Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ahahahahaha uğraşmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ascraeus said: samaella said: Büyük savaşta Madaranın planını öğrenen Sasuke yer değiştirecek Naruto ile birlikte Madarayla kapışacak, kılıçtaki seali bozacak orochimaru gelecek, tsunade de kollarını iyileştirecek, jirayayı summonlayacak orochimaru. 3 efsane son savaşına çıkacak. AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Viktor said: xunn said: Uchiha olup adam olan tek insan evladı zaten bi Obito bi Itachi. Bir ailenin alayı mı takoz olur arkadas. Obitonun basinda bi O var, onu attin ne kaldi? bito bi ile to nun arasina bir tire koydun simdi bi ile to nun yerini degsitirdin ne oldu? to - bi arada bi tire var onuda attin? oldu tobi tobi de 4 harf var Obitonun basindan attigimiz O yuda sifir olarak al getir 4 ile 0 i yanyana koyduk 40 YAPAR VE MHP NIN 40. YILDONUMU http://www.youtube.com/watch?v=NHtbzCScWHo DUUN DUUUN DUNNNNNN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Benim tahminin zetsu obito nunun vücudunu kullanarak madaranın özelliklerini yerleştirdi. Bir nevi iradesi diyebiliriz. Japonca da bizdeki gibi a,b,c,d yoktur ka, ke, ki,ko,ku gibi gider. obito yu testen heceler sek tobio çıkar burada o sunu çıkartıp tobi demiştir. Ben bu şekilde düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 obitonun daha veledken kayalarin altinda kalip ezildigi gercegini yoksayiyoruz bu teoride sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 rocker_tr said: Japonca da bizdeki gibi a,b,c,d yoktur ka, ke, ki,ko,ku gibi gider. Ben olayın şurayla ilgilisini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aquila said: obitonun daha veledken kayalarin altinda kalip ezildigi gercegini yoksayiyoruz bu teoride sanirim. geçen bölüm madaranın o kadar patlayıcıdan sağ çıktığına inandın neden olmasın obito belki kurtuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ben inanmam öyle kanlar içinde param parça bedeni görmeden bir animede birinin öldügüne. Hele kayalar altında kalma geyigi baya supheli. Lakin, madara baya üzerine konusuldu ve obito önerisi çok fazla kullanıldı. Sırf bu yüzden şok efekt olsun diye obito yapmaz bence madarayı. Fucking reverse psych bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 viktor Viktor said: xunn said: Uchiha olup adam olan tek insan evladı zaten bi Obito bi Itachi. Bir ailenin alayı mı takoz olur arkadas. Obitonun basinda bi O var, onu attin ne kaldi? bito bi ile to nun arasina bir tire koydun simdi bi ile to nun yerini degsitirdin ne oldu? to - bi arada bi tire var onuda attin? oldu tobi tobi de 4 harf var Obitonun basindan attigimiz O yuda sifir olarak al getir 4 ile 0 i yanyana koyduk 40 YAPAR VE MHP NIN 40. YILDONUMU http://www.youtube.com/watch?v=NHtbzCScWHo ahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 beden varken bile kesin değil. http://s.bebo.com/app-image/8047693880/5411656627/PROFILE/i.quizzaz.com/img/q/u/08/04/28/aizen-swordgoingdown.jpg (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 haci oyle olucaksa en birinci erosannin geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dreagloth said: rocker_tr said: Japonca da bizdeki gibi a,b,c,d yoktur ka, ke, ki,ko,ku gibi gider. Ben olayın şurayla ilgilisini çözemedim. obito otibo : bize göre tersten yazılışı tobio : japonların alfabesine göre tersten yazılışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ひらがな あいうえお さしすせそ かきくけこ たちつてと はひふへほ なにぬねの まみむめも らりるれろ わを やゆよ ん カタカナ アイウエオ サシスセソ カキクケコ タチツテト ハヒフヘホ ナニヌネノ マミムメモ ラリルレロ ワヲ ヤユヨ ン Bugünkü Japonca dersinin de sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kojiroh'a rasengan çekiyorum çünkü hiç bişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Ha şey bi de romaji a i u e o sa shi su se so ka ki ku ke ko ta chi tsu te to ha hi fu he ho na ni nu ne no ma mi mu me mo ra ri ru re ro wa wo ya yu yo n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 GURU GURU MAWARU Başka hiçbirşeyi bilmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 511 spoileri tek bir resim sadece. Open at your own risk http://i54.tinypic.com/20kssh4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yani adam 3 path'çı oldu çıktı di mi. aboo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 oha saçmalığa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 511 FFUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kol nerden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Yeni tipi hakkında karısık duygularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 şeksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bu madara'dan korkulur wuhuuuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar