Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fanboi alert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 508 bölüm çok güzeldi, sonu da iyi bitti. kisame beklenmedik şekilde gitti. konan'ın da çıkmasını bekliyorum kaç vakittir. ama madara'ya karşı tek başına gg, naruto'ya filan yardım eder diye ummuştum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ichigo yetişir onada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 madara rinneganı alırsa ozaman tam GG :S ama ulan kontak lens mi bu ya takınca sana geçiyo , herifin gözü o şekle bürünüyo sharingan gibi. Adam öldüğünde gözü normale dönüyodur bre neyi alıyon alsan neetcen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Sam said: 508 bölüm çok güzeldi, sonu da iyi bitti. kisame beklenmedik şekilde gitti. konan'ın da çıkmasını bekliyorum kaç vakittir. ama madara'ya karşı tek başına gg, naruto'ya filan yardım eder diye ummuştum. :/ Bence o karsilasma sirasinda zayif nokta vs bir sey ortaya cikacak ve bir tane origami yollar narutoya. ordan olaylar gelisir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 su anime sasukenin olmadi her bolum daha iyi oluyor. Su sasukeyi de bi oldursunler artik..... zaten gay cocuklara kotu ornek oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 madara rinneganı alsınki sasuke-kuna verebilsin boşunamı anlattı adam sage body vs eye ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 O değil, Sasuke ne kadar tırtsa Itachi'nin o kadar kral olması. :((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 (*/__*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 samaella said: madara rinneganı alırsa ozaman tam GG :S ama ulan kontak lens mi bu ya takınca sana geçiyo , herifin gözü o şekle bürünüyo sharingan gibi. Adam öldüğünde gözü normale dönüyodur bre neyi alıyon alsan neetcen :S yani sanki gözlük takınca 3 boyutlu gösterio :D ulan git sende boya gözünü mora siyah çizgiler çiz üstüne tamam işte başka bi olayı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Sereglin said: (*/__*) Mangekyou smiley hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çok iyimiş gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Sereglin said: (*/__*) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 manga nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 manga yokmuş beyler hadi bayramlaşmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 çıktı yenisi 509 http://mangastream.com/read/naruto/93055731/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mangareader'a gelmemis, nerede var ? edit: link vermissin zaten =), acmak istemedim spo'yu ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 madara da gittikçe aizenleşti ha sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yondaime'nin annesini de madara saapmis aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bölüm güzeldi lan. Böyle ne zaman oldschool akatsuki görsem tatmin oluyorum zaten. Hele yahiko, broluk tarihinin en saglam brosu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 spoiler madara allah mısın die sorarlar nasıl verdin rinneganı gözümüzün önünde çıktı :S savaşı ben başlattım ortalığı dağıttım herkesi üzdüm fln ondan çıktı rinnegan diyecek heralde :D ruh hastası mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 xunn said: Hele yahiko, broluk tarihinin en saglam brosu zaten. Word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Bu madara kesin tanidik biri cikicak, bu arada madaranin kolu koptu yahu simdi gider birinden imba bi kol bulup takar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kol danzonun kol duruyosa gayet güzel bir aday kopan kol sag danzonunda sag koluydu galiba ne kadar farkediyosa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar