Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Hadi ya ne olcaksa olsun artık sıkıldım skldjfnhdflşgkdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hakkaten saçmaladıkça saçmalıyo kishi. yok hücresinden üretmiş. ninja mısın, bilim adamı mı, bahçıvan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Madara'nın yeni tipi tuttum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 kishiii artik jutsu sicma yeteeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Haftaya airborne kapısma olucak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ascraeus said: hakkaten saçmaladıkça saçmalıyo kishi. yok hücresinden üretmiş. ninja mısın, bilim adamı mı, bahçıvan mı? ya arkadaşlar bunları adam 5 yıl önce yapıyordu hikayede, neden bugün isyan ediyorsunuz ki heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 xunn said: Madara'nın yeni tipi tuttum ben. ampul kafa madara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 OVER NIN THOUSAAAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111 olmus heueheu tabi boel abidik gucleri spamlarlarsa, bole hax adamalri koyup dururlarsa sonunda olay eski olmus olanalri resleyip resleyip NARUTO DEIDARADAN DAHA GUCLU, AMA HEM SASORI HEM DIEDARA ILE BAS EDEBILCEKMI BAKALIM!1111 formatina sokucak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sam said: ascraeus said: hakkaten saçmaladıkça saçmalıyo kishi. yok hücresinden üretmiş. ninja mısın, bilim adamı mı, bahçıvan mı? ya arkadaşlar bunları adam 5 yıl önce yapıyordu hikayede, neden bugün isyan ediyorsunuz ki heh kim 5 sene önce hem hücreden kocaman bitki yetiştirip, 100k klon yapıp, insta space-time jutsu yapıp, 3 gözü üstüste takıyordu? kimse. madara çıktı çıkalı saçmaladı kishi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 oroçi vardı alasını yapan ki daha 50 yaşında filandı, bu madara 100-200 yaşında filan. köyden de atılınca bol bol zamanı olmuş kendini yetiştirmiş adam. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Beyler, biliyorum hepiniz bana kızacaksınız ama; SASUKE NERELERDE LAN??! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 gelsene sen bi şöyle.... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 spoiler şunu anlamadım ben orda bi tane mi hashirama var yoksa hepsi mi hashirama ? zetsu gibi gördüm ama yerdekileri... ayrıca bu clonelar ne derecede güçlüdür ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 o yerdekileri bende zetsuya benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hashirama basilmis zetsular. yani danzonun yapmaya calisip beceremedigi, yamatonun durumu. saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Wishmaster said: Beyler, biliyorum hepiniz bana kızacaksınız ama; SASUKE NERELERDE LAN??! :D Ya sus agzından yel alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Emrah, kishiyle konsutum, haberler iyi, 27 bolumluk sasuke macerasi geliyo haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 saske kayıp harbiden :D.bayadır yok ortalıkta aman çıkmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 zetsuları buraya sipariş vermiş madara diye duydum: http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080218034512/starwars/images/a/ad/Kamino_Tipoca_City.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 irccilik yapmis yalniz, sadece beyaz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 e stormtrooper'lar da hem beyazdı, kişi sw'den ilham almıyorsa zirefee olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Beyaz degil, maoriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Kishi Blizzard'dan fikir çalmış ya. Milletin Lvl 60'tayken kestiklerini, lvl 85'te yeniden kestirecek. Heroic Edo Tensei Deidara, Heroic Sasori, Heroic Nagato. Zzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Wishmaster said: Beyler, biliyorum hepiniz bana kızacaksınız ama; SASUKE NERELERDE LAN??! :D Arka sokağa kadar gelsene bizle biraer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Wispy said: Kishi Blizzard'dan fikir çalmış ya. Milletin Lvl 60'tayken kestiklerini, lvl 85'te yeniden kestirecek. Heroic Edo Tensei Deidara, Heroic Sasori, Heroic Nagato. Zzzz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar