Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici

Madara Izanagi'yi kullanarak bir şekilde öldükten sonra da yaşamayı başardı. Bakarsan zaten kendi pocket dimensionu bile var...

Izanagi zaten gerçeklikle ilizyon arasındaki farkı kaldırıyor. Madara öldü ama Izanagi ile öldüğü gerçeğini ortadan kaldırmayı becerdi. Bu nedenle bir gözü yok. Ama bedeniyle hala bir bağı var, zayıf noktası.

Ben böyle diyorum. Yani şimdiye kadar öğrendiğimiz herşeyi toplarsak ortaya bu çıkıyor.

Madara Obito olamaz çünkü Kisame Madara'yı yüzüne bakarak Mizukage olarak tanımıştı, zaman tutmuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Abi bu Madarayı First nasıl pataklamış ya.

Bu kadar Sharingana, jutsuya rağmen GUTS=WIN

First ilk 8 kuyrukluyu kontrol ediyormus, madara sadece 9 kuyrugu. birde Firstun bu kuyruklularin guclerini sifirlama gibi bi yetenegi var yani dusun 2 hokage kapisiyor birinde 8 tane tailed beast var birinde hic yok.
Birde muhtemelen sharinganlar range saldiralar icinde etkisiz kaliyor bkz deidara (en baba ninjaydi). yani madaranin dibine girmeden uzaktan jitsu saldirilari ile madarayi madara etmis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Madara Izanagi'yi kullanarak bir şekilde öldükten sonra da yaşamayı başardı. Bakarsan zaten kendi pocket dimensionu bile var...

Izanagi zaten gerçeklikle ilizyon arasındaki farkı kaldırıyor. Madara öldü ama Izanagi ile öldüğü gerçeğini ortadan kaldırmayı becerdi. Bu nedenle bir gözü yok. Ama bedeniyle hala bir bağı var, zayıf noktası.

Ben böyle diyorum. Yani şimdiye kadar öğrendiğimiz herşeyi toplarsak ortaya bu çıkıyor.

Madara Obito olamaz çünkü Kisame Madara'yı yüzüne bakarak Mizukage olarak tanımıştı, zaman tutmuyor.

Bu kisame'nin yüzüne bakarak tanıma hikayesi nerde oluyor ya?
Aklındaysa gösterebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...