Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kakashi de naruto ya hayla güvenmiyor.herif pain ile kafa kafaya dövüştü genede yaranamadı kakashi ye.narutoda yeni tekniğiyle saske ile sevişebilir.gidişat öyle
Mesaj tarihi:
Bu mangadan adam olmaz

First class ninja my ass lol. Adam hala Team 7 diye zırlıyor.
Sakura hala zeka özürlü
Kakashi hala çekil kenara elini kana bulama Sasuke benim diyor

Tek ilginç karakter madara şu anda ya. Ne yapacak diye merak edip okuyorum.
Mesaj tarihi:
öngördüğü gibi naruto da sasucke de ölsün de aklıyarımlardan kurtulalım şu hikayede. yan karakterler hem daha ilginç, hem kat kat daha akıllı.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:

kakaşi

yalnız kakashi 3ünü aynı anda alamayabilirim tarzı rererö yaptı, var belli ki bir numarası.

fezada astronot yapacak işte alayını sharinganıyla :D

Mesaj tarihi:
forçen said:

Remus said:

Wishmaster said:

Erkek erkeğe romance yaşatıyor resmen.

Naruto kesin gay.... sasukeye yavsiyor

ağzından da öptü zaten

Hahaha ben bunu unutmusum ulan sasuke ne erkekmis be asil hinataya acidim simdi narutonun gay oldugunu ogrenince ne yapicak kizcagiz
Mesaj tarihi:
Oolum Sakura,İno,Karin hepsi yavşadı adama,birine bile yüz vermedi.Sözde intikamına yoğunlaşıyor karı kızla zaman harcamıyor imajı çizdiler de sasuke bildiğin gay karakter yani.. Ulan 16 yaşında değil mi bu adamlar.. Çeşmeden su geliyodur artık.. Bıraksın bu geyikleri..

Uchiha'yı revive etcem diyo..Naruto'yla mı yapacaksın ecdadını..
Mesaj tarihi:
ne yazikki hala manganin sasuke ile naruto aski ile bitecegine saka gozuyle bakanlar var :p

http://img10.imageshack.us/img10/8069/12357002839171.jpg

birdaha koyalim unutanlar icin

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Of saske, yusufladım demiyorsun da yok naruto'yu ancak böyle tam anlamıyla reddederim bilmemne.

Kisame'nin neden kolay öldüğü de anlaşıldı, yalnız bu akatsuki üyeleri nasıl bir hayvan, bütün kasabanın gücüne sahip olabiliyorlar.

Bir de orochimaru geri dönecek tabi ^^

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...