ı açtığını da itiraf ediyor.

bana öyle geliyor ki kishimoto şu sıralar ciddi bir şekilde kendi ayağını yoketmekle meşgul,
çünkü önceki hikayelerle çok çelişen bir olay sundu.

örneğin, hashiramanın gücünü az çok biliyoruz. "kage level" boyutunda bir gücü olduğunu biliyoruz, kocaman odunlar oluşturabildiğini de biliyoruz. first+second vs third savaşında gözlemleme imkanımız olmuştu.
"canon" değil belki ama yeni oyunda hashirama ile madara arasında nasıl bir savaş döndüğünü de görmüş olduk.

yani şu anki kageler az çok hashirama ile kıyaslanabilir durumda.
minato gitsin hashiramayla kapışabilir, raikage gitsin gene hashiramayla kapışabilir,
bütün bunlara rağmen madara öyle bir davranıyor ki, sanki "bu anki" haliyle hashiramanın karşısındaydı ve hashirama bu şeklindeyken yendi.

buna benzer çelişkiler rahatsız etti beni.
bunun üstüne madaranın "susanoo" diye dragonball Z taklidi boyutta bir şey çıkarmış olması daha da rahatsız etti.
narutonun şimdiye kadar okuduğumuz tüm bölümlerini ve tüm mantığını yokeden bir şey oldu bence.

eğer "aha aha kandırdım, aslında genjutsu bu" demezse,
veya daha da tuhafı edo tensei dispeli sonrasında halen savaşmaya devam ederse,
çok çok büyük bir saçmalık yaratıcak benim açımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya önceki gördüğümüz susanoların tam olmadığı belliydi, yok sadece kemik yok sadece kas filan. bunun buraya varacağını kestirmek güç değil ama komamura tayçonun bankaisi ayarında yapması gereksiz abartı oldu tabii.

öte yandan madara kendi adına oynayabilen bir varlık değil, geçmişte bir süre süper güçlüymüş ama şimdi sadece edo tensei ile filan başkasına hizmet edebiliyor. bugünkü halde kabuto > madara o nedenle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...