Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ya rinnegan 1 çift değil mi ? nasıl o kadar çok olabiliyor her nesilde bi tane çıkıyorda bunları mı toplamış napmış bu madara nasıl rinneganlar böyle çoğalıyor yoksa painin muhabbeti gibi o kontrol ediyor onlarında rinneganı oluyor fln mı kafam karıştı :) ilerki bölümlerde daha netlik kazancak sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

çok merak ediyorum nasıl bir savaş olacak diye.

daha önce şu bahsettiğim
her kuyruklunun kendinden önceki kuyruklulardan çok daha güçlü olma durumu varsa,
one tail dışındaki yakalanan beastler burda,
eight tails ve nine tails karşı tarafta,
bu altı tane kuyrukluyu paramparça ederler.

tabii bunların üstüne madara da girerse devreye, o ne olur bilemem.

tahminim, naruto 7+6+2'yi alır, bee 3+4+5'i alır.
ayrıca kendi içinde demon fox insafa gelir de ehlileşirse, belki sage mode + nine tailed chakra mode birleştirip gücünü daha fazla arttırabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

smarthan said:

ben pain gibi kontrol ediyor diye anladım. ama öyle ise niye çakra vericileri yok orda takıldım sdf

Edo Tensei olmasın?

edo tensei işine güvenmiyordu pek. pain in jutsu ile edo tensei yi harmanlaması da saçma gibi. zaten kontrol edebiliyor edo tenseisiz. ne gerek var ki.
Sosyal ağlarda paylaş

After he took Nagato's body, Madara removed his Rinnegan and implanted it into his left eye, replacing the Sharingan lost due to the usage of Izanagi.[20] The Rinnegan allows the user to use all six elemental natures as well as all the abilities of the Six Paths of Pain, since they are all Rinnegan abilities. With the Rinnegan implanted, he can also summon the Demonic Statue of the Outer Path. He has now created his own Six Paths of Pain, made from the revived jinchūriki, with them having both the Sharingan and the Rinnegan as he does.

http://naruto.wikia.com/wiki/Madara_Uchiha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...