samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 valla narutodan sonra onepiece okudum. 5 kere naruto okumuş kadar oldum. 1 haftada insan bukadar mı sığ diyalog yazar arkadaş anlayamıyorum şu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lolwut? naruto edit mode rasssengannnn saçmalıklarından sonra adam gibi bir bölüm oldu gayet. umarım gelmez. anime'de şahane olacak seyretmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Wishmaster said: Yeni resimli tepki userımız madboy sanırım Aynılar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cool http://i.imgur.com/wXGPK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 557 bir dövüşü de naruto bulaşmadan kendi başlarına bitirdiler, helal. endişelendim yetişecek diye. wow boss çıkar bu mizukageden heh. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 +1 Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sasorinin (vs sakura) kaldırdığı kazekage metal kummu kullanıyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 demir. her kazekage bir maddenin tozuna hükmediyor görünen o ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 558 Düştü beyler koşun. spo battal gazi geliyor havasında bölüm olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mangastream'de yoksa koşmam, kaçarım. hala mangastream'den izlemeyenler var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mangareaderdan takip ediyorum =) Mahalle bakkalından alışveriş yapan emekli gibiyim. Ayağımız buna alışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 558 muu'nun o kadar kolay ölmeyeceğini biliyordum. dedekage'nin hocası, disintegrate mucidi, boru değil. naruto da çaktırmadan hinata'yı kurtardı bu sefer. :p KUÇİYOSE NO CUTSU ile ne geliyor bakalım heh. mangastream sayfaları genelde o kadar ağır yüklüyor ki bıraktım artık ben onu. çekilmiyor beşer kere f5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mangareaderın çeviri exlusive onlara. sonra diğer siteler alıyor bazen. ve orada bulacağından çok daha kaliteli. http://mangastream.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 görüntü de daha kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Reklamlar! Spo Konuşan yılanı da gördük, tek eksiğimiz kaldı Oroçimarü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 e kabutonun trump kartı ne peki muu nun samınlayacağı dalga mı yoksa orochimaru mu ? lol Naruto herkese koştu ama gene kakashiyi göremedik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kesin orochimaru ya. lore'a tecavuz gelecek ama orochi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oroçi kılıçla mühürlendiği için sanmıyorum, tahminim madara'nın görünce şaringanını yerinden fırlatan şahıs. kardeşi filan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kakashi öldü bence, yani ona kanaat getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kakashi ölmez leaf bölünmez. kardeşi o madaranın kardeşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yeni bölümde hinata var koşun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 animesinde görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 MOAR HINATA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 http://img.ponibooru.org/_images/df8b5b6d249fcb208ac2413f4ef28daf/12678%20-%20Hinata%20Naruto%20crossover%20fluttershy%20human.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 KAWAI OVERLOAD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar