Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paradise sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Jiraiya,lee,gai bu karakterlerden en az 1 tanesi bir karede görünmüyorsa tamamen güldürmek için şaklabanlık yaptırıyor kishi narutoya ve hiçde komik değil sry. Ayrıca bomboş bir bölümdü.Heleki öyle über bir bölümün üstüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bölümün linkini niye spoilera aldıysam artık fsdfds 4d3m selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 şöyle manasız bölümleri tek başşına yayınlamasalar da hani olaya girene kadar ki bölümü yayınlasalar 2-3 bölümlük daha hoş olacak. 8 kuyrukluyla buluşacağı belliydi zaten itekim oldu. Fakat gizleme olayı hoşuma gitmedi benimde. Pain savaşı gibi sonradan gelip artistlik yapacaklar sanırsam :) Elle tutulan nokta ise Ramen restoranındaki olaydı bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Tsunade'yi tekrar Konoha'yı temsil ederken görmek beni mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Sevgi keleği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bana mı dedin onu sen! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Tabii ki sana dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Wishmaster said: Bana mı dedin onu sen! :D http://www.resimler.tv/data/media/407/baga-mi-dedin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 492 kisame gai yi çekio abi :) bu ikisi kesin gene kapışacak killerbee nin koca gorille rap selamı yapması da bombaydı :) son olarak en son sayfada hafif bleach sezdim hacı :S! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Sonunda beklediğimiz naruto geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Son sayfada cidden bi bleach havasi olmus :) kisame konohalilar adadayken ortaya cikarsa şenlik olur :) Bee karakterini ilginç bulan var mi? Bana çok bayık geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 badass naruto = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bee yi seviorm ben ya narutoda ekrana cıkınca tebessüm ettiğim bi iki adamdan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 diğeri kim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bi hollow narutomuz eksikti oda geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fistbump'ta birseyler yapti bee-sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 492 gai senseee sekizinci kapıyı açıp alaşağı edecek kisame'yi herhalde ama kim diriltecek onu artık. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Eski dovuste kacinci kapiya kadar acmisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borsalino Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 6 olsa gerek. bir de bu 'rikudou sennin' nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Viktor said: bi hollow narutomuz eksikti oda geldi shizumaki naruto lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 OOOOOOOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu bölümü izlerken chaba Parade bitişini açtım arkadan of ne güzel gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 teeelepaaşiiiiiii iii iii ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 6 gate açtıştı ama Kisame çakrasının yarısını kullanabilmişti sanırım(klonda olabilir). Gai hertürlü döver orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar