Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

aslında ilginç bir bölümdü bu,
ancak önemli olan bunu nasıl devam ettirilceği.

naruto rasengan spamlamak dışında bişiler yapsın, yoksa rinneganı alması zor.
karakterin gelişmesi gerek, bir yerde tıkanmış artık.
chakrası bu kadar fazlayken yapabileceği milyon tane teknik var.
Sosyal ağlarda paylaş

nesi ilginc allasen. madara dedigin adami first hokage madara ediyor. sonra third hokage first'un yaninda second ve orochi'yi de madara ediyor. ama kocaman shinobi ordusundan besyuz adam birlesip iki kageyle basedemiyorlar, olay narutoya kaliyor.

bu sirada cok sevildigi icin itachi respawnlaniyor cok aptal bir sekilde. oyle ki bir jutsu var, 15 yasinda cocuk gelistirmis, ama 10 yilda bir kullanabiliyor. ama 3-5 yilda nasilsa gelistirmis ve 10 yilda bir kullanilabildigini biliyor. bunu da itachi cok anlamsiz bir sekilde narutoya veriyor. verebilecegi daha anlamli birsey yok.

ama ogreniyoruz ki, bu jutsu da cok onemli degilmis cunku rinnegan'i kullanabiliyormus madara. ama niyeyse bunu kimse hic bilmemis.
Sosyal ağlarda paylaş

ha sen genel olarak konuşuyorsun, ben son sayıdan bahsetmiştim.

genele bakarsak şu beni şaşırtıyor:

raikage var mesela ölmüş, ölmeden önce tek bir yarası var. dirildikten sonra kimse onu öldüremiyor.

kabukçu ilizyonist adam var gene kimse öldüremiyor.

eski kagelerle günümüzdeki kageler kapışıyor ama ölen kageler nasılsa yeniyor felan.
Sosyal ağlarda paylaş

albertobalsam said:

arkadaslar lutfen meseleleri kagit-tas-makas gibi algilamayalim. bi tur spor musabakasi gibi dusunun bu kapismalari. kimin ne zaman galip gelecegi becerilerinin yani sira o anki kosullara ve ruh hallerine gore de belirlenebilir pek tabi. neticede ninja bunlarin hepsi pokemon degil.

sıkıntı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

nesi ilginc allasen. madara dedigin adami first hokage madara ediyor. sonra third hokage first'un yaninda second ve orochi'yi de madara ediyor. ama kocaman shinobi ordusundan besyuz adam birlesip iki kageyle basedemiyorlar, olay narutoya kaliyor.

baştan evet aynen böyle gözüktü ama kendisi de farkında olacak ki "ölmeden kısa süre önce rinnegan açtım", "haşirama ile savaştıktan sonra mokuton aldım" gibi iki ciddi power-up'tan bahsetti. kısacası birinci ile dövüştüğü zamandan hatırı sayılır daha güçlü. başta göründüğü kadar saçma değil yani.

ha bir de o beşyüz adamın 490'ı çöp, dedekage ve kazekage olmasalar hepsi yatıyordu. şimdi naruto solo alamayacak görünen o ki.

öbür muu'yu da herhangi bir kage saymamak lazım, dust element yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm çok başarılıydı ama o power uplar nasıl olmuş wood element falan nasıl gelmiş acaba. Kabuto da fake madara cümlesini kullandı. Kyubi gaza geldi naruto rassengan baraj yaptı ama yani madaralar birbirleriyle kapışsa daha tatlı olur sanki :D

Ulen bi bakıyon itachi çıkıyo biyerden çakarım alayınıza moduyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...